-
قالب خبری
سلام دوستان خوبم
من یه سوال دارم
شما که این همه برای توسعه و ترویج مامبو زحمت می کشین و از طرفی این همه از اعضای این سایت خواستار قالب خبری هستند و از طرفی هیچ قالب خبری فارسی به درد بخور و رسمی برای مامبو پیدا نمی شه
ما هم متاسفانه اصلا بلد نیستیم طراحی کنیم و فکر کنم این برای دوستان حرفه ای کاری نداشته باشه
خواهش می کنم اگر براتون مقدور هست قالب های خبری فارسی شده که بشه واقعا استفاده کرد رو معرفی کنین و یا یه هماهنگی واسه ساختش بوجود بیارین.
چند تا قالب تحت عنوان خبری بود اما متاسفانه قالب خبری رسمی نبودند و نمی شه بطور رسمی استفاده نمود.
با تشکر از زحماتتون
حامد
-
پاسخ : قالب خبری
سلام
شما طرح گرافیکی خوب به این منظور دارید ؟
ضمناً بهتر هستش که ار بین کاربران چند نفر باشن که اینکارها رو بکنن، ما فقط میتونیم کمکتون کنیم.
یا حق
-
سلام
اگه داشتم که از شما خواهش نمی کردم !
راستش به هر جا سر می زنم هیچ قالبی نیست که به درد این کار بخوره
-
شما میتونید یک گرافیست خوب و حرفه ای برای من پیدا کنید ؟ که حاضر باشه رایگان طرح بزنه ؟! (تبدیل طرح به قالب و قالب مامبویی رو نمیگم، فقط اینکه طرح بزنه)
یا حق
-
[quote author=vasmaghi link=topic=21971.msg115558#msg115558 date=1255384783]
از طرفی هیچ قالب خبری فارسی به درد بخور و رسمی برای مامبو پیدا نمی شه
ما هم متاسفانه اصلا بلد نیستیم طراحی کنیم و فکر کنم این برای دوستان حرفه ای کاری نداشته باشه
[/quote]
سلام
این حرفتون رو قبول ندارم که قالب خبری فارسی پیدا نمی شه. شاید نیاز باشه که یک قید به این جمله اضافه بشه تا درست باشه.
قالب های زیادی هستند، اما خوب قالب هایی که روش کار شده باشه، معمولا تجاری هستند.
به عنوان مثال یکی از سایت هایی که در امضای من هست، قالب خبری مناسبی داره که خودم طراحی کردم.
از این دست سایت ها هم کم نیستند. سایت های زیادی هستند که قالب های خبری مناسبی و البته اختصاصی دارند.
-
سلام متاسفانه گراافیک کار سراغ ندارم آقا مهدی گل
در ضمن در جواب دوستمون بله قالب زیاد ولی متاسفانه همه تجاری هستند.
بهتر نیست وقتی قالبی رو دارید و این همه متقاضی هست اون رو حداقل بصورت ناقص در اختیار دیگران قرار بدهید.
متاسفانه همه امکان خرید ندارند. (البته اثر متعلق به شماست و اختیارش رو دارید)
-
اگر قرار بر انتشار باشه، چرا بطور ناقص ؟ کار نیکو کردن از پر کردن است.
اما خوب طراحی یک قالب مناسب هم زمان می بره و هزینه بر هست. کسی که دنبال یک قالب مناسب هست، باید یا خودش این مهارت رو داشته باشه که طراحی کنه، یا حاضر باشه برای اون هزینه کنه.
البته در مورد قالب های رایگان هم منتظر شنیدن خبرهای خوبی باشید! هرچند ممکنه برخی اصلا منتظر نباشند!
یا علی
-
البته شاید یک اسپانسر بشه پیدا کرد تا هزینه کنه و قالبها با نام اون منتشر بشن! اگر اسپانسری هم باشه خیلی عالی میشه.
در هر صورت افرادی که اینجا هستند هیچکدوم چاه نفت ندارن که بتونن با خیال راحت بشینن قالب طراحی کنن. (ترجمه شاید زمانش باشه، اما اینکه قالب ساخته بشه نه!)
یا حق
-
سلام دوستان /
من یه کمکی طراحی بلدم و چند تا قالب برا خودم ساختم / البته تو حد خوبی نیست / اما این روزا خیلی گرفتارم / اگه وقت کنم حتما یه چیزی میزنم / البته این نکته آقا سعید هم خیلی جالبه !!!!
[quote author=سعید link=topic=21971.msg115666#msg115666 date=1255589750]
البته در مورد قالب های رایگان هم منتظر شنیدن خبرهای خوبی باشید! هرچند ممکنه برخی اصلا منتظر نباشند!
[/quote]
ان شالله این هم به یاری دوستان انجام میشه .....
-
سلام عماد جان، امیدوارم که قالبها زودتر منتشر بشن. نمیدونم چی شد که یک مقدار عقب افتادش! احتمالاً مافیای اینترنتی نذاشتن قالبها منتشر بشه! وگرنه نمیتونه دلیل دیگه ای داشته باشه! اون راضی، من راضی! پس کو ناراضی؟!
شما هم اگر قالبی ساختی بده اول ما نصب کنیم. دستت درد نکنه. (راستی سلام رسوندی؟! یا هنوز یادت رفته!)
یا حق