-
نصب نشدن کامپوننت
سلام
من دو هر کاری میکنم نمیتونم کامپوننت رو جوملا نصب کنم یعنی ماپول نصب میکنه ولی کامپوننت نصب نمیکنه
نسخه جوملا: 1.5.15 پرشین آی تی
فایل تا اخر آپلود میشه ولی صفحه بعد نمیاد و هیچ اروری هم نشون داده نمیشه انگار که اصلا فایلی آپلود نشده
قصد داشتم کامپوننت های گالری که توی پرشین آی تی معرفی شده رو نصب کنم هیچ کدومش نصب نشد
سلام
الآن هم رفتم برای اطمینان بیشتر کامپوننت xmap رو نصب کنم بعد از آپلود ارور زیر رو نشون داد:
کد:
* کامپوننت نصب: DB function failed with error number 2006
MySQL server has gone away SQL=INSERT INTO jos_components VALUES( 0, 'نقشه سایت', 'option=com_xmap', 0, 0, 'option=com_xmap', 'نقشه سایت', 'com_xmap', 0, 'js/ThemeOffice/component.png', 0, '', 1 )
SQL =
INSERT INTO jos_components VALUES( 0, 'نقشه سایت', 'option=com_xmap', 0, 0, 'option=com_xmap', 'نقشه سایت', 'com_xmap', 0, 'js/ThemeOffice/component.png', 0, '', 1 )
* Error Loading ModulesMySQL server has gone away SQL=SELECT id, title, module, position, content, showtitle, control, params FROM jos_modules AS m LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = m.id WHERE m.published = 1 AND m.access <= 2 AND m.client_id = 1 ORDER BY position, ordering
-
پاسخ : نصب نشدن کامپوننت
سلام
این مشکل رو روی چه سروری دارید ؟
MySQL server has gone away
یا علی
-
سلام
منظورتون شرکتشه یا مشخصات سرور:
شرکتش پشتیبان دات کام
مشخصات لینوکس و پی اچ پی
-
سلام
MySQL server has gone away
به نظر میاد MySQL این سرور داون شده و یا شدیدا بارش زیاد هست که نمیتونه جوابگوی همه درخواست ها باشه
یا علی
-
سلام
داون كه نيست چون ماژولها به راحتي نصب ميشند
غير از انتقال سرور راه حل ديگه ايي نيست كه بشه كامپوننت نصب كرد؟
ممنون
-
میشه به صورت دستی نصب کرد.
برای این کار فایل xml کامپوننت را باز کنید و فایل های بخش مدیریت و کاربری را در جای خود کپی کنید و یک کامپوننت هم توی دیتابیس بسازید تا دستی نصب شود.
-
-
[quote author=نوید زراعتی link=topic=22392.msg117512#msg117512 date=1258516240]
میشه به صورت دستی نصب کرد.
برای این کار فایل xml کامپوننت را باز کنید و فایل های بخش مدیریت و کاربری را در جای خود کپی کنید و یک کامپوننت هم توی دیتابیس بسازید تا دستی نصب شود.
[/quote]
این قسمت یه کامپوننت هم در دریتا بیس بسازید رو میشه باز تر کنی ؟ کجای دیتا بیس ؟ به چه نامی ؟ و ...
-
Query مربوط به هر کامپوننت در این فایل موجود هست
شما با کپی Query مربوطه در قسمت SQL PHPMyAdmin سایتتون و اجرا اون این کار رو میتونید انجام بدید
یا علی
-
سلام
من کوئری مورد نظر رو اجرا کردم تیبل مورد نظر هم ساخته شد ولی در منوی کامپوننت سایت منوش نمایش داده نمیشه ؟