مشكل در تغیر یک عکس در قالب
سلام.
من می خواهم یک عکس را در قالبم عوض کنم ولی هر کاری می کنم عکس آپلود و جایگزین نمی شود. مشكل پرميشن دارم ولی نمی تونم  پرميشن فولدر عکسهای قالبم رو عوض کنم.(یعنی عوض نمی شه روی یک عدد ثابت هست و عوض نمی شه)
توی این فروم هم خیلی جستجو کردم ولی به نتیجه نرسیدم.
(من یه آماتور هستم)!
پاسخ : مشكل در تغیر یک عکس در قالب
سلام
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم.
شما از طریق FTP یا Cpanel میتونید تغییر پرمیشن بدید.
میتوند عکس قبلی رو پاک کنی؟؟
ابتدا وارد مدیریت سایت بشید - از منو وارد تنظیمات کلی بشید - بعد tab سرور - CHMOD فايلهاي جديد 777 و CHMOD دايركتوري هاي جديد رو هم 777 ست کنید و تغییرات رو ذخیره کنید.
webpen عزیز اون با این خیلی فرق داره.
کاری رو که گفتم انجام بدید. مشکلی بود یوزر و پسورد رو بصورت خصوصی بفرستید چک کنم.
محمد عزیز درسته، ولی علت عدم تغییر پرمیشن ها این نکته هم میتونه باشه. ضمن اینکه چند بار در انجمن طرح شده خود من هم قبلا همین مشکل رو داشتم.
حتی از طریق CuteFtp هم تغییر پرمیشن ها غیر ممکن میشه...
اون مورد در اینگونه موارد استفاده میشه و الان ربطی به این موضوع نداره1!
File Creation: By default, files created by the installation of components, modules and mambots inherit the server default permissions. By choosing "CHMOD new files", you can over-ride the server permissions.
Directory Creation: As with files, new directories will by default inherit the server default permissions. Choose "CHMOD new directories" to over- ride the server permissions
.
عکس رو نمی تونم پاک کنم.
چی کار باید بکنم؟
یوزر وسورد بفرستید بصورت خصوصی تا چک کنم. به همراه فایلی که میخواید جایگزین کنید.
خب شما بفرمایید راهنماییتون رو شاید من خودم بتونم انجامش بدم.
راستش من بچه های این فروم و شما (محمد عزیز) رو نمیشناسم منطقی به نظر نمی رسه که پسوردم رو به شما بدم.
سارا خانم
بنده به شما عرض کردم که :
1- سعی کنید از طریق CP یا FTP سطح دسترسی لون فایل و فولدر قالبتون رو روی 777 ست کنید.
2- سعی کنید پاک و بعد دوباره نصب کنید. (حتی کل قالب رو)
اما در مورد پسورد ....
دوست عزیز بنده عضو تیم و یک از مدیران این سایت هستم. تمامی بچه های تیم امانتدارهای خوبی هستند.
اختیار با شماست که این کار رو انجام بدید یا خیر! شما میتونید از عنوان و رنگ ستارهای اعضا پی به این موضوع ببرید.
اگر در انجمن جستجو کنید موجه میشید که تابحال 90% کاربرها این کار رو کردند. اما در آخر نظر با شماست.