با سلام
و تبریک برای شروع به کار انجمن جدید
من در سابمیت فرم های تماس با ما ثبت نام کاربر جدید و ارسال خبر و ... مشکل دارم و پیغام
error no page
را دریافت می کنم حتی بدون اینکه فرم را کامل پر کنم با این مشکل مواجه می شوم
به نظر شما باید چه کار کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
و تبریک برای شروع به کار انجمن جدید
من در سابمیت فرم های تماس با ما ثبت نام کاربر جدید و ارسال خبر و ... مشکل دارم و پیغام
error no page
را دریافت می کنم حتی بدون اینکه فرم را کامل پر کنم با این مشکل مواجه می شوم
به نظر شما باید چه کار کنم؟
سلام
اول بگید که تو لوکال کار می کنید یا هاست
بعد مثلا رو گزینه ثبت نام کلیک می کنید چی می آید یا تماس با ما
یا علی/خداحافظ
از پاسختون ممنونم
من روی لوکال کار می کنم اما با چند تا سایت دیگه ای که الان دارم روی لوکال باهاشون کار میکنم این مشکل رو ندارم
زمانیکه من دکمه ارسال نظر در تماس با ما یا ثبت نام در قسمت ثبت نام کاربر جدید را میزنم در نوار status می نویسه error on page
این امکان وجود داره من مادول login یا contact را دوباره نصب کنم؟
چون می خواستم این کار را بکنم نصب انجام نشد و ایراد گرفت
باز هم ممنون
راستی میتونم خواهش کنم Id یاهوتونا بدید تا الان که آنلاین هستید در موردش بیشتر توضیح بدم؟
البته اگر اجازه بفرمائید
علت این اروری که در نوار وضعیت شما ظاهر میشه میتونه این باشه که شما در بروزرتون جاوا رو فعال نکرده باشین .
لطفا این مورد رو چک کنید .
یا علی
اگر ممکنه مراحلش رو بهم بگید
مرسی
در ضمن در مورد اینکه امکان نصب این مادولها وجود داره یا نه جیزی نگفتید
و اینکه من گفته بودم فقط در مورد همین سایت ایراد دارد و در مورد چندین سایت دیگه که همزمان روی آنها کار میکنم این مورد نیست
ببخشید که وقتتونا می گیرم
باز هم ممنون
مواردی که شما اشاره کردین اکثرا کامپوننت هستند نه ماژول
یه پیشنهاد :
از دیتابیس این سایت که مشکل داره یه بکاپ بگیرین . مامبو رو از اول نصب کنید . بکاپ مربوطه رو Restore کنید . باید مشکل حل بشه . چون شما میگین با سایت های دیگه مشکلی ندارین و فقط با این سایت به مشکل برخوردین پس اشکال از فعال نبودن جاوا نیست .
یا علی
آقای فیروزمندان
میشه یه لحظه دیگه تو یاهو لوگین کنید
به نظرم مشکل از تم است
اگه این طوری باشه نمی شه کاریش کرد؟
قالبتون رو آپلود کنید اینجا ... بچه ها بررسی میکنند مشکلش رو حل میکنند .
پ .ن : لطفا برای هر موضوع یک تاپیک ایجاد کنید . 2 تاپیک شما که با همین موضوع و همین متن بود حذف شد .
یا علی
با سلام
من یک قالب انگلیسی را انتخاب کرده بودم و بعد با تغییر directionآن به rtl آنرا فارسی کردم و یه سری تغییرات دیگه هم در شکل ظاهری آن داده ام
اگر این امکان باشد قالب تغییر یافته را برای شما ارسال خواهم کرد تا زحمت بکشید و ببینید مشکل قابل حل شدن هست یا نه؟
از لطفتان ممنونم