پاسخ : مشکل در لوگین کردن...
سلام - خوش آمدید
شما میتونید در دیتابیس سایت خود یک مدیر جدید تعریف کنید. به این منظور باید جدول mos_users را مراجعه کنید و یک ساختار جدید تعریف کنید و یا رمز عبور ساختاری که مربوط به یوزر admin شماست را تغییر دهید. توجه : رمز عبور باید md5 باشد.
زمستانتان سپید
با سلام مجدد و ممنون از راهنمایی...
اون چیزی که بنده متوجه شدم این بوده که سایت مارو هک کردن و وارد شدن و یوزر و پسورد هم تغییر دادن...این که شما میفرمائید در شرایطی هستش که دست بنده به محل مدیریت برسه تا یک مدیریت جدید تعریف کنم که در شرایط خاص بتونم با اون وارد بشم...الان مشکل بنده ورود به مدیریت هستش...طراح سایت ما به نظرتون میتونه اینکارو کنه...؟؟؟یا اینکه خود شما میتونید...؟؟؟بنده حتی اون یوزر و پسوردی که از اول داشتیم رو میتونم خدمت شما هم بدم خودتون امتحان کنید...اون چیزی که بنده باز توجه کردم اینه که توی پیامی که میده میگه یا یوزر و پسورد غلطه یا الان اعتبار نداره...یه راه حلی بدید سریعتر این مشکل ما حل بشه خواهشاً خیلی وقته آپ نکردیم...ممنونم...
یا حق...
مراحل زیر را دقیقاً انجام دهید تا مشکلتان حل شود!
وارد phpmyadmin شوید.
دیتابیس مربوط به مامبو را انتخاب کنید.
در میان جداول نام mos_users را بیابید ، توجه داشته باشید که mos میتواند در دیتابیس شما هر نام دیگری باشد. پس به users توجه کنید!
وارد قسمت "مشاهده" جدول بشید.
در انتهای صفحه احتمالاً یک خط (ساختار) موجود هست. بستگی به تعداد کاربران شما دارد. به دنبال admin در ستون username باشید و آنرا بیابید.
به ویرایش این ساختار رفته و رمز عبور را با رمز زیر جابجا کنید:
21232f297a57a5a743894a0e4a801fc3
ذخیره کنید و خارج شوید.
به لاگین مدیریت مامبو بیایید و بجای رمز عبور بزنید admin و وارد شوید.
سپس رمز عبور را در مدیریت کاربران تغییر دهید و کاربران اضافی را حذف نمایید! (احتمالاً فرد هک کننده یوزری برای آینده خود ایجاد کرده باشد)
اگر مشکلی بود دقیقاً بفرمایید کجاش براتون مشکل هست تا توضیح دهیم!
موفق باشید.
زمستانتان سپید
با سلام مجدد...
متاسفانه دیتابیسی به عنوان مامبو وجود نداره ولی جوملا هستش خودتون سر بزنید...بنده وارد سایت phpmyadmin.net که میشم میرم try phpmyadmin و ازونجا بخش اکسپورت رو که میزنم اولاً اون گوشه ای اثری از اسم مامبو تست وجود نداره بعدشم خواستم خودم بسازم که ارور داد و قبول نکرد...واقعاً نمیدونم چطوری نیست با اینکه توی بخش دانشنامه مامبو هم نگاه کردم از همون راه رفته بود وجود داشت با عکسی که گذاشته بود...!!!
اگر عکس بزارید و مرحله به مرحله توضیح بدید که ممنون میشم...(هرچند میدونم خواسته زیادیه)ولی چیکار کنم...
قربان شما...
فایل configuration.php را مشاهده کنید ببینید $mosConfig_db برابر با چه نامی است؟! این دیتابیس جوملا 1/مامبوی شماست.
از کجا اکسپورت میگیرید ؟! به چه دلیل ؟!
کدام مقاله دانشنامه رو مطالعه کردید ؟
زمستانتان سپید
با سلام مجدد خدمت آقا مهدی...عیدتون مبارک...
بعد از مدتی سیستم دستم اومد...اما اینو بنده دیدم ولی یه مشکلی دارم...سوالمو شفاف میپرسم خواهش میکنم شما هم شفاف توضیح بدید...
D:\mambo-learn\change pass databass.htm
اینجا سوالی که مطرح هستش اینه عکس اولی کجا هستش...یعنی جایی توی سیستم ویندوز یا سایت خاصی...چطور میشه بریم جایی که نوشته شده... mysql databases ؟؟؟!!!
و بعدش بتونیم به ترتیب جلو بریم...حقیقتاً موندم چیکار کنم...ممنون میشم کمک کنید...
سلام
مشکل شما مربوط به جوملا هست یا مامبو؟ اگر مربوط به جوملا هست، مطابق قوانین باید در بخش مربوط به جوملا مطرح بشه که الآن در بخش مدیریت مامبو مطرح شده.
[quote author=SMELG14LA link=topic=24305.msg130583#msg130583 date=1269255752]
بعد از مدتی سیستم دستم اومد...اما اینو بنده دیدم ولی یه مشکلی دارم...سوالمو شفاف میپرسم خواهش میکنم شما هم شفاف توضیح بدید...
D:\mambo-learn\change pass databass.htm
اینجا سوالی که مطرح هستش اینه عکس اولی کجا هستش...یعنی جایی توی سیستم ویندوز یا سایت خاصی...چطور میشه بریم جایی که نوشته شده... mysql databases ؟؟؟!!!
[/quote]
سوالتون چندان هم شفاف نیست.
منظورتون ازعکس اولی کدوم عکس هست؟ همچنین منظور از آدرسی که قرار دادید چیه؟
با سلام مجدد...واقعاً خسته شدم دیگه نمیدونم چی بگم...!!!آقا بنده که خیلی شفاف میگم شما میگید چی میگی شما که خیلی ثقیل میگید انتظار دارید بلد بشم...بابا برای بار هزارم...یوزر و پسورد سایت بنده در محل لوگین کردن مدیریت تغییر کرده چطور میتونم بدست بیارمش...؟؟؟!!!
ضمناً الان کسی که هاستو ازش خریدیم گفت که سرور رو ریست کرده...فقط مشکلی که الان هستش که فکر میکنم مشکل تو ای اس پی باشه چون یوزر و پسورد رو که وارد میکنم بجای اینکه بعد از زدن ورود وارد بخش مدیریت و پنل مدیریت بشه روی همون صفحه باقی میمونه دقیقاً مثل زمانی که رفرش میکنیم روی یک صفحه...همونطوری میشه...حالا نمیدونم مشکل چیه...؟؟؟!!!
بابا ایها الناس کمک کنید...!!!
یا حق...
سلام دوست عزیز
باور کنید سوالتون خیلی مبهمه
من سعی میکنم خلاصه و روان بهتون بگم
شما دارید در جایی از مامبو استفاده می کنید که ممکنه هاست یا کامپیوتر خودتون باشه
اگر در هاست نصبه یک گزینه phpmyadmin باید در جاییش باشه تا طبق گفته دوستان رمز را ریست کنید
و اگر در کامپیوتر خودتان باشه بازم این گزینه وجود دارد
اطلاعات زیر بدید
هاست شما ویندوزی است لینوکسی؟
کنترل پنل هاست شما چیست؟
موفق باشید