سلام
من کامپوننت جوم فیش را نصب کردم روز اول مشکل نداشت اما الان برام مشکل پیش اومد و یه خطا بالای سایت نوشته که نمی دونم چیه؟
ممنون
soheylsoft.com
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من کامپوننت جوم فیش را نصب کردم روز اول مشکل نداشت اما الان برام مشکل پیش اومد و یه خطا بالای سایت نوشته که نمی دونم چیه؟
ممنون
soheylsoft.com
سلام
در حال حاضر خطایی وجود نداره.
متن خطا رو اینجا بذارید لطفا.
یا علی
سلام دوست عزیز
آیا منظور شما خطای صفحه زیر می باشد؟
کد:http://soheylsoft.com/en.html
سلام
خطای زیر را در بالای سایت می نویسه؟
Joom!Fish config error: Default language is inactive!
Please check configuration, try to use first active language
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/soheyl/public_html/plugins/system/jfrouter.php:300) in /home/soheyl/public_html/plugins/system/jfrouter.php on line 315
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/soheyl/public_html/plugins/system/jfrouter.php:300) in /home/soheyl/public_html/plugins/system/jfrouter.php on line 316
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/soheyl/public_html/plugins/system/jfrouter.php:300) in /home/soheyl/public_html/plugins/system/jfrouter.php on line 317
سلام
زبان پیشفرض سایت رو در جومفیش غیرفعال کردید که باید فعال کنید تا این خطا نیاد.
یا علی
ایا جومفیش فارسی را ساپورت نمی کند؟(اگر جواب مثبت است پس چرا از فارسی به انگلیسی تر جمه نمی کند)
سلام
جومفیش زبان فارسی رو ساپورت میکنه.
[quote author=soheylsoft link=topic=25062.msg129266#msg129266 date=1268151558]
(اگر جواب مثبت است پس چرا از فارسی به انگلیسی تر جمه نمی کند)
[/quote]
جومفیش ترجمه نمیکند بلکه مطالبی که شما برای هر زبان دادید رو لود میکنه.
باید برای هر زبان بصورت جداگانه مطالب رو در مدیریت جوملا وارد کنید.
یا علی
با این حساب ایا کامپوننتی برای ترجمه هست؟
سلام
بله، میتونید از ماژول gtranslate استفاده کنید که با بهره گیری از Google Translate محتوای سایت شما رو به زبانهای مختلف ترجمه میکنه:
کد:http://extensions.joomla.org/extensions/languages/automatic-translations/4823
یا علی
چطوری میشه با این کامپوننت ترجمه فارسی،آلمانی ،اسپانیایی را برای سایت قرار داد و دوم اینکه ایا درست ترجمه می کند یا نه؟