وقتی میخوام یک نظرسنجی رو حذف کنم، با این پیام مواجه میشم: خطا! لطفا خارج شده و دوباره وارد شوید. مشکل از کجاست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتی میخوام یک نظرسنجی رو حذف کنم، با این پیام مواجه میشم: خطا! لطفا خارج شده و دوباره وارد شوید. مشکل از کجاست؟
سلام
فقط موقع حذف نظرسنجی این پیام خطا رو میده؟
کوکی های مرورگرتون رو پاک کنید و دوباره تلاش کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.
یا علی
كوكيها رو پاك كردم، اما بازهم نشد. اين پيام هم فقط زمان حذف نظرسنجي به وجود ميياد، جاي ديگهاي باهاش مواجه نشدم.
مشکلم واقعا جدیه! اساتید smf لطفا راهنمایی کنید!
** دو پست شما یکی شد.
سلام
لطفا برای دریافت پاسخ صبور باشید. پاسخگویی به سوالات مستلزم صرف وقت و بررسی هست.
از چه قالبی استفاده می کنید؟
بررسی کنید این مشکل با قالب پیش فرض هم وجود داره؟
یا علی
عذرخواهی از بابت عجله کردن. با قالب دیگری هم تست کردم، بازهم موفق به حذف نظرسنجی نشدم.
سلام
با یک کامپیوتر دیگر چک کنید ببنید مشکل ادامه دارد
موفق باشید
[quote author=hadiadib link=topic=26172.msg134079#msg134079 date=1272461457]
عذرخواهی از بابت عجله کردن. با قالب دیگری هم تست کردم، بازهم موفق به حذف نظرسنجی نشدم.
[/quote]
سلام
اگر مایلید به حل مشکلتون کمک کنیم، لطفا به تمام سوالاتی که پرسیده میشه با دقت پاسخ بدید.
[quote author=سعید link=topic=26172.msg134008#msg134008 date=1272401240]
از چه قالبی استفاده می کنید؟
[/quote]
لطفا با قالب پیش فرض (Default) برسی کنید نه سایر قالب ها.
یا علی
من با سه تا سیستم دیگه بررسی کردم، اما بازهم به نتیجه نرسیدم. همینطور با قالب دیفالت. چند نکته بگم شاید شما رو به راه حل نزدیکتر کنه. من smf رو روی چند سرور نصب کردم. تقریبا تمامی سرورهای قبلی هنگام نصب از من خواست پرمیشتن برخی فولدرها و فایلها را تغییر بدم. اما در سرور فعلی بدون درخواست تغییر پرمیشن smf نصب شد.
دومین نکته که خیلی برای خودم عجیبه، من خروجی html رو فعال کردم اما بطور متوسط هر 24 ساعت یکبار خروجی به حالت سابق برمیگرده :o وقتی به قسمت تنظیمات مراجعه میکنم تیک خروجی هست و وقتی ذخیره رو میزنم، دوباره لینکها با خروجی html نمایش داده میشن، اما 24 ساعت بعد باز همان داستان...
فکر کنم این نکتهها بتونه شما رو به پاسخ این مشکل نزدیک کنه.
سلام
یک ایراد در برخی قالب های SMF وجود داره که در نسخه 1.1.11 خودش رو نشون میده و مانع حذف نظرسنجی میشه.
اما این ایراد تا جایی که اطلاع دارم در قالب پیش فرض وجود نداره.
چه تغییراتی در SMF دادید؟ بسته خاصی اخیرا نصب نکردید؟
یک SMF جدید در یک پوشه نصب کنید و ببینید باز هم این مشکلات وجود دارند یا خیر.
یا علی
بصورت آزمایشی smf رو در یک پوشه آزمایشی نصب کردم. هیچکدام از مشکلات وجود نداشت. از دیتابیس انجمن یک بکآپ گرفتم و در دیتابیس آزمایشی بازگردانی کردم، تمامی مشکلات برقرار بود. یعنی نظر سنجی حذف نشد و همچنین مشکل عدم نمایش خروجی html در ie (که برای اون تاپیک جدیدی هم ایجاد کردم)، وجود داشت. کدهای تصویری هم دیگر نمایش داده نمیشد. ظاهرا تمام مشکلات از دیتابیس هست نه از فایلهای smf. برای حل مشکل دیتابیس چه کار بکنم؟