پاسخ : دکمه ی پی دی اف جوملا
سلام
ایا مطمئنید فایلهای جوملا بطور کامل اکسترکت شده اند. چنین مشکلی نباید باشه.
آدرس سایت رو لطفا بدید.
یا علی
سلام
آدرس اینه صفحه اصلی باید کار کنه ولی تو ادامه مطلب نه
امتحان کنید
ممنونم موفق باشید
سلام
[quote author=کبیری link=topic=26463.msg135613#msg135613 date=1273633495]
ایا مطمئنید فایلهای جوملا بطور کامل اکسترکت شده اند. چنین مشکلی نباید باشه.
[/quote]
در صورت امکان یک بار دیگه فایلهای بسته ی کامل جوملا رو روی فایلهای کنونی اوور رایت کنید و پوشه ی installation رو پاک کنید.
یا علی
فایل کامل نسخه ی 1.5 /17 شما رو اور رات کنم یا اینکه فایل اصلی خود جوملا ی قدیمم رو؟
مشکلی پیش نمیاد ؟ کامپوننت ها و بانک های اصلاعاتیش نمیپره؟
ممنونم
موفق باشید
سلام
همه فایل های جوملا 1.5.17 را جایگزین نمایید و در نهایت پوشه installtion را حذف نمایید
هیج مشکلی رخ نمیده
موفق باشید
مجددا سلام
این کار رو که گفتید انجام دادم.
اما بازم نشد .
شما هم لطفا تست کنید اگر برای شما هم کار نکرد باید چی کار کنم؟
ممنونم موفق باشید
سلام
در حالتهای مختلف تست کنید.
مطلب جدید بسازید و ببینید همین مشکل رو داره - در تنظیمات آیتم منو و پارامترهای مطالب بصورت جداگانه چک کنید PDF فعال باشه و....
اگر باز هم به همین شکل بود، یک جوملای خام در سابدومین نصب کنید و چک کنید.
یا علی
پست جدید هم ساختم . اما نشد
متوجه چیزی شدم
شما وقتی در صفحه اصلی
روی دکمه ی پی دی اف میرید آدرس زیر نمایان میشه
کد:
http://jelveha.net/index.php?view=article&catid=39:the-news-site&id=62:testing&format=pdf
و کار میکنه
حالا از منوی کشویی سمت راست روی صفحه اصلی نشانگر رو ببرید میبینید آدرس به شکل زیره
کد:
http://jelveha.net/home.html
من برای ساختن مجموعه ها و بخش ها استاندارد سئو رو انجام دادم یعنی برای اسم مستعار همشو انگلیسی گرفتم که آدرس کوتاه تر بشه
این تغییر آدرس ممکنه باعث این مشکل بشه؟
همین الانم متوجه شدم که کلیک روی دکمه ی پی دی اف توی ادامه مطلبم و چند دقیقه موندن تو اون صفحه برای من حداقل باعث timed out شدن میشه. این مسئله خیلی اذییت میکنه تا 3 صفحه باز میکنم و چند دقیقه میمونم تو سایت سریع بن میکنه.
به هاستینگ هم گفتم ولی اونها میگن احتمالا صفحات پشت سر هم زیاد باز میکنید که اینجوری میشه و ... ولی الان من فقط روی دکمه ی ادامه مطلب و پی دی اف کلیک کردم که بعد از چند لحظه دیگه نتونست لود بشه. در یک تاپیکی جدا هم خواستم کسی تست کنه یک نفر تست کرد ولی مشکلی پیش نیومد براش شاید ایشون چند دقیقه تو سایت نموندن که ببینم میشه یا نه.
گیج شدم راهنماییی کنید.
ممنونم موفق باشید.
سلام
timeout شدن مريوط به سرور شما هست كه قدرت و سرعت لازم رو نداشته باشه شايد. در يك هاست ديگر امتحان كنيد.
سرعت اينترنت هم ميتونه مشكل ساز باشه.
يك زماني منم اين مشكل رو داشتم اما با تعويض هاست درست شد.