اگر مدیر مامبولرن بودم ...
سلام
اگر مدیر مامبولرن بودم ....
در این تاپیک پست های خود را با "اگر مدیر مامبولرن بودم" شروع کنید و جمله را کامل کنید ;)
خودتون رو به جای مدیر مامبولرن قرار بدید و بنویسید اگر مدیر مامبولرن بودید چه اقداماتی در جهت بهتر شدن سایت، جوملا، اپن سرس، مدیریت محتوا فارسی، استاندارد های وب و ... انجام میدادید.
در این تاپیک از پرسیدن هر گونه سوال خودداری کنید. پست های اضافه و یا نا مربوط بدون تذکر حذف خواهند شد.
( در نوشتن پیشنهاد ها هیچ محدودیتی نیست و کاربران و حتی مدیر های مامبولرن قادر به نوشتن هستند )
O0
یا علی
پاسخ : اگر مدیر مامبولرن بودم ...
سلام محسن جان
خسته نباشی
اولین نظر رو خودم میدم
من فکر میکنم بیشترین نیاز برای اعضا داشتن یه قسمت برای دانلود امکانات و الحاقات بصورت دسته بندی باشه.
یا علی
*** لطفا جملات را با "اگر مدیر مامبولرن بودم" شروع کنید ;) ممنون
اگر مدیر مامبولرن بودم:
ابتدا تمام گروه و زیرگروههای تیم مامبولرن را سازماندهی می کردم
و برای اهداف تعیین شده(کوتاه مدت ودراز مدت) استراتژی و نقشه راه را تدوین می کردم
سپس فعالیتهای تیم را کنترل و نظارت کرده و بازخوردهای ان را تجزیه و تحلیل می کردم
وبا استفاده از تیم ورک سعی در ارائه سولوشنهای مختلف در وب می کردم
باید بپذیرم امروزه نیاز به وب بصورت تخصصی مطرح گشته و باید از جوملا در پیاده سازی سرویسهای مختلف اینترنتی بهره جست.
قطعا برای رسیدن به اهداف عالیه نیازمند سرمایه گذای خواهم بود و قطعا به دنبال کسب درامد و اصطلاحا گیراوردن بانی خواهم بود
امیدوارم روزی برسه بجای اینکه مصرف کننده اکستنشهای دیگران باشیم، خود به طراحی و توسعه جوملا بپردازیم.
پی نوشت :در انتها باید عرض کنم که بنده موضوع پایان نامه خود را حول محور جوملا و طراحی مدلهای مختلف توسط جوملا قراردادم
اگر مدیر مامبولرن بودم :
تیم مامبولرن رو به گروه های مختلف تقسیم میکردم و برای هرکدوم فعالیت خاصی تعیین میکردم، مثلاً ایجاد تیم طراحی و ترجمه الحاقات، تیم گسترش دهنده هسته، تیم پشتیبانی از کاربران انجمن، تیم گردانندگی بخش های مختلف مامبولرن از قبیل بخش دانلود الحاقات و... ، تیم آموزش که همیشه آموزش های بروز و جدید رو در سایت قرار بدن. این روند باعث میشه هر کس کار مشخصی انجام بده و تمامی بخش ها همزمان پیشرفت کنند. و برای رسیدن به اهداف بالا سعی می کردم از وجود حدود 20000 کاربر مامبولرن برای گسترش این سرویس عظیم استفاده کنم.
سلام
اگه مدیر مامبولرن بودم : یه بخش واسه پشتیبانی برنامه نویسی الحاقات جوملا هم اضافه می کردم.
اگه مدیر مامبولرن بودن انجمن هایی می ساختم با امکانات ویژه برای کاربران درجه بالاتر
اگه مدیر مامبولرن بودن یه سیستم امتیازی می ذاشتم مثلا کاربر تازه وارد در ماه بتونه فقط 10 تا سوال کنه و همین طور برای بقیه کاربران اگر کاربری به پست های دیگه جواب داد سهمیه می گیره و ...
اینطوری جلوی این همه سوال های تکراری رو می گرفتم و خیلی فواید دیگه داشت
من اگه مدیر مامبولرن بودم
اول از همه سریع می رفتم یه دفتر می گرفتم به نام دفتر مامبولرن ثبتش می کردم
بعدش تمام کسایی که توی انجمن به بهترین نحو و هوشمندانه ترین روش جوابهای کاربران رو داده باشن ایمیل می زنم که پاشید بیاید اینجا
بعدش یه جلسه مشتی می ذاشتم و جذبشون می کردم و شروع می کردیم به تشکیل یه تیم ورک فوق العاده برای مامبولرن
و در مرحله بعدی یه جایی باشه که همه اعضاء بتونن در صورتی که دخواستی برای طراحی ماژول، کامپوننت و یا پلاگین داشتن به اونجا مراجعه کنن. و یا حتی فارسی سازی بسیاری از قالبها و بسیاری کمک های دیگر.
فعلا همینا یادم. اگه بعدا بازم یادم اومد که اگه مدیر مامبولرن بودم چیکار می کردم بازم میگم خدمتتتون
کلی نوشته بودم یهو دیدم که همش درد و دل های خودمه و برای گذشتن خر خودم از پل نوشتم فقط!!!
من اگه جای شما بودم به 3 دسته آموزش جوملا رو تقسیم بندی میکردم و تمرکزم رو روی آموزش میگذاشتم ( چون بهتره به اعضا ماهی گیری یاد بدم تا هی با گفتن نکته های ریز بهشون ماهی بدم.)
1- گروه مبتدی
2- حرفه ای
3- پیشرفته
و برای هر دسته کلاس های متنوعی برگزار میکردم که از این راه هم بتونم به پیشرفت جوملا کمک کنم و هم درآمدی برای خودم باشه( که حقتونه)
از طرف دیگه به گسترش دادن "رایگان" جوملا تو همه زمینه ها کمک میکردم و اینو یادم نمیرفت که ده ها هزار شرکت و تیم پولی در سراسر جهان داره کار میکنه اما بیشترین بازدیدها و دعا های خیر پشت سر کسانی هست که بدون هیچ منتی کاری بسیار بزرگ رو برای همه انجام میدن و فقط اسم و نام اونا میمونه.
من اگه جای شما بودم آقای فیروزمندیان کارهای" خیلی خیلی بزرگتر " انجام میدادم
(البته از جناب فیروزمندیان نهایت تشکر و دارم و میدونم که چقدر سختی و زحمت کشیدن اما از طرف دیگه میبینم واقعا حیف هستش که کاری که تا اینجا پیش اومده و اینهمه زحمت و وقت براش صرف شده نیمه کاره و به صورت سر در گم باشه)
مامبولرن در بهترین وضعیت خودش هست . نه اینکه بهتر از این نمیشه ، میشه ولی اینکه دوستان نظر میدهند ، بدین معنا نیست که کم کاری شده است .
من اگر جای مدیر مامبولرن بودم ، سعی میکردم اول از همه شرایط موجود را حفظ و تثبیت کنم و بعد به فکر راه کارهای جدید میرفتم.
بقیه من اگه جای مدیر مامبولرن بودم....
در مرحله پنجم می رفتم سراغ اون ویکی مامبولرن که خیلی نسبت به ویکی های دیگه ای که ما دیدیم ضعیف عمل کرده.
توی این مرحله سعی می کردم که یک گروه کارکشته آموزشی توی این بخش جذب بکنم و آموزش های مخصوصا تصویری رو غنی می کردم تا اینقدر توی فروم مامبو لرن مطالب مختلف با عناوین مختلفی که همه اونها یک جواب دارند الکی پست نخوره و با جستجو در مامبولرن با اولین نتیجه جستجو به قسمت آموزش های ویکی مربوط به اون سئوال ارجاع داده بشن. مخصوصا کامپوننت هایی که محبوب هستند و بیشترین امتیاز رو بین کاربران جهانی و یا ایرانی کسب کردند (اولویت بندی)
اقای فیروزمندان عاشقتم.
می تونی روی این بخش روی من حساب کنی.