مشکل در ورود به صفحه مدیریت
با عرض سلام
از دوستان تقاضا دارم هر کدومشون پاسخی برای مشکل من دارند بگند .
اما مشکل من :
من در مرحله ی آخر نصب با دو ارور زیر موجه شدم
Warning: file_put_contents(C:\inetpub\vhosts\ahadhashemian. com\httpdocs\joomla\configuration.php) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in C:\inetpub\vhosts\ahadhashemian.com\httpdocs\jooml a\installation\installer\models\model.php on line 850
و بعد از حذف پوشه ی اینستال هر چی تلاش کردم نتوست صفحه ی مدیریت رو باز کنم و با ارور زیر مواجه شدم
404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
هاست من از نوع ویندوز است و من از کنترل پنل plesk استفاده می کنم .
همچنین در قسمت تنظیمات ftp در هنگام نصب چیزی وارد نمی کنم .
خیلی خیلی ممنون میشم یکی جوابمو بده چون تمام بحثای سایتو خوندم اما چیزی نفهمیدم .
پاسخ : مشکل در ورود به صفحه مدیریت
سلام
احتمالا فايل config شما update نميشه
خوب میشه بگید باید چیکار کنم ؟
به فایل کانفیگوریشن سطح دسترسی قابل نوشتن دهید و پرمیشن آن را روی 666 قرار دهید
سلام دوست عزیز
من هم دقیقاً همین مشکل شما رو داشتم ، احتمالاً هم ورژن جدید جوملا را نصب کردید این جوملا تحت ویندوز بدرستی عمل نمیکند شما هاست را تحت لینوکس کنید .
یا علی
ostfa24000 گرامی لطف می کنید به این دو سوال من جواب بدید .
1 - این کارا که گفتید رو باید قبل از نصب جوملا انجام بدم یا بعد از نصب ؟
2- میشه بگید این کارو اصلا چجوری باید انجام بدم ؟
[quote author=mrkheyrandish link=topic=31431.msg155438#msg155438 date=1294754734]
سلام دوست عزیز
من هم دقیقاً همین مشکل شما رو داشتم ، احتمالاً هم ورژن جدید جوملا را نصب کردید این جوملا تحت ویندوز بدرستی عمل نمیکند شما هاست را تحت لینوکس کنید .
یا علی
[/quote]
چجوری تحت لینوکس کنم . یعنی برم و یکی دیگه بخرم ؟
اگه منظورتون خردینه که به هیچ وجه باسم امکان پذیر نیست .
سلام
معمولا شرکت های هاستینگ میتونن بدون هزینه سرویس شما را تغییر بدن به لینوکس
موفق باشید
یعنی به عقیده شما تنها راه تغییر هاست از ویندوز به لینوکس است ؟
زمانی گه جوملا را در هاست اکسترکت کردید سطوح دسترسی مورد نیاز را برقرار کنید در ویندوز پنل نمیدونم چون تاحالا کار نکردم ولی نام انگلیسی پارامتر permission است که در پوشه ها اگر روی 777 باشد قابل نوشتن است و در فایل ها روی 666 اگر باشد قابل نوشتن است و بعد از نصب میتوانیدفایل کانفیگوریشن را دوباره سطح دسترسی 644 بدهید.
اینطور نیست که حتما هاست را تغییر دهید ولی چون اکثرا با لینوکس کار میکنند بهتر میتوانند شما را راهنمایی کنند و همه عادت کرده اند مثلا الان چند نفر میشناسید که با سیستم عامل لینوکس روی کامپیوتر شخصی کار کند تا سوالی داشتید بپرسید.
بهترین راه همیشه استفاده از منابع آموزشی هاستینگی که هاست رو خریده اید است و یا درخواست پشتیبانی.اگر هزینه کرده اید نیازی نیست هاست رو عوض کنید مگر فروشنده هاست برای شما تعویض کند.
به مرور با آن کار کردن را یاد میگیرید و مشکل رفع میشود ولی در مواقع ضروری از هاستینگ خود هم سوال کنید.