سلام من یه سایت طراحی کردم اما وقتی روی هاستم می زارم سایت باز نمیشه و ارور در حال به روز رسانی رو می ده؟ باید در قسمت خاصی از هاست قرار بدم آخه یه پوشه ROOT توی هاست من وجود داره؟ خواهش می کنم کمکم کنید
:'(
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من یه سایت طراحی کردم اما وقتی روی هاستم می زارم سایت باز نمیشه و ارور در حال به روز رسانی رو می ده؟ باید در قسمت خاصی از هاست قرار بدم آخه یه پوشه ROOT توی هاست من وجود داره؟ خواهش می کنم کمکم کنید
:'(
سلام دوست عزیز
کنترل پنل هاستت چیه ؟ cpanel ?
من از بریتنا خریدم نوشته ویندوز 2003 50مگابایت
درود
به مامبولرن خوش آمدید
اول بفرمایید سایت را با چی طراحی کردین؟ یعنی سورس اون چیه؟
بعد هاست شما چیست؟ یعنی سی پنل ، پلسک ، ...
یا اطلاعات اون را به صورت خصوصی به یکی از اعضای مامبو لرن بدین بررسی کنه
پایدار و سربلند باشید
[quote author=MANDOOR link=topic=31785.msg157272#msg157272 date=1296537674]
من از بریتنا خریدم نوشته ویندوز 2003 50مگابایت
[/quote]
احتمالا باید پلسک باشه
دوست عزیز من با نرم افزار طراحی سایت طراحی کردم.هاستم هم ویندوز 2003 ،50 مگابایتی
راهنماییم کنید چه کار باید کنم
درود
چه نرم افزاری؟
خوب با توجه به نرم افزار باید اقدام نمود اگر از نرم افزار های معمول و اپن سورس های موجود باشد باید ابتدا باید دیتا بیس تعریف نمایید وسپس سورس را نصب نمودو...
اگر مثلا اچ تی ام ال هست و خودت نوشتی یا با فرانت پیج و نرم افزار های مشابه آن کار شده باید در روت فایل ها و فولدر ها را انتقال داده و...
با نرم افزار xara طراحی کردم،و از طریق همین نرم افزار به ftp انتقال دادم و در فایل منیجر هاستم هم رفته بود اما وقتی آدرسurlسایتم رو می زنم بریتنا (شرکتی که ازش خریدم)میگه این سلیت در حال به روز رسانی است
در ضمن در ftp هاست من در یک پوشه به نام سایتم سه فایل به نام های data-logs,wwwroot وجود داره اینا چین یه بار پاک کردم کل هاستم پرید دوباره برام ریست کردن برای نمایش صفحه نباید داخل این پوشه ها قرار بدم
[hr]
دوستان گلم
میشه یه نرم افزار ثوپ طراحی وب با پشتیبانی زبان فارسی معرفی کنید؟
** یکی شدن ارسال ها
سلام
دوست عزیز لطفاً قوانین انجمن را رعایت فرمایید.
با استفاده از نرم افزار Microsoft Expression Web 3 میتوانید سایت خود را طراحی کنید و در هاست ویندوزی خود به راحتی آپلود کنید ! البته به شرطی که بر روی هاست شما پلاگین فرانت پیج مایکروسافت enable شده باشد !
نرم افزار دیگری که میتوانید استفاده کنید Adobe Dreamweaver CS5 هست.
دو نرم افزاری که بصورت تخصصی و حرفه ای میتوانید سایت خود را ایجاد کنید اینها هستند.
توجه کنید صفحه اصلی سایت عموماً نامش باید index.html یا default.html باشد. نام صفحه اصلی باید به شکلی که در سرور تعیین شده ذکر شود تا با زدن آدرس سایت آن فایل لود شود.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام،از دوستان کسی هست که بدونه چطوری میشه با نرم افزار طراحی وب xara فارسی تایپ کرد؟اصلا امکان داره