مشکل در نمایش یک مطلب خاص
با سلام خدمت همه دوستان من به مشکل برخوردم که خیلی عجیبه من توی منو های سمت راست سایتم چند ایتم قرار دادم که دو ایتم زیر مجموعه یک ایتم هستند مشکل اینجاست وقتی که روشون کلیک میکنیم صفحه رو درست لود نمیکنه و ایتم های زیر مجموعه شو که وقتی کلیک میکنم خطای 404 not found میده ؟؟؟؟
خیلی عجیبه اخه مطالبی رو باید نمایش بده چک کردم حتی بل کا از اول تمامی ایتم ها رو پاک کردم و از اول نوشتم ولی بازم همین جوری مونده ممنون میشم دوستان راهنماییم کنند ....خیلی خیلی واجبه باید سریع رفعش کنم ممنون....
---
راستی لینک سایت این هستش : و لینکی که مشکل داره :
کد:
http://qls.ir/cms/index.php/class
توی همون لینک اول اگر روی کلاس های آموزشی موسسه کلیک کنید متوجه میشید
---
دوستان جون من راهنماییم کنید خیلی اوضاع سایتم داره داغون میشه حالا تمامی لینک ها رو همین خطا رو میده با اینکه اصلا من هیچ دستکاری توش نکردم خطایی که میده در مورد کامپوننت هستش میگه فلان کامپوننت یافت نشد ...؟
*سه پست شما یکی شد.
پاسخ : مشکل در نمایش یک مطلب خاص
سلام
لینکی که گفتید مشکل داره که باز شد
فقط ظاهرا صفحه شما خطا داره یعنی باید display error را فعال کنید ببنید خطا از کجا گرفته می شود تا رفع خطا کنید
نه دوست عزیز ببینید این لینک رو باز میکنه اما لینک های زیر مجموعه شو خطا میده تازه همین لینک رو درست باز نمیکنه مثل صفحه اصلی باز نمیکنه .... حالا میشه بگید این display error کجاست که من فعالش کنم ؟
---
اقا من نگاه کردم تمامی ایتم های منو به هم ریخته نمیدونم چرا تمامی دکمه هایی که یک صفحه جدید رو بایستی باز میکردند مشکل دار شدن مثل روی دکمه درباره ما اگه کلیک میکردیم میبایستی توی همون پیج باز شه نه توی یک پیج جدید الان بل کل قاطی کرده اقا لطفا کمکم کنید .....وضعیتش داره حسابی به هم میریزه
*دو پست شما یکی شد.
سلام
منو اگر در پیج جدید باز میکنه به دلیل تنظمیات شما در آیتم های منو هست که شما _blank را احتمالا انتخاب کردید کاملا
ساخت منو را بررسی کنید و بررسی لازم روی پارامترهای هر آیتم منو که فرمودید روی صفحه جدید باز میشه را انجام بدید
نه عزیز من گفتم قبلا من دست به هیچی نزدم خودش قر و قاطی کرده الانم همه چیز و درست و ردیف کردم ولی بازم صفحات درست لود نمیشه ببینید خودتون روی لینک ها کلیک کنید متوجه میشید
---
در ضمن ربطی به قالب هم نداره .... من قالب رو عوض کردم بازم همون طوری مونده
*دو پست شما یکی شد.
من به شما گفتم عزیزم
شما در سایتتون یک خطا دارید که باعث میشه کامل لود نشه گفتم display error را روشن کنید تا خطا را ببنیم در غیر این صورت کاری از دست من بر نمیاد
پیروز باشید
حاجی بیا من رفتم کل خطایابی ها رو فعال کردم این صفحه موقع خطا دادن میاد :
404 - •کامپوننت یافت نشد•
•شما قادر به مشاهده این صفحه نمیباشید زیرا•
•an out-of-date bookmark/favourite•
•یک موتور جستجو در لیست این سایت خارج از تاریخ میباشد•
•a mis-typed address•
•شما دارای عدم دسترسی به این صفحه میباشید•
•منبع درخواست یافت نشد.•
•هنگام بررسی درخواست شما یک خطا بوجود آمده است.•
•لطفا بر روی یکی از این صفحات تلاش کنید:•
•صفحه اصلی•
•لطفا پیام خطا را به مدیر سایت گزارش دهید.•
•کامپوننت یافت نشد•
Call stack
# Function Location
1 JSite->dispatch() /home/royana/public_html/cms/index.php:68
2 JComponentHelper->renderComponent() /home/royana/public_html/cms/includes/application.php:124
3 JError->raiseError() /home/royana/public_html/cms/libraries/joomla/application/component/helper.php:95
4 JError->raise() /home/royana/public_html/cms/libraries/joomla/error/error.php:171
5 JException->__construct() /home/royana/public_html/cms/libraries/joomla/error/error.php:136
سلام خب حالا بهتر شد
چند مورد را باهم چک کنیم
1- جوملا نسخه چند است ؟
2- نسخه Php روی سرور چند است ؟
3-سرور لینوکسی و آپاچی است یا خیر ؟
حاجی نسخه جوملا 1.5.20
نسخه php 52.14
سرور هم لینوکسی با آپاچی هستش
ببخشید اشتب شد نسخه php 5.2.17 هستش اقا ای دی نداری من انلاین سوال کنم ؟ درستش کنم ؟ اینجوری خیلی طول میکشه !!!!