سلام
من از قالب انگلیسی استفاده میکنم.پوشه fa را هم در language, administrator هم قرار دادم.وقتی وارد language manager میشوم و زبان را روی fa قرار دادم .ولی مدیریتم انگلیسی نشد.چه کاری باید انجام دهم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من از قالب انگلیسی استفاده میکنم.پوشه fa را هم در language, administrator هم قرار دادم.وقتی وارد language manager میشوم و زبان را روی fa قرار دادم .ولی مدیریتم انگلیسی نشد.چه کاری باید انجام دهم.
دروود
جوملا فارسی 1.5.25 رو بریزید روی جوملا خودتون و سپس پوشه installtion رو حذف کنید
بعد اقدام به تغییر زبان کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
دوست عزیز توی انجمن جستجو کن فایل بسته فارسی سازی هست دانلود کن و از طریق زیر نصبش کن نه با کپی و پیست؟!
مدیریت سایت - افزونه ها - نصب و حذف
اگه خواستید بگید براتون فارسی سازش رو قرار بدم
موفق باشید
اره اگه میشه یه فارسی ساز همین جا قرار بدید
من از قالب کامل استفاده میکنم که یکسری ماژول آماده در آن است نام قالبم هم rt_dominion_j15 است. وؤژن جوملام هم 1.5.24 است.چون که قالبم کامل است من که نمیتونم جوملا فارسی 1.5.25 روی آن بریزم. چه کاری باید انجام دهم؟؟؟/
دقیقاً شما این کار رو انجام بدید مشکل شما حل میشه
برای شما مشکلی پیش نمیاید
با این کار جوملا شما به 1.5.25 ارتقا هم پیدا میکنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
من Joomla_Persian_1.5.25-Stable-Full_Package را دانلود کردم.حالا باید برم از طریق گزینه نصب و حذف این پوشه را نصب کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ببخشید من تا به حال این کار را نکردم.به همین خاطر می ترسم مشکل پیش آید.
خیر
کار سختی نیست
جوملا 1.5.25 که دانلود کردید رو به روت سایت خودتون ( public_html) انتقال بدید
و سپس اکسترکت کنید ( از حالت فشرده خارج کنید )
حال پوشه installtion رو حذف کنید
و بعد به مدیریت زبان برید و تنظیمات رو انجام بدید
شاد و سلامت در پناه ایزد
من که نفهمیدم.
من باید وارد www سپس پوشه مورد نظر خودم بشوم و Joomla_Persian_1.5.25-Stable-Full_Package را در آن اکسترکت کنم. با این کار تمام ماژولهای من از بین می رود و ماژول های پیش فرضی که در Joomla_Persian_1.5.25-Stable-Full_Package بود باقی می ماند.درست میگم؟؟؟؟؟
درود
دوست عزیز قبل از هر کاری از فایل ها و پایگاه داده خود بک آپ بگیرید .
فکر نکنم مشکل پیش بیاید فقط فایل هایی که وجود ندارد جایگزین میشود .
موفق باشید