-
سوال در مورد صفحه اول
با سلام به دوستان
من برای سایت صفحه ابتدایی گذاشتم چون دو تا جوملا دارم به دو زبان در صفحه ابتدایی انتخاب زبان را قرار دادم
صفحه ابتدایی index..html هست
نسخه انگلیسی رو در فولدر نصب کردم ولی برای نسخه فارسی که در روت اصلی هست بعد از زدن لینک صفحه اصلی سایت میره رو صفحه index.html آیا راهی هست که این مشکل رو حل کنم
یا آیا می شه که جوملای نصب شده را به فولدری انتقال داد ؟ یا برای جوملا مشکل پیش می آد ؟
متشکر
-
درود
دوست عزیز اگر قصد دارید یک سایت دو زبانه داشته باشید نیازی نیست این کار ها را انجام دهید . از افزونه های این کار استفاده کنید
اما برای حل مشکل شما .
می توانید صفحه ابتدایی را index نام گذاری کنید و index خود جوملا که در روت نصب کرده اید را index2 نام گذاری کنید . و یا جوملا که در روت نصب کردید را در یک فولد ریا ساب دومین نصب کنید .
قبل از هر کاری از وب سایت خود بک اپ تهیه کنید .
موفق باشید
-
سلام
برای دو زبانه نیازی نیست دو تا جوملا نصب کنید
از افزونه joomfish در جوملا 1.5 استفاده کنید و در جوملا 1.7 و 2.5 خودش به صورت خودکار دو زبانه داره می تونید با آموزشی که در بخش آموزشها هست سایتتون رو دوزبانه کنید!
در مورد سوالتون باید بگم نه هیچ مشکلی پیش نمیاد که جوملایی رو که نصب کردید رو به پوشه انتقال بدید
-
کسی که سایت رو براش زدم خواسته که دو تا جوملا باشه , آیا با انتقال کل جوملا به یک پوشه جدید که زیرمجموعه پوشه روت هست مشکلی برای سایت پیش نمی آد ؟
من می خوام سایت رو به یک پوشه انتقال بدم و برای هر دوتا جوملا یک لینک در فایل index.html قرار بدم !
-
درود
دوست عزیز می توانید هر دو جوملا را در دو پوشه جدا گانه ای ایجاد کنید و هم می توانید یک جوملا را در پوشه و یک جوملا را در روت اصلی .
مشکلی پیش نمی اید .
موفق باشید
-
سلام
براي دو زبانه كردن بهتره كه هر دو توي دو پوشه مجزا باشه كه با فعال كردن sef مشكلي پيش نياد
البته همون طور كه دوستان گفتن افزونه دو زبانه هست و اين كار زحمت زيادي داره
موفق باشيد
-
من جوملا رو نصب کردم , یکی رو در روت و دیگری ذو در پوشه , حالا سوالم اینه که می تونم جوملا نصب شده بر روی روت را به یک پوشه انتقال بدم ؟ بدون ابنکه برای جوملا مشکلی پیش بیاد ؟
جوملا نصب شده است , و می خوام جوملا نصب شده را به یک پوشه انتقال بدم ؟
-
درود بله جوملا را زیپ کنید و در پوشه مورد نظر خود ان زیپ کنید . و فایل کانفینگ را باید ویرایش کنید . در ضمن قبل از هر کاری باید بک آپ بگیرید . موفق باشید
-
آیا راه دیگه ای هست که در کد جوملا دست برد و فایل صفحه اول رو بر روی index.php قرار داد ؟!
-
درود .
دوست عزیز متوجه منظورتون نشدم !!!!