آيا اين امكان وجود دارد كه سطح دسترسي كاربري را به گونه اي ارتقاع دهيم كه ان كاربر يا كاربران خاص امكان ورود به بخش مديريت مامبو را داشته باشند و براي مثال بتوانند در بخش محتوا اخبار و مطالب خود را ارسال نمايند؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آيا اين امكان وجود دارد كه سطح دسترسي كاربري را به گونه اي ارتقاع دهيم كه ان كاربر يا كاربران خاص امكان ورود به بخش مديريت مامبو را داشته باشند و براي مثال بتوانند در بخش محتوا اخبار و مطالب خود را ارسال نمايند؟
سلام دوست عزیز
بله اگه کابران را به Manager به بالا ارتقا دهید می توانند به مدیریت سایت دسترسی داشته باشند .
یاعلی
[quote author=مجید link=topic=5873.msg35119#msg35119 date=1176659895]
سلام دوست عزیز
بله اگه کابران را به Manager به بالا ارتقا دهید می توانند به مدیریت سایت دسترسی داشته باشند .
یاعلی
[/quote]
مجيد جان از راهنمايي شما ممنونم. اما مي خواستم ببينم ايا ميشه اون كاربر يا كاربران خاص رو بعد از ارتقا دسترسي طوري محدود كرد كه فقط به بخش محتوا دسترسي داشته باشند و امكان ارسال مطلب به بخش هاي موجود ر سايت داشته باشند و امكان تغيير يا ... در ساير بخش هاي مديريت مامبو نداشته باشند.
یک فایل مامبو داشت که اسمش یادم نیست. با تغییر در اون فایل مثلا می تونید به مدیر فقط دسترسی به محتوا را بدید.
توی فایلها بگرد پیداش میکنی
[quote author=نوید link=topic=5873.msg35126#msg35126 date=1176665175]
یک فایل مامبو داشت که اسمش یادم نیست. با تغییر در اون فایل مثلا می تونید به مدیر فقط دسترسی به محتوا را بدید.
توی فایلها بگرد پیداش میکنی
[/quote]
نويد جان آيا امكانش هست در اين موردي كه فرموديد توضيح بيشتري بديد. و اينكه در اون فايل چه جور تغييراتي بايد داد اگه در اين خصوص توضيح كاملتري بديد ممنون خواهم شد
فایل gacl.class.php را در پوشه includes را ببین
توی فایل توضیحات داره
مثلا میتونی دسترسی های مدیر را از بخش ها برداری!
خیلی ساده هستش
نويد جان از راهنمايي شما بسيار سپاسگذارم . من تا فردا اين كدها را بررسي مي كنم و اميد وار كه بتوانم اين كار رو با ويرايش اين كد ها انجام بدم اما اگه به مشكلي برخورد كردم اشكالي نداره تا در اين تاپيك اونها رو مطرح كنم تا شما كمكم كنيد؟
کدهاش بقدری واضح هستش که حتی نیاز به راهنمایی هم نیست
اگر مشکل داشتی بگو تا خودم یا دوستان راهنماییت کنن
[quote author=نوید link=topic=5873.msg35138#msg35138 date=1176668498]
[/quote]
نويد جان شرمنده من كدها رو ديدم اما متوجه نشدم كه دقيقا بايد چكار كنم و چي رو تغيير بدم. امكانش هست تغييراتي كه بايد انجام بگيره را بفرماييد.
با تشكر
[quote author=نوید link=topic=5873.msg35138#msg35138 date=1176668498]
[/quote]
واقعا هم نیازی به توضیحان نداره
دوست عزیز یه کم خودتون هم تلاش کنید
ما راهنمایی میکنیم شما هم یه زحمتی به خودتون بدین رو لوکال تست کنین