-
تعویض قالب سایت
با سلام. من میخواستم که قالب سایتمو عوض کنم. میخواستم بدونم که باید برای قالب جدید دیتابیس جدید درست کنم و در لوکال هاست آپلود کنم؟!
من میخوام تمامی ماژول ها و کامپوننت ها و مطالبی که تو قالب قبلیم بود رو بیارم تو قالب جدید. میخواستم راهنماییم باید چیکار کنم؟
-
سلام
تا اونجایی که من میدونم قالب رو باید از طریق نصب افزونه نصب کنید و به لوکال ساخت دیتابیس ربطی نداره
در مورد موقعیت ماژول ها هم باید عرض کنم خدمتتون که قالب جدید باید اون موقعیت ماژول رو داشته باشه، وگرنه نشون نمیده در موقعیت مد نظر شما
اگر اشتباه میکنم اساتید تصحیح فرمایند
موفق باشید
-
از همونجایی که قالب رو گرفتم اینو نوشته بود نفهمیدم چی نوشته!
برای این کار باید نسخه ی دمو را در یک پوشه یا در لوکال هاست نصب کنید و سپس تک تک ماژول هایی که در صفحه میبینید را همان تنظیمات به نسخه ی سایت خودتون منتقل کنید یعنی یک ماژول با همین مشخصات در سایت خودتون ایجاد کنید.
موفق باشید.
اگر شما فهمیدید به ما هم بگید.
من نسخه ی قالب رو از طریق افزونه ها نصب کردم و موقعیت استایل رو هم رو قالب جدید گذاشتم. قالب عوض شد ولی ماژول های قالب جدید هیچ کدوم نیستند و ماژول های قالب قبلی رو قالب جدید هست و یه بهم ریختگی عجیبی تو سایت مشاهده میشه. من میخوام فقط ماژول های قالب جدید تو قالب جدیدم باشه
-
خب شما پیکج رو خریداری کردید و منظور فروشنده هم این بوده که شما برای داشتن سایت مثل دمو باید این کار رو بکنید
قبل از این کار حتما یه بکاپ از سایت بگیرید، چون احتمال بد نصب شدن هست
برای دیدن موقعیت ماژول هم شما باید از قسمت
کنترل پنل > تنظیمات کلی > مدیریت قالب ها >
در این قسمت تیک پیش نمایش موقعیت ماژول ها رو فعال کنید
بعد از قسمت افزونه ها وارد مدیریت قالب بشید، در کنار قالب شما یه عکس چشم ظاهر میشه، اگه روی اون کلیک کیند موقعیت ماژول ها رو با اسم نشون میده که بدونید کجا باید قرار بدید.
-
تنظیمات کلی؟ تو تنظیمات کلی که اصلا مدیریت قالب وجود نداره!
-
چرا دوست عزیز!
اگر روی این گزینه کلیک کنید، یه سری منو برای شما در سمت راست نمایش داده میشه، تقریبا آخرها مدیریت قالب وجود داره
-
نه به خدا نیستش. بالا فقط 5 تا منو هست که نوشته ((سایت، سیستم، سرور، مجوزها، ***** من)) تو هیچ کدوم از این منوها هم مدیریت قالب نیست
-
فهمیدم تو همون مدیریت قالب قسمت تنطیماتش هست که نوشته پیش نمایش موقعیت ماژول ها.
ولی من نمیخوام ماژول های قالب قبلیم نمایش داده بشه. رو قالب جدید هم کلیک می کنم موقعیت ماژول های قالب قبلی رو واسم میاره.
-
این چیزی که میفرمایید یعنی اینکه قالب جدید هم همانند قالب قبلی موقعیت ماژول داره که بعید میدونم
مگر اینکه شما اشتباه کنید، بالاخره در یه قسمت فرق دارن
شما وقتی روی چشم کلیک میکنید برای هر دو قالب یه موقعیت رو نشون میده؟
-
بله برای هر دو قالب یکی هست. اصلا ماژول های قالب جدید رو باید کجا من بریزم؟ من تو خود مدیریت افزونه ها آپلود کردم.
یه فایلی به من داده به که template هستش و حجمش 2 مگابایته
و به همراه 5 تا افزونه به نام های
geshi
mod_s5_accordion_menu
mod_s5_box
mod_s5_frontpage_display3
mod_s5_register
mod_s5_tabshow
S5FlexMenu
که من اولی دو میخوام نصب کنم تو همون قسمت مدیریت افزونه ها ارور میده که قبلا نصب شده است. ولی بقیه نصب میشن تو همون قسمت مدیریت افزونه ها. ولی تو مدیریت ماژول ها خبری از اون ماژول ها نیست