سلام
در صفحه اصلی مدیریت من فقل عدم نمایش رو بلی کردم تا پیغام ارور رو ببینم ولی در کل سایت پرید و ارور 500 internal server error داده
در ضمن اینکه سرچ کرو و 20 تا جواب رو خوندم ولی نتیجه نگرفتم. :(
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
در صفحه اصلی مدیریت من فقل عدم نمایش رو بلی کردم تا پیغام ارور رو ببینم ولی در کل سایت پرید و ارور 500 internal server error داده
در ضمن اینکه سرچ کرو و 20 تا جواب رو خوندم ولی نتیجه نگرفتم. :(
در فایل configuration احتمالا تعداد keyword ها زیاده
با ادیتور باز کنید و همه رو پاک کنید
ساام.اين مشكل از چيه مي تونه باشه:
Fatal error: Class 'HTML_content' not found in /www/parsehgig.com/p/a/y/payadesign/htdocs/payadesign_mambo/modules/mod_latestcontent.php on line 161
کلاس HTML_content پیدا نشده ، این وب سایت شما رو باز کردم ولی یک چنین مشکلی ندیدم.
نام کاربری و کلمه عبور رو ارسال کنید بررسی می شه
موفق و پیروز باشید
یا علی
سلام. من يوزر و پسورد به شما فرستادم .مرسي اگه مشكل بگيد از چيه :'(
سلام اين مشكل مثل ويروس داره فراگير ميشه بعضي قسمت ها كه ميرم باز اينو مينويسه لطفا كمك كنيد
Fatal error: Class 'HTML_content' not found in /www/parsehgig.com/p/a/y/payadesign/htdocs/payadesign_mambo/modules/mod_latestcontent.php on line 161
سلام
تمامی مشکلات شما برمیگرده به اینکه مامبو رو روی پارسه گیگ نصب کردید که SAFE MODE = ON هست و ...
برای حل شدن تمامی مشکلاتتون بهتره یه مقدار هزینه کنید و هاستی مناسب برای مامبو تهیه کنید
یا علی
سلام مرسي. :'( :'( :'( بايد يه فكري براش بكنم. 8)
يه سوال داشتم چرا SAFE MODE = ON واسه چي off نمي كنند.
از مدیران سرورتون بپرسید!
ضمن اینکه هر شرکتی و ... برای خودش یک سیاست کاری داره!
حالا خوبه مجانی داده و ...
بفکر هاست مناسب و خوبی باشید!
سلام دوباره نمي دونم مشكل از هاست يا از اين mod_latestcontent چون وقتي اينو آن پابليش مي كنم درست ميشه. چرا؟ مرسي از وقتي كه براي پاسخ ميگزاريد