کمک درمورد کامپوننته لترمن
سلام به دوستان خوبم
من کامپوننته لترمن (خبرنامه فارسی) رو نصب کردم .
الان بلد نیستم به اعضا میل بزنم
الان همه چیز درست و چند کاربر عضو شدن . حالا چیجوری بهشون میل بزنم و خبر جدید بدم
در قسمت بالا اینا موجود هست Export Subscribers ، Import Subscribers - Edit Subscriber ، New Subscriber
توی این قسمت که میری ازت یه فایل میخواد Import Subscribers
اگه میشه یه راهنمایی کنید
پاسخ : کمک درمورد کامپوننته لترمن
در تنظیمات وارد Subscribers بشو و کاربرانت رو تایید کن بعد از اون new رو بزن و مطلبت رو بنویس
مرسی ازت مهمد جان
ولی یه مشکل عجیب بوجود اومده وقتی همرو انتخاب می کنم و Subscribers رو مزنم در قسمت Confirmed?: به صورت پیشفرض yes خورده ولی علامته ضربدر نشون میده ولی وقتی Confirmed?: رو no می کنی علامت تیک میزنه . می خواستم ببینم مشکلی نیست ؟ و من اگه بخوام کاربرو تایید کنم کدومو بزنم
باید تک تک باز کنی و Confirm رو بزنی
مرسی . نمیدنم منظور منو تو پست قبلی متوجه شدید یا نه .
من الان یکیرو انتخاب و بعد Subscribers و تو قسمت Confirm رو no می کنم تا علامت ضربدر ، تیک بشه (با توجه به پست قبلیم)
حالا روی New Subscriber کلیک می کنم ولی جایی برا نوشتن نداره و فقط برای ثبت یه کاربره جدید اطلاعاتی رو می خواد
برای فرستادن مطلب به اعضا باید جایه دیگه های برم
باید بری داخل Newsletter Management
از اونجا گزینه New رو انتخاب کن و ...
متوجه نشدم منظورتون رو . ولی فهمیدم از چه قراره
برای فرستادن میل باید بری به قسمت مدیریت خبرنامه و اونجا new رو بزنی و بعد هم send
یه مشکل دیگه هم هست البته مشکل نه یه تغییر
ببنید در سایت که طرف می خواد نام و ایمیلشو بده تو خبرنامه اون کادری که توش
اطلاعات رو وارد می کنند (جعبه متن) رنگش زرده من می خوام مشکیش کنم باید کجارو تغییر بدم
اون تغییرات رو باید در CSS بدید!
بررسی کنید ببینید از چه کلاسی استفاده میکنه بعد به دلخواه تغییرش بدید
مرسی از شما . عجیب چه من در قسمت Confirm کاربرانو تایید کنم چه نکنم وقتی خبرنامرو می فرستم به همه می فرسته یعنی چه اونایی که تایید شده باشند و چه اونایی که تایید نشده باشند . پس لزوم وجود این گزینه چیه ؟
اگه میشه یه راهنمایی کنید کدوم css رو تغییر بدم اونی که توی خود کامچوننته یا اونیکه توی مامبوتشه ؟
اگه می تونید توضیح بدید