با سلام و خسته نباشید
من دو تا دیتابیس smf دارم که می خوام یوزر های یکی از اینها را با دیگری ادغام کنم به چه نحوی می تونم این کار را انجام بدم
باتشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و خسته نباشید
من دو تا دیتابیس smf دارم که می خوام یوزر های یکی از اینها را با دیگری ادغام کنم به چه نحوی می تونم این کار را انجام بدم
باتشکر
باید جدول users دو انجمن را با هم merge کنید
البته نیاز به دستورات مناسب است تا نام های یکسان ثبت نشن
میتونید درخواست بدید تا براتون انجام بشه
با سلام
دوست عزیز یه توضیحی در باره این کار می دید کلا در این انجمنی که می خوام انتقال بدم 38 تا یوزر داره ولی اینا برام مهمه و نمی خوام از دست بدم
ساده ترین راه که نیاز به برنامه نویسی هم نداره تبدیل mybb به smf و انتقال دستی 38 کاربر nuke به پایگاه داده smf می باشد
باسلام
دوست عزیز من همین کار را انجام دادم و تبدیل هم کردم کامل تبدیل شده فقط به چه نحوی انتفال بدم یعنی یکی یکی export کنم از دیتا بیس و import کنم تو دیابیس جدید ؟
این را توضیح بدید واقع از شما ممنون می شم
باتشکر
Hosseini
خوب شما اگه تبدیل رو انجام داده باشید کابران باید منتقل شده باشند!
مشکل شما چیه؟!
با سلام
دوست عزیز اگر تایپ اول من رو مطالعه کرده باشید گفتم دوتا انجمن smf هست یا بزارید بهتر بگم
من یک انجمن نیوک و یک مای بی بی داشتم . نیوک که بیشترین کاربرم رو داشت را به smf تبدیل کردم و فایل ها و نوشته ها را در حال انتقال دستی هستم مشکل اساسی من سر یوزرها است اینها را بتونم با هم ادغام کنم تقریبا مشکل اساسی من حل می شه
الان تعداد یوزری که می خوام تو انجمن انتقال بدم 38 نفر است
باتشکر
Hosseini
من متوجه نشدم!
شما الان میخواید هر دوتا انجمن که SMF هست رو کاربرانش رو با هم ادغام کنید؟
بله دقیقا
می خوام کاربران انجمنی که 38 کار بر دارد را به انجمن دیگر اضلفه کنم
باتشکر
خوب اگر هر دو SMF هستند از جدول mos_users بکاپ بگیرید و در اون یکی Import کنید!!