پاسخ : کی ادیتور خوب داره؟
ادیتور خوب برای مامبو نداریم
فقط همین که پیش فرض مامبو 4.6.2 هست عالی بهترین گزینه است در حال حاضر یک مورد دیگه هم هست که رایگان نیست
سلام
من مامبو رو روی یک دومین نصب کردم امکانات ادیتور ظاهر نمیشه ! روی یک دومین دیگه نصب کردم نشون میشده ! هر دو دومین روی یک سرور هستند !
حالا بگو چیکار کنم ؟!؟
negah-part.com/main که نیم ساعت پیش با پیش فرض نصبیدم و ادیتور رو درست نشون نمیده!
madreseha.com/nursingshahed که درست نشون میده!
هر دو دامین تنظیماتشون برای مامبو یکی هست ؟؟ منظورم رو متوجه شدید رجیستر گلوبال و ...
سلام
آره ! چندبار چک کردم حتی پرمیشن ها! چیز عجیبی هست !
البته حتما باید یه جا یه تفاوتی باشه اما کجا نمیدونم!
ها یه چیزی یادم اومد روی اولی یه دومین اضافه هم پارک شده (هر چند بعیده به این موضوع ربط داشته باشه!!!!)
آقایون یه چیز جالب ! امروز ادیتور جدید نصب کردم TMEdit V1.0 که یکی از دوستان معرفی کرده !
ادیتور را در قسمت تنظیمات کلی به این ادیتور جدید تغییر دادم در قسمت ادمین سایت ادیتور عوض میشود و این ادیتور نمایش داده میشود اما در فرانت اند که میخوام یکی از پست ها رو ادیت کنم انگار نه انگار که ادیتور عوض شده همون قبلی (که تصویر امکانات رو هم نداره میاره) حالا با این توضیح جدید شاید بشه به نتیجه رسید ؟!
کسی چیزی (راه حلی) به فکرش میرسه؟؟؟؟
سلام به برو بکس
بالاخره فهمیدم مشکل از کجاست!
مشکل از قالب هست
قالب فعلی ja_sabina هست که با این قالب تولبار ادیتور را نشون نمیده اما اگه بگذارم قالب دیفالت مامبو درست میشه
حالا یکی بیاد محض رضای خدا و خلقش بگه این قالب رو چه بلایی سرش بیارم درست بشه ؟!؟
ممنون
** بخصوص آقا محسن ببینه !!
سلام
قبلا هم در مورد این مسئله در انجمن صحبت کردیم
کد:
if ( $my->id ) {
initEditor();
}
در قسمت head قالب وارد کنید
مشکل حل میشه
یا علی
سلام
آره یه چیزی یادمه اما ظاهرا اون شروعش یه چیز دیگه بود
به هر حال... ممنون اوکی شد
[quote author=Atiro link=topic=10455.msg64602#msg64602 date=1204538285]
HTMLArea2_Farsi
[/quote]
چند بار مطرح نکنید این ادیتور روی مامبو 4.6 کار نمی کنه و دیگه هم پشتیبانی نمیشه بهترین برای مامبو همین پیش فرض هست که الان به روز رسانی هم شده است