-
سوال درباره تغییر پرمیشن ها در هاست لینوکس با کنترل پنل
سلام
میشه در مورد تغییر پرمیشن ها در پلسک یه توضیح بدید ؟
من الان دارم با یه هاست لینوکس کار میکنم که کنترل پنلش پلسکه و یه خورده تو تغییر پرمیشن ها گیج شدم
این رو میدونم که از طریق اف تی پی نمیشه پرمیشن ها رو تغییر داد
برای امنیت بیشتر در هاست با کنترل پنل سی پنل سطح دسترسی فایل ها رو 644 و سطح دسترسی فولدر ها رو 755 قرار میدادم
حالا تو پلسک باید چیکار کنم ؟
توی قسمت تغییر سطح دسترسی نه تا مربع وجود داره برای فایل ها کدوم مربع ها و برای فولدر ها کدوم مربع ها رو باید تیک بزنم که از نظر امنیتی مشکلی وجود نداشته باشه ؟
من الان در این مورد به یه مشکلی برخوردم مثلا سطح دسترسی یه فولدر رو 755 گذاشتم ولی توی قسمت مدیریت اشکال میگیره و میگه برای انجام فلان عمل باید سطح دسترسی فولدر مورد نظر 755 باشه ! ( میگه باید 755 باشه در حالی که 755 هست !)
و یا مثلا سطح دسترسی فایل کانفیگ رو 644 کردم ولی هنوز هم در قسمت مدیریت میزنه قابل ویرایش !
توی سی پنل با سه سطح دسترسی 644 و 755 و 777 کار داشتیم
توی پلسک چطوریه ؟
-
پاسخ : سوال درباره تغییر پرمیشن ها در هاست لینوکس با کنت
اون هم همینطوریه!
اون اعداد بسته به نوع فایل بر روی سرور ممکنه تغییر کنه
این که 644 فایل کانفیگ باز هم قابل ویرایش هست به این برمیگرده که owner اون فایل خود مامبو هست
یا در مورد پوشه هم همینطور
برای پوشه روی 777 بزارید که ایراد نگیره و برای فایل کانفیگ هم روی 444 یا حتی 044 قرار بدید
-
owner چیه ؟
ببخشید، میشه کامل تر و بیشتر در این مورد توضیح بدید ؟
اگر فولدر ها رو 777 بگذارم مشکل امنیتی پیش نمیاد ؟
یعنی برای ایمن شدن سایت در پلسک باید سطح دسترسی تمام فولدر ها رو 777 و تمام فایل ها رو 444 بگذارم ؟
یعنی در پلسک یا فایل ها قابل ویرایش هستند یا قابل ویرایش نیستند ، یا 444 یا 777 ، و چیزی بین اینها وجود نداره ، درست متوجه شدم ؟
آیا میشه تنظیماتی برای ایمن تر شدن ( در مورد سطح دسترسی ها ) در پلسک روی سرور لینوکس انجام داد ؟
و یه سوال دیگه که یه جای دیگه هم در انجمن پرسیده بودم ولی جوابی نگرفتم، چرا بعضی وقتها وقتی که یه فایلی رو ( کامپوننت ، قالب و ... )از طریق خود مامبو آپلود میکنیم ، به هیچ وجه از طریق اف تی پی یا کنترل پنل هاست نمیشه تغییری در سطح دسترسی و یا خود فایل داد یا پاک یا ری نیم و ... اش کرد ؟ برای اینکه بتونیم این کارها روی همچین فایلهایی انجام بدیم بیاد چیکار کنیم ؟
و یه سوال دیگه که فکر میکنم بی ربط به این موضوع هم نباشه، چرا بعضی وقتها مثلا در هنگام نصب ( آپلود از روی کامپیوتر یا فضای اینترنت و نصب ) مثلا یه قالب روی مامبو ( فایل زیپ ) گیر میده و با اینکه فایل زیپ هست مثلا یه فایل عکس رو منتقل نمیکنه و هر کاری هم میکنم حتی با تغییر نام و یا هر کار عجیب و غریب دیگه ای اون عکس نمیره مثلا توی پوشه ایمیج قالب ؟ در این حالت قالب بدون مشکل نصب میشه ولی در آخر مثلا میبنیم که یه عکس یه جاییش نیست بعد که برسی میکنیم میبینم توی فایل زیپ وجود داره ولی توی فایلی که روی مامبو نصب شده وجود نداره و خود به خود حذف شده و بعد از نصب هم حتی از طریق اف تی پی هم نمیشه انتقالش داد ! ( همین قالب از طریق اف تی پی بدون هیچ مشکلی و به راحتی آپلود میشه )
در کل میشه لطف کنید و بگید الان من روی این سرور باید سطح دسترسی فایل ها رو چند و فولدر ها رو چند قرار بدم تا از نظر امنیتی مشکلی پیش نیاد ؟
-
شما سوالتون رو دوجا مطرح کردین ؟
بهتر بود هر سوالی رو جداگونه مطرح میکردید!!!
شما عبارت سطح دسترسی رو سرپ کنید به نتایج زیادی میرسید .
موفق باشید
-
دوست عزیز من سوالم رو دو جا مطرح نکردم، اگر جای دیگه ای سوال من رو دیدید ممنون میشم لینکش رو بهم بدید، چون اولین باره که به این مشکل بر میخورم و اولین باره که این سوال رو میپرسم مطمئنم که جای دیگه ای مطرحش نکردم
چون سوالات بی ارتباط به هم نیستن یک جا مطرحشون کردم
سرچ کردم و همیشه هم قبل از پست دادن سرچ میکنم تا یه وقت پست تکراری ندم ولی متاسفانه در مورد کنترل پنل پلسک و مواردی که اینجا پرسیدم به جواب سوالاتم از طریق سرچ نرسیدم
( ممنون میشم اگر فقط به موضوع تاپیک بپردازید قوانین سایت و توصیه های ایمنی و ... رو خودم میخونم )
-
سلام
با توجه با تنظیمات ممکنه شما با پرمیشن 755 هم قابلیت رایت داشته باشید !
راه حل ساده تر اینه که شما پرمیشن فولدر و فایلها رو تغییر بدید و اونها رو چک کنید که unwritable شده باشند .
اگر درست فکر میکنم و برای اون سایت مهم هست توصیه میکنم که روی Share server قرارش ندید .
امنیت سرور خیلی مهمتر از امنیت پرتال هست ...
اگر برای اون سایت هست پی ام بدید تا یک توصیه دیگه هم بصورت خصوصی ارسال کنم ....
یا علی
-
نقل قول:
owner چیه ؟
ببخشید، میشه کامل تر و بیشتر در این مورد توضیح بدید ؟
owner یعنی کسی که بتونه پرمشنها رو تغییر بده . یعنی توی ویندوز اگه پروپرتیز فلدری را بگیری و owner اون رو ببینی مثلا نوشته administrator و ... و در سرور و هاست نیز کسی که بتونه پرمشنها رو تغییر بده و کم و زیاد کنه بهش میگن owner .
نقل قول:
اگر فولدر ها رو 777 بگذارم مشکل امنیتی پیش نمیاد ؟
یعنی برای ایمن شدن سایت در پلسک باید سطح دسترسی تمام فولدر ها رو 777 و تمام فایل ها رو 444 بگذارم ؟
برای نصب کامپوننت و .... باید پرمشنها رو روی 777 بذاری و بعد از نصب دوباره روی همون 755 و 644 برگردونی و اگر همیشه روی 777 باشه ریسک امنیتی زیادیه.
نقل قول:
یعنی در پلسک یا فایل ها قابل ویرایش هستند یا قابل ویرایش نیستند ، یا 444 یا 777 ، و چیزی بین اینها وجود نداره ، درست متوجه شدم ؟
آیا میشه تنظیماتی برای ایمن تر شدن ( در مورد سطح دسترسی ها ) در پلسک روی سرور لینوکس انجام داد ؟
و یه سوال دیگه که یه جای دیگه هم در انجمن پرسیده بودم ولی جوابی نگرفتم، چرا بعضی وقتها وقتی که یه فایلی رو ( کامپوننت ، قالب و ... )از طریق خود مامبو آپلود میکنیم ، به هیچ وجه از طریق اف تی پی یا کنترل پنل هاست نمیشه تغییری در سطح دسترسی و یا خود فایل داد یا پاک یا ری نیم و ... اش کرد ؟ برای اینکه بتونیم این کارها روی همچین فایلهایی انجام بدیم بیاد چیکار کنیم ؟
اگر سطح دسترسی پلسک و cpanel با هم فرق نکنه بین اعداد 777 و 444 نیز سطح دسترسی هایی وجود دارد مثل همون 644 و 755
اگه اشتباه نکنم برای تغییر سطح دسترسی باید از فایل یا فولدر properties بگیری بعد هم با تیک زدن خانه های مربوطه پرمشنش رو کم یا زیاد کنی .
نقل قول:
و یه سوال دیگه که فکر میکنم بی ربط به این موضوع هم نباشه، چرا بعضی وقتها مثلا در هنگام نصب ( آپلود از روی کامپیوتر یا فضای اینترنت و نصب ) مثلا یه قالب روی مامبو ( فایل زیپ ) گیر میده و با اینکه فایل زیپ هست مثلا یه فایل عکس رو منتقل نمیکنه و هر کاری هم میکنم حتی با تغییر نام و یا هر کار عجیب و غریب دیگه ای اون عکس نمیره مثلا توی پوشه ایمیج قالب ؟ در این حالت قالب بدون مشکل نصب میشه ولی در آخر مثلا میبنیم که یه عکس یه جاییش نیست بعد که برسی میکنیم میبینم توی فایل زیپ وجود داره ولی توی فایلی که روی مامبو نصب شده وجود نداره و خود به خود حذف شده و بعد از نصب هم حتی از طریق اف تی پی هم نمیشه انتقالش داد ! ( همین قالب از طریق اف تی پی بدون هیچ مشکلی و به راحتی آپلود میشه )
من دقیقا با این مشکل مواجه شدم البته در گالری داتسو که عکس را باش آپلود میکنیم .اگر فایل زیپ با نرم افزار خود winzip زیپ شده باشه که هیچ ولی اگر با winrar بخوای زیپش کنی نمیشه و من نیز این رو تست کردم و با برنامه win zip اونا رو زیپ کردم و بدون خطا عکسها رو آپلود کردم چون به دلایلی گیر میده .
نقل قول:
( ممنون میشم اگر فقط به موضوع تاپیک بپردازید قوانین سایت و توصیه های ایمنی و ... رو خودم میخونم )
دیگه تکرار نمیشه :D
-
بازم سلام
ممنون از جوابهایی که دادید
آخرش من که نفهمیدم آدرس اون سایت حساسه رو از کجا کشف کردید ولی مال اون نیست مال یه سایت دیگه هست که چون بیشتر کاربرانش هکر ( جوجه هکر ) هستن و تا همین الانش هم خیلی تهدید به هک داشتیم ( هر بار که میخوام وارد اکانت ایمیل سایت بشم تصویر امنیتی ظاهر میشه یعنی قبلش یه نفر شونصد بار سعی کرده با پسورد اشتباه وارد ایمیل بشه! ) امنیتش خیلی مهمه و متاسفانه هم باید رو یه سرور ماقبل تاریخ راه اندازیش کنیم , سیستم عاملش لینوکسه و کنترل پنلش هم پلسکه و من هم تا حالا با پلسک کار نکردم ( مثل این میمونه که آدم لینوکس کار کنه با تم ویندوز ) متاسفانه با توضیحاتی که دادید منطق این تغییر پرمیشن رو متوجه نشدم
البته رو سی پنل هیچ مشکلی ندارم و تا حالا رو چند تا سرور مختلف با سی پنل مامبو رو نصب کردم و به مشکلی از این نظر بر نخوردم ولی اینجا نمیدونم باید سطح دسترسی فایل ها و فولدر ها رو چند بگذارم توی سی پنل تمام فایل ها 644 و تمام فولدر ها 755 حالا یکی به زبون ساده بگه توی این هاستی که در موردش گفتم سطح دسترسی فایلها و فولدر ها رو چی بگذارم که نه از نظر امنیتی مشکلی پیش نیاد و مامبو هم بدون مشکل کار خودش رو بکنه
owner عزیز ممنون از کمکت
-
فایلها و فولدر هایی که نیاز به قابل ویرایش بوده دارند رو روی 777 تنظیم کنید
اونهایی رو هم که نمیخواید روی 444 ست کنید.
-
منالان یه تست روی هاست های دیگه ام هم کردم دیدم همین مشکل در هاست هایدیگه هم وجود داره ولی چون ئر حالی که فولدر ها سطح دسترسیشون 777 بوده تغییرات رو داده بودم و بعد سطح دسترسی ها رو برده بودم پائین متوجه این مورد نشده بودم
این عکس رو نگاه کنید , سطح دسترسی این فولدر 755 هست ولی بازم میگه باید 755 باشه ! آیا این یک مشکل در ترجمه نیست ؟
[img width=640 height=176]http://i16.tinypic.com/8fadojb.gif[/img]
-
خیر مشکلی در ترجمه نیست!
شما دوست دارید همه چیز رو کشش بدید؟
از یه طرف وقتی به شما میگند فلان کار رو بکنید توضیح میخواید آخرشم میگید نفهمیدم!!!
بگذارید روی 777 هم خودتون رو راحت کنید هم خلق خدا رو!
مشکلی هم از نظر امنیتی برای اون فولدر کش پیش نمیاد ان شاء الله!
-
[color=blue][quote author=محمد link=topic=10817.msg58086#msg58086 date=1199378838]
خیر مشکلی در ترجمه نیست!
شما دوست دارید همه چیز رو کشش بدید؟
از یه طرف وقتی به شما میگند فلان کار رو بکنید توضیح میخواید آخرشم میگید نفهمیدم!!!
بگذارید روی 777 هم خودتون رو راحت کنید هم خلق خدا رو!
مشکلی هم از نظر امنیتی برای اون فولدر کش پیش نمیاد ان شاء الله!
[/quote]
سلام آقا محمد خوش اخلاق مهربون که الان داری منو نمیزنی
نه من دوست ندارم همه چیز رو کشش بدم اتفاقا انقده دوست دارم همونی اولی که سوالم رو پرسیدم جوابش رو بگیرم یا اصلا قبلش تو سرچ جوابم رو پیدا کنم یا اصلا قبل ترش خودم بلد باشم و نیام بپرسم
خب من که نمیتونم فلان کار رو که شما میگید رو بدون اینکه بدونم با انجامش چه اتفاقی میفته و یا اصلا به چه درد میخوره انجامش بدم تازه اگر نفهمم چی به چی میشه باز دفعه بعد هم باید بیام بپرسم ولی اگر منطقش رو بفهمم دیگه واسه یه سوال مشابه همون قبلی مزاحمتون نمیشم
آخه اگر بگذارم روی 777 و بگم مشکلی پیش نمیاد انشالله وقتی که سایت هک شد میان منو میکشن و میگن اشهد ان لا اله الا الله ... خلق خدا هم راحت میشن اینجوری
خب یه نفر توضیح بده واسه چی وقتی که فولدر کش سطح دسترسیش 775 هست بازم این قسمت میگه سطح دسترسیش رو بگذارید 755 این برای من سوال هست و میخوام جوابش رو بدونم والا از قبل با گذاشتن سطح دسترسی این فولدر روی 777 مشکلش رو حل کردم و بعد از فعال کردن کش هم باز سطح دسترسیش رو به 755 تغییر دادم و به خوبی هم کار میکنه هر چند بازم این اروره رو که توی عکس هست میده
برای چی با اینکه سطح دسترسی کانفیگ 644 بود بازم میزد قابل ویرایش و وقتی تیک غیر قابل ویرایش کردن این فایل پس از ذخیره تغییرات رو زدم سطح دسترسیش شد 444 و این دفعه غیر قابل ویرایش شد
آخه چرا اینا این شکلین اگر سطح دسترسی تمام فایل ها رو بگذارم 444 مشکلی پیش میاد ؟ ( توی این هاست و فقط فایلها )
آخه از کجا بفهمم که توی یه هاست سطح دسترسی ها چجورین این هاست ها که با هم فرق میکنن که :'(
نکته : من به هیچ عنوان از هیچ کس طلب کار نیستم همه اینا رو هم به صورت یه سوال مطرح کردم که اگر یک نفر لطف کنه و منت بگذاره و جواب بده تا آخر عمر مدیونش هستیم و امیدوارم یه روزی بتونم جبران کنم ( حالا باز بیاید بگید اینجا هیچ کس موظف به جواب دادن نیست و قوانین سایت رو یاد آوری کنید و اینا و هی منو کتک بزنید )
-
سلام
نقل قول:
( حالا باز بیاید بگید اینجا هیچ کس موظف به جواب دادن نیست و قوانین سایت رو یاد آوری کنید و اینا و هی منو کتک بزنید )
آقا من که گفتم دیگه تکرار نمیشه من اگه هر جای این انجمن به هم فحش هم که دادند من ککمم نمیگزه بابا شما که اینجا منو سکه یه پول کردی
من گناه کردم گفتم سوالاتو با تاپیکهای مختلف بپرس که زودتر به جوب برسی
بعدم که معذرت خواهی کردم و جواب چند تا سوالاتو دادم که دیگه این چه حرفیه که میگی قوانین سایت رو یاد آوری میکنی ؟!!
شما با این جوابی که به من دادین گفتم تا یه هفته تو انجمن پیدام نشه بعد به این بنده خدا میگی بد اخلاق ؟؟!!
دیگه بهتره این موضوع کش پیدا نکنه
-
جانم !
به خدا وقتی اینا رو مینوشتم اصلا یادم هم نبود شما چی گفته بودی
منظورم به هیچ عنوان شما نبودید!
بعدش هم زدن و ... یعنی چی ! بابا شوخی کردم !!! :-*
-
آقا یا خانم سوت!!
پرمیشن ها در هر سرور فرق میکنه! بدلیل متفاوت بودن owner ها!
سرور شما رو هم که ما ندیدیم. لطف کنید به پشتیبانی سرور بگید اونها براتون کامل توضیح میدند.
-
آقا محمد عزیز
دوست گرامی , من که از همون اول گفتم صاحب سرور این چیزا رو بلد نیست و به دلیل اینکه یکی از اسپانسر های گروه دارنده این سایت هست مجبوریم از سرورهای خودشون استفاده کنیم
بعدش هم من که گفتم اینا بیشتر سوالات من هست تا مشکلاتم و قصد من از پرسیدن این سوالات دونستن جوابشون هست نه رفع مشکل که برم به صاحب سرور بگم و اون هم رفعش کنه و منم نفهمم چیکار کرده
به هر حال دستتون درد نکنه , ممنون از وقتی که گذاشتید
ضمنا با این آیدی هم خانوم پست میده هم آقا ;)
-
پس دوباره قوانین انجمن رو مطالعه کنید!
چون ما اینجا به سوالات مربوط به مامبو جواب میدیم نه سوالات مربوط به سرور و لینوکس و ... که وظیفه ای هم در این قبال نداریم
این مسائل به مدیر سرور مربوط هست نه ما و مدیر سروری هم که جیز پیش پا افتاده ای مثل این مورد رو نمیدونه به هیچ دردی نمیخوره!!
-
رادمهر جان عزیز , من دارم در مورد مامبو میپرسم نه سرور من که نمیتونم مامبو روی کله خودم نصب کنم که , خوب مامبو رو روی سرور نصب کردم و حالا هم یه سری از سوالاتم مربوط میشه به مامبو و نکته هایی که در نصب و راه اندازی اون رو سرور ها و با کنترل پنل های مختلف وجود داره
میشه در مورد این owner ها بیشتر تو ضیح بدید ؟
من هنوز متوجه یه چیزی نشدم یعنی تو این سروری که من الان دارم روش کار میکنم ادمین سرور کاری کرده که 644 قبل ویرایش معنی بده و 444 غیر قابل ویرایش ؟ اگر همچین موردی هست من از کجا باید اعداد مربوط به سطوح دسترسی رو پیدا کنم , یعنی از کجا باید بفهمم با چه عددی فایل قابل ویرایش و با چه عددی فایل غیر قابل ویرایش میشه و مثلا از کجا باید بفهمم که 444 در این سرور معادل 644 در یه سرور معمولی ( پیشفرض ) هست ؟
-
دوست عزیز!
2 صفحه در مورد owner توضیح دادیم!
شما هنوز متوجه نشدید تقصیر ما نیست! لطف کنید کمی در اینترنت جستجو کنید یا help کنترل پنل سرورتون رو مطالعه کنید.
444 در سرور شما غیر قابل ویرایش هست!
اگه به اون نوشته های بالای اعداد توجه کنید حتما متوجه میشید!!!
-
بر اساس همون نوشته ها 444 یعنی فقط قابل خواندن توسط همه
ولی سوال من اینجاست که چرا در سرور های دیگه وقتی سطح دسترسی فایل کانفیگ رو میکنم 644 ( قابل خواندن توسط همه و قابل نوشتن فقط توسط مدیر ) توی قسمت تنظیمات اصلی مامبو مینویسه فایل کانفیگ غیر قابل ویرایش میباشد ولی توی این سرور وقتی سطح دسترسی این فایل رو 644 قرار میدیم مینویسه فایل کانفیگ قابل ویرایش میباشید و بعد از اینکه تیک غیر قابل ویرایش شدن این فایل بعد از ذخیره تنظیمات رو میزنم و دکمه سیو رو میزنم سطح دسترسی فایل رو به 444 تغییر میده و این دفعه مینویسه فایل کانفیگ غیر قابل ویرایش میباشد , چیزی که من متوجه نمیشم اینه که چرا فایل کانفیگ در این سرور حتی با دسترسی 644 قابل ویرایش میباشد و آیا این موضوع فقط مربوط به فایل کانفیگ میشه یا اینکه اعداد مربوط به سطح دسترسی فایلها و فولدر ها در این سرور با سرور های دیگه فرق داره و مثلا 644 در این سرور معنی غیر قابل ویرایش رو نداره یا مثلا معادل 777 در سرور ها دیگه هست
-
خوب دوست من!
ما هم که داریم میگیم این تفاوت ها بدلیل تنظیمات متفاوت سرور شماست!
برای همین هم هست که میگیم شما از مدیر سرور بپرسید!
شما هم که میگید هیچی حالیش نیست! ای کاش این مدیر سرور رو ما میشناختیم بلکم میتونستیم به ایشون حالی کنیم چی به چیه!
پس جواب شما شد تفاوت در تنظیم سرور که این تنظیمات 100% نادرست هست!
-
ببخشید آقا محمد ولی من فکر میکنم شما اشتباه میکنید و سرور مشکلی نداره
در صورتی که در هنگام نصب مامبو فولدر مامبو قابل ویرایش باشه و فایل کانفیگ خودش ساخته بشه owner این فایل میشه مامبو و فقط از قسمت تنظیمات اصلی مامبو میشه اون رو قابل ویرایش و یا غیر قابل ویرایش کرد و در صورتی که این فایل از این قسمت غیر قابل ویرایش بشه سطح دسترسی اون به 444 تغییر پیدا میکنه
و دلیل اینکه چرا در این حالت وقتی این فایل سطح دسترسیش 644 هست در قسمت تنظیمات اصلی مامبو مینویسه این فایل قابل ویرایش هست اینه که 644 یعنی خواندن توسط همه و ویرایش فقط توسط مدیر و در اینجا هم مامبو مدیر هست پس از نظر مامبو در اینجا 644 یعنی قابل ویرایش و 444 یعنی غیر قابل ویرایش ولی در حالتی که فایل کانفیگ رو خودمون میسازیم چون owner این فایل مامبو نیست پس خودش رو مدیر محسوب نمیکنه و وقتی سطح دسترسی این فایل 644 باشه اون رو غیر قابل ویرایش تشخیص میده
اگر دقت کنید میبینید که در صورتی که فایل کانفیگ خودش ساخته بشه در قسمت تنظیمات اصلی در اون قسمتی که مینویسه فایل کانفیگ قابل ویرایش هست یا قابل ویرایش نیست یه گزینه وجود داره که میتونید انتخابش کنید تا در صورتی که فایل قابل ویرایش هست غیر قابل ویرایش و در صورتی که غیر قابل ویرایش هست قابل ویرایش بشه ولی در صورتی که فایل کانفیگ رو خودتون بسازید این گزینه وجود نخواهد داشت
میشه لطف کنید و یه تست بکنید ببینید اینایی رو که گفتم اشتباهه یا درسته، روی مامبوهایی که خودم نصب کردم این موارد دقیقا همینجوریه که گفتم
ممنون از وقتی که گذاشتید
-
بله مواردی هم که شما میفرمائید درسته.
با توجه به توضیحات بالا این رو متوجه شدید که خودتونم میدونید Owner چی هست ولی چرا میپرسید خدا میدونه!
به هر حال حرفهای شما هم درسته اما اگر تنظیمات سرور درست باشه میشه از شر این owner و owner بازی تا حدودی راحت شد!
-
نه محمد جان، من تا قبل از این درست و حسابی نمیدونستم Owner چی هست و با کمک شما و سوال و جوابهایی که تو این تایپیک شد متوجه شدم
هر چند منطق مالیکت فایلها رو در سطحی متوجه شدم که دیگه در نصب و کار با مامبو دچار مشکل نشم ولی در سطح بالاتر هنوز سوالهای زیادی دارم که چون مربوط به مامبو نمیشه اینجا نمیپرسمشون ( مطابق با قوانین انجمن )
میشه بگید چجوری میشه از شر Owner راحت شد ؟ چون در کار با کامپوننت هایی مثل گالری داتسو که Owner اونها مامبو هست خیلی مشکل دارم
در ضمن در مورد اون قسمتی هم که گفتم احتمال میدم اشتباه در ترجمه باشه هنوز به نتیجه ای نرسیدم اگر میشه لطف کنید یه برسی بکنید
ممنون
-
میتونید تو مامبو ست کنید که هر فایلی رو که مامبو کپی میکنه به سطح دسترسی 777 تغییر پیدا کنه
اون موقع owner دیگه عملا معنا نداره!
این تغییرات از تنظیمات کلی قابل اجراست!