باسلام
علت ظاهر شدن ارور foreachدر زمانی که یک ماژول یا کامپوننتی که با مامبو سازگار نیتسف، چه می باشد؟
البته می دونم که این ارور مربوط به یک تابع در کدهای برنامه میشه که به درستی اجرا نمیشه ولی به هر حال از اسایتد فن می خوام علتش رو بگن
مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام
علت ظاهر شدن ارور foreachدر زمانی که یک ماژول یا کامپوننتی که با مامبو سازگار نیتسف، چه می باشد؟
البته می دونم که این ارور مربوط به یک تابع در کدهای برنامه میشه که به درستی اجرا نمیشه ولی به هر حال از اسایتد فن می خوام علتش رو بگن
مرسی
سلام
ببینید؛ میگیم :
برای هر (گیلاس در جعبه گیلاس ها ) {
بگو گیلاس }
خوب
حالا اگر 1 گیلاس در جعبه باشه 1 بار میگه گیلاس، اگر n تا باشه n بار میگه گیلاس، درسته؟
حالا اگر هیچی نباشه چی میگه؟ میگه هیچ گیلاسی نیست!!! برای اینکه اینو نگه، میتونیم یه شرط قبلش بگذاریم، یعنی بگیم:
اگر (تعداد گیلاس ها در جعبه بزرگتر از 0 بود){
برای هر (گیلاس در جعبه گیلاس ها ) {
بگو گیلاس }
}
اینجوری اگر گیلاسی در جعبه نبود اصلا این عبارت Foreach اجرا نمیشه :)
یا علی علیه السلام
خب الان من قالبم که مامبو سازگار نیست و این ارور رو میده کجاش رو ویرایش کنم ؟
ببین راستش من سرچ کردم گفتند تو همون ارور برو بگرد دنبال mainmenu ولی من چنین چیزی پیدا نکردم یعنی زیاد typemenu پیدا کردم ولی یا جلوش فقط یه مساوی نوشته بود یا هیچ چیز نوشته نشده بود البته بازم میگم typemenu زیاد دیدم.
** پست های شما یکی شد
دقیقا چه اروری می ده؟ عبارت ارور رو اینجا بذارین ، همین طور خط مربوطه در قالبتون رو.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in E:\AppServ\www\ninjavo\templates\dark_vista_hr\jm_ cssmenu\jm-menulib.php on line 48
Warning: Invalid argument supplied for foreach
دوست من این خطا رو بارها و بارها و بارها مطرح کردن و بارها و بارها توضیح دادیم
خیلی ممنون میشیم که جمله بالا رو در انجمن سرچ کنید تا راه حل دقیق رو بدست آورید
پست های مورد نظر در جستجو رو بررسی کنید و ...
ممنون
موفق باشید
به جون خودم به خدا خیلی گشتم تو 4 پست بالا که گفتم تو انجمن گفتند یه منو درست کن به نام mainmenu خوب اینو که دارم . دوما گفتند که عبارت menutype = mainmenu رو سرچ کنید و پیدا کنید و به جای mainmenu بذارید منوی اصلی من هم که گفتم مثلا کدهای زیر در مورد menutype رو پیدا کردم
کد:switch ($this->_params->get( 'menutype' ))
والا من چیزی به نام mainmenu نمیبینم .کد:$sql = "SELECT m.* FROM #__menu AS m"
. "\nWHERE menutype='". $this->_params->get( 'menutype' ) ."' AND published='1'"
. "\nORDER BY parent,ordering";
} else {
$sql = "SELECT m.* FROM #__menu AS m"
. "\nWHERE menutype='". $this->_params->get( 'menutype' ) ."' AND published='1' AND access <= '$my->gid'"
. "\nORDER BY parent,ordering";
}
سلام
تو فایل index.php اوایلش... سرچ کنید mainmenu رو پیدا میکنید انشاالله...
تو بقیه فایل ها هم هر چی mainmenu هست به منوی اصلی تبدیل کنید
یا علی علیه السلام
نیست که نیست
هرچی فایل تو این قالب بود رو زیرورو کردم ولی نیست
این لاین 48 که ارور از اون جا هست رو چی؟! و کلا فایل مربوط به اون رو...
هر جا این پیغام به اون قسمت مربوط می شه ، قبل از foreach یه کد به صورت زیر اضافه کنید ( البته اگه فقط مشکل این هست و همه چیز به درستی نشان داده می شه) :
بعد از اتمام foreach هم یه { بذارین . فقط دقت کنین به جای variable مقدار مورد نظر که null می شه رو قرار بدین.کد:if(variable!=null){
قالب رو آپلود کنید و لینکش رو برام به صورت خصوصی بفرستید تا ایراداش رو بگیرم.
فرستاده شد!!
فایل jm_cssmenu.php در لاین 57 بجای topmenu باید عبارت "منوی بالا" یا هر منویی که میخواین نمایش داده بشه رو تایپ کنید.
من عبارت "منوی بالا" رو قرار دادم.
میتونید از منو های دیگه در بالا استفاده کنید. کافیه بجای "منوی بالا" نام منوی دلخواهتون(مثلا: "منوی اصلی") رو بگذارید.
یا علی
بقیه منو ها رو باید چیکار کنم جناب بلال ؟
یعنی چی؟
شما تنها میتونید از یک نوع منو در بالا استفاده کنید.
گفتم کافیه نام نوع منوی دلخواهتون رو که میخواین بالا نمایش داده بشه رو اونجا تایپ کنید.
[quote author=balal link=topic=11210.msg68037#msg68037 date=1207928001]
فایل jm_cssmenu.php در لاین 57 بجای topmenu باید عبارت "منوی بالا" یا هر منویی که میخواین نمایش داده بشه رو تایپ کنید.
میتونید از منو های دیگه در بالا استفاده کنید. کافیه بجای "منوی بالا" نام منوی دلخواهتون(مثلا: "منوی اصلی") رو بگذارید.
یا علی
[/quote]
مثلا در لاین 57 فایل jm_cssmenu.php بجای "منوی بالا" میتونید بنویسید "منوی اصلی"
خب پس بقیه منها چی ؟
منوی سمت راست و...
اصلا این قالب فقط منوی بالا رو نشون میده و نه مطالب نه بقیه منوها رو نشون میده !!
باید چیکارش کرد ؟
[quote author=balal link=topic=11210.msg68044#msg68044 date=1207934706]
یعنی چی؟
شما تنها میتونید از یک نوع منو در بالا استفاده کنید.
گفتم کافیه نام نوع منوی دلخواهتون رو که میخواین بالا نمایش داده بشه رو اونجا تایپ کنید.
[quote author=balal link=topic=11210.msg68037#msg68037 date=1207928001]
یا علی
[/quote]
مثلا در لاین 57 فایل jm_cssmenu.php بجای "منوی بالا" میتونید بنویسید "منوی اصلی"
[/quote]
خوب بخونید.
شما نمیتونید همه ی انواع منو رو تو این قسمت نشون بدین. باید یک نوع رو انتخای کنید تا نمایش داده بشه.
روش این کار رو هم بالا گفتم.
یعنی این قالب فقط یه منو میخوره اونم بالاست ؟
من میگم پس منوی سمت راست و ... رو چطور باید بیاریم اون که مال منوی بالاست
مطالب چرا نمیاد ؟
شما باید قسمت های دیگه رو تو قالب تعریف کنین اگه نمیاد...
آموزش های سایت رو بخونین مربوط به قسمت های مختلف قالب و همین طور مربوط به پارامتر های mosLoadModules که هیچی نذارین یا 1 بذارین یا -1 یا ...کد:mosLoadModules('right');
[quote author=mr_aliagha link=topic=11210.msg68066#msg68066 date=1207944132]
شما باید قسمت های دیگه رو تو قالب تعریف کنین اگه نمیاد...
آموزش های سایت رو بخونین مربوط به قسمت های مختلف قالب و همین طور مربوط به پارامتر های mosLoadModules که هیچی نذارین یا 1 بذارین یا -1 یا ...کد:mosLoadModules('right');
[/quote]
ربطی به این نداره
[quote author=ninjavo link=topic=11210.msg68060#msg68060 date=1207940718]
یعنی این قالب فقط یه منو میخوره اونم بالاست ؟
من میگم پس منوی سمت راست و ... رو چطور باید بیاریم اون که مال منوی بالاست
مطالب چرا نمیاد ؟
[/quote]
آیا تو منوی بالا منویی ایجاد شده ؟؟
تا ایجاد نشه نمایش داده نمیشه.
اگه بازم مشکل داری آدرس سایت، نام کاربری و پسورد بخش مدیریت سایتتون رو بفرستین برام تا چک کنم.
ببین عزیز جان من کامل توضیح میدم.
من این قالبو گرفتم و مال جوملاست
میخوام سازگارش کنم .
گفتید به جای topmenu بذار منوی بالا منم گذاشتم.
حالا منوی بالا را نشون میده.
تا اینجا مشکلی نیست.
مشکل از اینجا شروع میشه :
آقا چرا پس بقیه سایت رو نشون نمیده فقط منوی بالایی رو نشون میده ولی مطالب و بقیه منو ها رو نشون نمیده .
چرا ؟
تازه من دارم روی لوکال کار میکنم.
مرسی
منظورتون رو نمیفهمم.
یک Screenshot از صفحه بگیر و توضیح بده منظورت چیه.
قربونت برم اون کاری که گفتین رو کردم ("منوی بالا") و اومد منوی بالایی من ولی بقیه چیزای قالب چرا نمیاد . مطالب و منوهای دیگه و ...
اینم عکس
[img width=640 height=370]http://www.ninjavo.com/screenshot.jpg[/img]
عکس رو گذاشتم باید چیکار کنم ؟
اگه میشه یکی کمک کنه.
سلام
عزیز، همه ی ماژول هات رو از حالت انتشار در بیار... اگر درست شد، یکی یکی انتشار بده ببین مشکل اجتمالا از یکی از ایناس
یا علی علیه السلام