سلام من کامپوننت خروجی سایت رو حذف کردم . الان می خوام دوباره نصبش کنم . توی فولدر کامپوننت ها هنوز فایلهاش هست ولی توی منو کامپ نمیاد . یه جایی یه توضیحی داده بودن ولی خیلی ناقص بود . چطور می تونمدوباره نصبش کنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من کامپوننت خروجی سایت رو حذف کردم . الان می خوام دوباره نصبش کنم . توی فولدر کامپوننت ها هنوز فایلهاش هست ولی توی منو کامپ نمیاد . یه جایی یه توضیحی داده بودن ولی خیلی ناقص بود . چطور می تونمدوباره نصبش کنم ؟
تمام فایل ها رو و فودرهای مربوط به اون رو پاک کنید
بعد از بسته ی اصلی مامبو پیداش کنید و فولدر مربوط رو از administrator/components و /components و زیپ کنید و دوباره نصب کنید
از توی کامپوننت ها حذف کردم ولی توی فولدر ادمین کردم رو باید پاک کنم ؟
روی سرور فولدرهای مربوطه رو در دو جایی که گفتم پاک کنید و از روی لوکال زیپ کنید و نصب کنید
من مشکلم همون " فولدرهای مربوط " هست . توی administrator/componet نمی دونم کدوم فولدر بهش مربوط میشه . فولدری بنام rss نداریم . com_syndicate اینو پاک کنم درسته یا نه ؟
com_syndicate این مربوطه به خروجی سایت هست مگه چیزه دیگه ای همم بوده ؟؟
کردم نشد
چی نشد یعنی نصب نشد ؟؟؟
مطمئن هستید همه ی فایل ها رو ریختید و زیپ کردید ؟
مطمئنم . همون 2 تا فولدر رو زیپ کردم و نصب کردم . پیغام هم دادکه نصب شده ولی توی قسمت کامپوننتها نیومد . البته فولدرهاشون اومده
راه تازه ای ، به نظرتون نمیاد ؟
اگر با دیتابیس بلد هستید کار کنید
کافیه فایل ها رو مثل لوکال بر گردونید و حداول مربوطه رو هم به دیتابیس دوباره اضافه کنید دستی این طور می تونید مشکل رو حل کنید
یا اینکه از کامپوننت های نظیر این مورد استفاده کنید که وجود دارند
نه با دیتابیس کار نکردم . پیشنهاد دیگه ای ندارین ؟
البته کار با دیتابیس هم زیاد سخت نیست بدید یک نفر که وارده انجام بده
ولی
1- می تونید بک آپ برگدونید خیلی دیر نشده
2- از کامپوننت مشابه استفاده کنید
کامپوننت مشابه رو می فرمائید .
چون این سایت خودش بکاپیه و کلی توش کار کردم تا یکسری مطالبش رو درست کردم
ممنون میشم
/extensions.joomla.org/component/option,com_mtree/task,viewlink/link_id,2497/Itemid,35/
من نصب کردم .
موقع اجرای تنظیماتش این ارور رو می ده
Table \'irbarir_db3.mos_dssyndicate_feeds\' doesn\'t exist SQL=SELECT count(*) FROM `mos_dssyndicate_feeds`DB function failed with error number 1146
Table 'irbarir_db3.mos_dssyndicate_feeds' doesn't exist SQL=SELECT p.* FROM `mos_dssyndicate_feeds` AS p GROUP BY p.id LIMIT 0,50
سلام
Table 'irbarir_db3.mos_dssyndicate_feeds' doesn't exist
ارور رو میخوندی متوجه میشدی دیگه ;) اون تیبل نیست :)
یعنی تیبل : mos_dssyndicate_feeds
یا علی علیه السلام