کامپوننت به منظور صفحه شخصی
با سلام خدمت دوستان ، من یه کامپوننت می خوام که با استفاده از اون بتونم یه صفحه شخصی در اختیار برخی از کاربران سایت قرار بدم که بتونند اطلاعات شان را به منظور مشاهده بقیه اون جا قرار بدند و ویرایش کنند و ...
همچین کامپوننتی هست؟! نام اون چیه؟!
با تشکر.
پاسخ : کامپوننت به منظور صفحه شخصی
میشه دقیق توضیح بدین که چی میخوای ؟
چه کارایی از میخوای ؟
هیچی دیگه ، یه سری کاربرای خاص ( یا همه کاربرا) یه صفحه شخصی بهشون داده بشه (blog) بتونند توش مطالب مورد نظرشون رو بنویسند ، فکر کنم مشخص باشه چی می خوام...
کامپوننتی که با 4.6.2 سازگار باشه فعلا نیست .
یه mamblog هستش که متسفانه برای ورژن های پایین هستش .
اسمش همون بلاگ باید باشه؟! ( برا سرچ)
گفتم یه کم سرچ کنم شاید چیزی پیدا شد ! یا بتونم از کامپوننت های جوملا با یه کم دست کاری استفاده کنم...
mamblog رو گرفتم، اصلا هیچ مشکلی با 4.6.2 نداشت!!!فقط خود کامپوننت یه مواردی کم داره که اگه لطف کنین و راهنمایی کنین شاید بتونم فارسی شده و با امکانات اضافی رو بذارم بقیه هم استفاده کنند.
یکی از این موارد ادیتور هست ، تو منو هاش فقط می شه انتخاب کرد که ادیتور نداشته باشه یا ادیتور پیش فرض مامبو رو استفاده کنه، چجوری می تونم ادیتور mostlyce رو بهش اضافه کنم؟!
یه مورد دیگه هم کم داره که با اضافه کردن یه query بهش حل می شه ، فقط باید سر وقت بشینم و مشغولش بشم ;)
سلام علی جان شما به من لینک بده با هم سازگارش میکنیم ...
یا علی
منم ميخوام اين کامژوننتو نصب کنم خيالم راحت باشه مشکلي با 4.6.2 نداره؟
نه هیچ مشکلی نداره ، خیالتون راحت ...
سلام.
باید در مورد دوست عزیزم که دنبال یه چیزی تو مایه های صفحه شخصی می خواست بگم که من هم خودم دنبالش می گردم.
چند تا پیدا کردم ولی بیشترشون یا توی ماژول هاشون مشکل داشتن یا توی کامپوننت ها شون و خلاصه نصبشون هم کردم و چندتا خطای اساسی داده
منظورم همین Mosform و چند تا نسخه دیگه هم هست.
اگه تونستین مشکلشو حل کنید یا نشخه سازگار با مامبو 4.6.2 پیدا کنید ما رو هم بی خبر نزارید.
سلام این نسخه به جز اینکه فارسی نیست هیچ مشکلی نداره البته چیز زیادی هم نداره که نیاز به فارسی سازی داشته باشه از همین نسخه راحت میتوانند استفاده کنید با مامبو 4.6.2 فارسی هم چک شد مشکلی نداره
یا علی.
اگه امکان داره لینک بدین ماهم استفاده کنیم
joomlacode.org/gf/download/frsrelease/939/4697/mamblog-1_0.zip