از اقای فیروزمندان سوال دارم که مفهوم عبارت امضای شما "مامبو در شورای عالی انفورماتیک به ثبت رسید . از این پس هرگونه سوءاستفاده از آن پیگرد قانونی دارد " چیست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
از اقای فیروزمندان سوال دارم که مفهوم عبارت امضای شما "مامبو در شورای عالی انفورماتیک به ثبت رسید . از این پس هرگونه سوءاستفاده از آن پیگرد قانونی دارد " چیست؟
سلام
همینطور که میدونید خیلی از شرکتها با تغییر نام مامبو به اسم ژیلا ... مینا ... & ... اقدام به فروش مامبو می کنند .
و از اونجایی که مامبولرن نماینده رسمی مامبو در ایران هست اقدام به ثبت مامبو در شورای عالی انفورماتیک کرده .
با این کار این امکان برای ما وجود داره در صورتی که شرکتی اقدام به تغییر نام مامبو ( بر خلاف GPL ) کرد بتونیم از طریق قانونی با اون شرکت برخورد کنیم .
یا علی
منظور شما از تغییر مامبو همان برداشتن فوتر و هدر قسمت مدیریت مامبو هست؟
[quote author=sogoli link=topic=14139.msg75195#msg75195 date=1213513042]
منظور شما از تغییر مامبو همان برداشتن فوتر و هدر قسمت مدیریت مامبو هست؟
[/quote]
اون مشکلی نداره
بعضی ها کلا در سورس هم نام مامبو را حذف میکنن و میکنن مثلا ..... و میفروشن و نمیگم مامبو هستش و اداعا میکنن خودشون این CMS را نوشتن
;D فكر ميكنم منظورتون همون آقايون كلاه برداريه كه اسم مامبو رو به ... تغيير دادن و به عنوان سيستم مديريت محتواي حرفه اي به مبلغ 5 ميليون تومان به مشتري بدبخت قالب ميكننه ..درسته ؟ :(
البته اگر امكاناتي رو اضافه كنند بابت اون امكانات مي تونند منصفانه وجه دريافت كنند
اما براي خود مامبو نه
و اينكه مامبو رو rename كنند و رنگ كنند به اسم جمبل جامبو به قيمت هاي كلان قالب كنند
ملت هلو هستن ديگه. بايد اين ثبت انجام ميشد. البته هنوز هم سودجوياني هستند كه دارن ... .
ما خودمون بچگيمون گنجيشك رنگ ميكرديم و با دمپايي عوض ميكرديم! حالا كسي بياد با ما اينكار رو بكنه. من يك بار داشتم گول اين ياروها رو ميخوردم. خدا رحم كردش .
حالا نسخه آينده مامبو كه بياد ميخوان چيكار كنن. اونموقع ديگه ميگن يك سيستم يكپارچه قدرتمند كه با يك پنل همه سايتها را مديريت كنيد.
اميدوارم همه به راه راست هدايت بشن.
موفق و پيروز باشيد.
دوستان نگران نباشید ، دنیا داره به سمتی میره که مردم کم کم علمشون میره بالا و دیگه با یک rename ساده گول نمیخورن
کم کم مفهوم متن باز و پشتیبانی داره جا میفته و افراد زیادی فهمیدن که حتی بهترین نرم افزار دنیا اگر مجانی باشه ولی پشتیبانی نداشته باشه هیچ فایده ای نداره پس یک رینیم فایده ای نداره
فقط مامبو لرن من تصميم دارم روي هاست خودم مامبو لرن نصب كنم فكر مي كنم خيلي خيلي قوي تر از PHPNUKE باشه
موفق باشيد
سلام.
به انجمن خوش آمديد.انتخاب خوبتون را هم بهتون تبريك مي گم.
فقط يه نكته اي. اين كه شما مي خواهيد نصبش كنيد اسمش مامبو هست و مامبولرن اسم تيم توسعه دهنده ي مامبو فارسي و نماينده ي رسمي مامبو براي زبان فارسي هست.در واقع شما مي خواهيد مامبوي توسعه يافته توسط مامبولرن را نصب كنيد.
با تشكر...
يــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــلي
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=14139.msg86694#msg86694 date=1221255220]
سلام.
به انجمن خوش آمديد.انتخاب خوبتون را هم بهتون تبريك مي گم.
فقط يه نكته اي. اين كه شما مي خواهيد نصبش كنيد اسمش مامبو هست و مامبولرن اسم تيم توسعه دهنده ي مامبو فارسي و نماينده ي رسمي مامبو براي زبان فارسي هست.در واقع شما مي خواهيد مامبوي توسعه يافته توسط مامبولرن را نصب كنيد.
با تشكر...
يــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــلي
[/quote]
دوست عزيز اصلا ً تو اينكه مامبو از نيوك بهتره شك نكن .. من خودم شش ماه نيوك استفاده ميكردم و الان هم يه شش ماهي ميشه از مامبو استفاده ميكنم .. قبلا ً از CMS هاي تجاري هم استفاده كردم ولي هيچكدوم قدرت مامبو رو نداره ، انتخابت درسته ::)
با سلام
بيشتر دوستان در باره مالكيت اون صحبت كردن ولي اين موضوع رو روشن نكردن كه آيا بر اساس آزادي عملي كه قانون متن باز به كاربران مي ده ....كساني كه امكاناتي رو به مامبو و به هسته اون اضافه مي كنند و اون رو براي خودشون مي خواهند منتشر كنند چي ميشه ؟
مثلا linux كه يه سيستم بر پايه متن بازه ، بعضي شركت ها كد اون رو تغيير داده و با نام اختصاصي و با هزينه اي به فروش مي رسونند.
ولي فكر كنم كه قانون متن باز توي ايران كامل جا نيافتاده و لي همين قانون متن باز يا كپي لفت به درد ايراني ها مي خوره وگرنه از قانون حق كپي كه اصلا تبعيت نمي كنند.
موفق باشيد
[quote author=سعید link=topic=14139.msg84368#msg84368 date=1219997686]
البته اگر امكاناتي رو اضافه كنند بابت اون امكانات مي تونند منصفانه وجه دريافت كنند
اما براي خود مامبو نه
و اينكه مامبو رو rename كنند و رنگ كنند به اسم جمبل جامبو به قيمت هاي كلان قالب كنند
[/quote]