فعلاً که تابستونه فکر کنم بتونیم یه همایش مامبویی بزاریم ! :-*
بر و بچ مامبو لرن ببینید این کار شدنیه ؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
فعلاً که تابستونه فکر کنم بتونیم یه همایش مامبویی بزاریم ! :-*
بر و بچ مامبو لرن ببینید این کار شدنیه ؟!
تنها چیزی که نیاز داره هماهنگیه
مامبو لرن میتووووووووووووووووونه !
یه گرد هم آیی یک روزه !
روش فکر کنید جواب میده !
هزینه ها رو هم خودمون میدیم !
اول هر کسی که میخواد شرکت کنه ثبت نام میکنه !
هزینه ها مشخص میشه !
پولها واریز میشه به حساب ! میتونیم اسپانسر هم استاد کنیم !
و یه روز همه یه جا جمع میشیم !
و این میشه اولین کار برای فرهنگ سازی !
که بتونیم سورسها رو به همه ارائه کنیم و مجبور به کد کردن نباشیم !
خب نظر شما چیه ؟!
من کاملا موافقم . کار خیلی خوبی هم بچه ها با هم آشنا می شن هم اینکه اطلاعاتمون در زمینه مامبو و کلا اوپن سورس بالا میره . من دعوت می کنم از همتون که بروجرد بیاید و همایش و اینجا انجام بدین.پشیمون نمیشین :D
خوبه منم موافقم البته اگه تهران باشه بهتره .........
ببینیم نظرات بقیه چیه !
چرا تهران با این همه گرما و دردسر رفت و امد و البته هزینه اینجا تمام این موارد دقیقا نصف میشه به هر حال نظر همه مهمه ما خوشحال میشیم میزبان بچه های خوب مامبو باشی
سلام
ممنون جاوید عزیز
پیشنهاد خیلی خوبیه . باید بیشتر در موردش صحبت کنیم . و همه دوستان نظراتشون رو بدن .
این پیشنهاد رو با اعضا تیم در انجمن های underground مامبولرن بررسی میکنیم ببینیم نظر بقیه اعضا تیم چیه ...
** جاوید جان یک نکته :
لطفا بعد از نوشتن یک تاپیک اگر نکته جدیدی به ذهنتون رسید با ویرایش مطلب قبلی اقدام به نوشتن کنید ...
یا علی
سلام
آقا منم موافقم كار جالبيه
در ضمن بچه هايي كه واقعا مي خوان با مامبولرن كار كنن مشخص ميشن
يا علي
[quote author=فیروزمندان link=topic=1621.msg8753#msg8753 date=1153052351]
سلام
ممنون جاوید عزیز
پیشنهاد خیلی خوبیه . باید بیشتر در موردش صحبت کنیم . و همه دوستان نظراتشون رو بدن .
این پیشنهاد رو با اعضا تیم در انجمن های underground مامبولرن بررسی میکنیم ببینیم نظر بقیه اعضا تیم چیه ...
** جاوید جان یک نکته :
لطفا بعد از نوشتن یک تاپیک اگر نکته جدیدی به ذهنتون رسید با ویرایش مطلب قبلی اقدام به نوشتن کنید ...
یا علی
[/quote]
چشم !
پس من امیدوارم ! که برنامه مون جور شه !
بنده قبلا پیشنهاد همایش در بروجرد رو با میزبانی خودم دادم. در هزینه ها باید همکاری بشه.
[quote author=سیامک link=topic=1621.msg8790#msg8790 date=1153068520]
بنده قبلا پیشنهاد همایش در بروجرد رو با میزبانی خودم دادم. در هزینه ها باید همکاری بشه.
[/quote]
آقا سیامک هزینه ها اصلاً مهم نیست ! هماهنگی مهم ترین مسئله است ....
برای هزینه ها میشه چند تا کار کرد اول اینکه 1 روزه باشه که هزینه هتل نداشته باشیم !
دوم اینکه قبلش همه ثبت نام کنن و برآورد هزینه بشه و افراد هزینه ثبت نام رو به یک جای مطمئن بپردازند .
سوم اینکه اسپانسر جور کنیم ! :D
....
۱- برای هماهنگی مشکلی نیست.
۲- برای هتل هم مشکلی نیست.
۳- برای اسپانسر هم مشکلی نیست.
اصلا هیچ مشکلی نیست! منتها فقط یک مشکلی هست. هدف از برگزاری چنین همایشی چیه؟ فقط همایش باشه؟ یا کارگاه آموزشی؟ یا کلاس؟ یا X?
سیامک راست میگه ما خودمون سال پیش رفتیم کلی زدیم تو سر خودمون همایش دادیم واسه همین لینوکس. چون معلوم نبود هدف چی هست شیر تو شیر شد!
یکی دنبال مطالب آموزشی بود، یکی امضا میگرفت، یکی.......
اين چيزي بود كه من 7 تا 8 ماه پيش به آقاي فيروزمندان پيشنهاد كردم .يه اسپانسر خوب هم براي اين كار پيدا كردم (دانشكده فني امام محمد باقر- و انجمن متن باز ايران - و داده پردازي ايران - و شركت لبنياتي كاله ) كه خورد به گرفتاري آقا محسن ما و از ما گفتن و وقت نكردن ايشان و بعدشم بي خيالي ما .
الان هم اين همايش همچين جوابي شايد نده چون دانشگاه ها تعطيلن و دانشجوهاي اين مملكت هم بعد از نه ماه كوه كندن در حال هاليدي هستند .
در عين حال من به شدت موافقم و حاضرم تمام هماهنگي ها رو با موسسه فرهنگي خودم و مراكز آموزشي شمال كشور در يكي از شهرهاي شمال ايران انجام بدم .هم بروبكس يه شمال ميان هم حال ميكنن هم يه چيزي ياد ميگيرن .
بايد يادمون باشه كه اين قضيه رو نبايد اسمشو همايش گذاشت به اين كار ميگن ورك شاپ . سه روز قبل بنده براي شركت در يك ورك شاپ جاتون خالي رفتم دبي يه ورك شاپ متن باز براي نرم افزارهاي گرافيكي لينوكس با شركت تمام بروبكس هاي لينوكسي دنيا و فقط دو تا ايروني تو اين ورك شاپ بود . ولي همه تو يه چيزي با هم متفق القول بودن و اونم اينه كه : همه چي جدي بود . جدي جدي .
و ما هم بايد جدي باشيم . ضمنا من برا شركت در اين ورك شاپ 190 هزار تومن ناقابل پرداخت كردم و اگر قراره اين ورك شاپ هم مجاني باشه و يه اسپانسر پيدا بشه پوله هتل و شام و نهار و زحمات بچه ها رو بده مطمئن باشيد تا ابد الدهر اين ورك شاپ صورت نخواهد پذيرفت .
دست در جيب شود
همه كار رديف شود
شاعر هم شديم!!
ارسونی جان مگه ما چی میگی؟م اگه قرار باشه یکی دیگه کل هزینه ها رو پرداخت کنه و من نوعی فقط هیکلم رو منتقل کنم به این همایش که نفعی وجود نداره! همه باید سهمی رو بدوش بگیرن و هزینه ها رو بین خودمون تقسیم کنیم.
[quote author=جواد احمدزاده link=topic=1621.msg8989#msg8989 date=1153179700]
ارسونی جان مگه ما چی میگی؟م اگه قرار باشه یکی دیگه کل هزینه ها رو پرداخت کنه و من نوعی فقط هیکلم رو منتقل کنم به این همایش که نفعی وجود نداره! همه باید سهمی رو بدوش بگیرن و هزینه ها رو بین خودمون تقسیم کنیم.
[/quote]
کاملاً درسته باید هزینه ها رو خودمون بدیم واگر بتونیم اسپانسر جور کنیم اون برای هزینه های جانبی مثل مکان برگزاری و... کمک کنه که کیفیت کار بره بالاتر !
و اینکه هر کس هزینه های رفت و آمد و هتل و غذا رو خودش پرداخت کنه کاملاً معقوله !
و همونجوری که برای شروع تاپیک گفتم مهم ترین نکته هماهنگیه !
[quote author=د.ارسوني link=topic=1621.msg8988#msg8988 date=1153178329]
اين چيزي بود كه من 7 تا 8 ماه پيش به آقاي فيروزمندان پيشنهاد كردم .يه اسپانسر خوب هم براي اين كار پيدا كردم (دانشكده فني امام محمد باقر- و انجمن متن باز ايران - و داده پردازي ايران - و شركت لبنياتي كاله ) كه خورد به گرفتاري آقا محسن ما و از ما گفتن و وقت نكردن ايشان و بعدشم بي خيالي ما .
الان هم اين همايش همچين جوابي شايد نده چون دانشگاه ها تعطيلن و دانشجوهاي اين مملكت هم بعد از نه ماه كوه كندن در حال هاليدي هستند .
در عين حال من به شدت موافقم و حاضرم تمام هماهنگي ها رو با موسسه فرهنگي خودم و مراكز آموزشي شمال كشور در يكي از شهرهاي شمال ايران انجام بدم .هم بروبكس يه شمال ميان هم حال ميكنن هم يه چيزي ياد ميگيرن .
بايد يادمون باشه كه اين قضيه رو نبايد اسمشو همايش گذاشت به اين كار ميگن ورك شاپ . سه روز قبل بنده براي شركت در يك ورك شاپ جاتون خالي رفتم دبي يه ورك شاپ متن باز براي نرم افزارهاي گرافيكي لينوكس با شركت تمام بروبكس هاي لينوكسي دنيا و فقط دو تا ايروني تو اين ورك شاپ بود . ولي همه تو يه چيزي با هم متفق القول بودن و اونم اينه كه : همه چي جدي بود . جدي جدي .
و ما هم بايد جدي باشيم . ضمنا من برا شركت در اين ورك شاپ 190 هزار تومن ناقابل پرداخت كردم و اگر قراره اين ورك شاپ هم مجاني باشه و يه اسپانسر پيدا بشه پوله هتل و شام و نهار و زحمات بچه ها رو بده مطمئن باشيد تا ابد الدهر اين ورك شاپ صورت نخواهد پذيرفت .
دست در جيب شود
همه كار رديف شود
شاعر هم شديم!!
[/quote]
به نظر من باید یکم روش فکر بشه !!!
به هر حال در قسمت Underground با مدیران و اعضای تیم به بحث گذاشته میشه.
[quote author=نوری link=topic=1621.msg9004#msg9004 date=1153202944]
به نظر من باید یکم روش فکر بشه !!!
به هر حال در قسمت Underground با مدیران و اعضای تیم به بحث گذاشته میشه.
[/quote]
ما منتظریم ! ( بی صبرانه ! )
مدیران و اعضای تیم هم اگه به این نتیجه برسند که برگزار نشه ( به هر دلیلی ) که هیچ ....
ولی اگه موافقت کنن خب باید چند تا شرط بزارن که بر اساس اون شرایط کار انجام بشه ! نمیدمنم چی مثلاً اینکه اگه شرکت کننده ها از یه تعدادی کمتر بودن بیخیال ! یا هر چیز دیگه ای ...
خب ما الان منتظر شنیدن شرایط هستیم ! :D
[quote author=جاوید link=topic=1621.msg9006#msg9006 date=1153203494]
مدیران و اعضای تیم هم اگه به این نتیجه برسند که برگزار نشه ( به هر دلیلی ) که هیچ ....
ولی اگه موافقت کنن خب باید چند تا شرط بزارن که بر اساس اون شرایط کار انجام بشه ! نمیدمنم چی مثلاً اینکه اگه شرکت کننده ها از یه تعدادی کمتر بودن بیخیال ! یا هر چیز دیگه ای ...
[/quote]
جاوید جان...
هدف ما هم از تشکیل این سایت و انجمن و تیم...اطلاع رسانی، آموزش، همکاری و همفکری و گسترش فرهنگ متن باز توی کشورمون هست.
اگه کاربران واقعا مایل به تشکیل اینچنین ورک شاپ ها و همایش هایی باشند، باید تا آخر راه همراه باشند....
نه مثل بقیه کارهایی که داشت صورت میگرفت و در اواسط راه کاربران ناپدید میشدند و باعث دلسردی ما میشد.
به هر حال باید منتظر باشید تا نتیجه نهایی معلوم بشه ;)
نگاه کنید تو کشور ما خیلی ها (حتی با مدارج و مدارک بالا) هنوز Open Source رو نمی شناسن، به چشمشون یه شوخی میاد. اگه توی کشورای خارجی نگاه کنید اپن سورس الآن شده یه بخش قابل تامل نظام کامپیوتری شون، اما تو کشور ما تازه داره متولد میشه.
[quote author=نوری link=topic=1621.msg9007#msg9007 date=1153204191]
[quote author=جاوید link=topic=1621.msg9006#msg9006 date=1153203494]
[/quote]
جاوید جان...
هدف ما هم از تشکیل این سایت و انجمن و تیم...اطلاع رسانی، آموزش، همکاری و همفکری و گسترش فرهنگ متن باز توی کشورمون هست.
اگه کاربران واقعا مایل به تشکیل اینچنین ورک شاپ ها و همایش هایی باشند، باید تا آخر راه همراه باشند....
نه مثل بقیه کارهایی که داشت صورت میگرفت و در اواسط راه کاربران ناپدید میشدند و باعث دلسردی ما میشد.
به هر حال باید منتظر باشید تا نتیجه نهایی معلوم بشه ;)
[/quote]
البته من یه توضیح بدم و اونم اینکه باید یه جرقه زده بشه ، اون موقع معلوم میشه کی هست و کی فقط حرف میزنه ( تایپ میکنه ! )
من که هستم سعی میکنم تا آخرش هم باشم ...
جاوید جان مطمئن باش توی این سایت پتانسیل کافی برای انجام این کار وجود داره. فقط یه جرقه لازم بود که گویا داره زده میشه.
[quote author=جواد احمدزاده link=topic=1621.msg9044#msg9044 date=1153239423]
جاوید جان مطمئن باش توی این سایت پتانسیل کافی برای انجام این کار وجود داره. فقط یه جرقه لازم بود که گویا داره زده میشه.
[/quote]
من مطمئن بودم ! :D
سلام
باید ابتدا ببینیم کاربران از این طرح استقبال میکنند یا نه ؟
بعد از اون باید نظر خواهی کنیم ببینیم زمان و مکانش کی باشه ...
اما مهمترین بخشش همون استقبال کاربران هست .
لطفا در ادامه همین تاپیک دوستانی که تمایل دارند در صورت تشکیل این همایش در اون شرکت کنند اعلام آمادگی کنند تا ما با توجه به آمار بدست اومده تصمیم بگیریم .
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=1621.msg9097#msg9097 date=1153295337]
سلام
باید ابتدا ببینیم کاربران از این طرح استقبال میکنند یا نه ؟
بعد از اون باید نظر خواهی کنیم ببینیم زمان و مکانش کی باشه ...
اما مهمترین بخشش همون استقبال کاربران هست .
لطفا در ادامه همین تاپیک دوستانی که تمایل دارند در صورت تشکیل این همایش در اون شرکت کنند اعلام آمادگی کنند تا ما با توجه به آمار بدست اومده تصمیم بگیریم .
یا علی
[/quote]
من به عنوان نفر اول ! :D اعلام آمادگی میکنم ...
میشه برای این کار توی صفحه اول مامبو لرن یه نظر سنجی گذاشت ؟!
( هم پیشنهاده هم سوال! )
اين جوري فايده نداره
اول بايد بروبكس اصلي مامبولرن تصميم به اجراي طرح بگيرن پس از اون طي اطلاعيه رسمي تو سايت مامبولرن و ديگر سايتها شروع به دعوت از علاقه مندان بكنيم و توي فراخوان هم يه حداقل شركت كننده بزاريم مثلا 100 نفر و وقتي صد نفر اعلام امادگي كردند باقي كارها رو انجام بديم .
فكر نكنم همه كاربران سراغ اين تايپيك بيان و اعلام آمادگي كنند .
من حاضرم متن فراخوان رو بنويسم
اول باید ببینیم آیا مامبو اینقدر هواخواه داره یا نه؟ نگاه کنید متاسفانه بعضی از دوستانی که اینجا داریم یا اصلا سراغ سایت نمی رن یااگه میرن اصلا مامبو رو بکار نمی برن! بهمین خاطر گفتم چند تا موضوع دیگه رو هم اضافه کنید به همایش.
اول باید ببینیم میتونیم اون مثلا 100 نفر رو پیدا کنیم یا نه؟ در ضمن اولین کار پیدا کردن جای همایش هست.
سلام
داوود جان ممنون از نظرات خوبت . کاملا حق با شماست . اگر زحمت اطلاعیه رو بکشی تا یه آماری دستمون بیاد عالی میشه . اینطور بهتر میتونیم در مور تصمیم بگیریم .
جواد جان الان سایت حدود 3000 نفر و انجمن حدود 1000 نفر عضو داره . روزانه هم کلی یوزر به صفحه اصلی سر میزنه . فکر میکنم بین این همه یوزر 100 نفر مشتاق باشن شرکت کنن .
یا علی
آقای فیروزمندان شرکت کنندگان فقط باید از اعضای تالار باشن یا عضو آزاد هم میگیرید؟ اگه میشه نوع تبلیغاتش رو مشخص کنید تا بذاریم توی سایتمون یا احتمالا وب سایت هایی که طراحی میکنیم.
خب میبینم که باید کامپوننت mosform رو هم نصب کنید که ثبت نام کنیم ! :D در ضمن نظر سنجی رو نمیزایر توی صفحه اول ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
فکر نمیکنم محدود کردن به افراد انجمن کار درستی باشه . حتما عضو آزاد هم میگیریم .
اجازه بدین جناب ارسونی اطلاعیه رو آماده کنه ... انشالله چند بنر هم طراحی میکنیم که دوستان اگر خواستن تبلیغ کنند .
---
حتما بعد از نوشتن اطلاعیه فرمهای مربوطه هم در سایت قرار میدیم که ثبت نام شروع بشه .
نظر سنجی برای چه موردی ؟
یا علی
منظور همون نظر سنجی همایش هست فکر کنم!
[quote author=جواد احمدزاده link=topic=1621.msg9305#msg9305 date=1153518110]
منظور همون نظر سنجی همایش هست فکر کنم!
[/quote]
بله منظورم همینه ...
همایش باشه من هم هستم :-[
همه هستن! فرانسوی ها یه تکیه کلام دارن که ترجمه فارسی اون میشه: پشت هم و در کنار هم ...... (ترجمه فارسی یه خورده تو ذوق میزنه)
دوستان اگه قراره به برگزاری باشه و بنرها آماده بشن با اینکه وب سایت من سینمایی هستش و کاربراش زیاد نیستند و بازدیدهاش هم همینطور ولی تبلیغ همایش رو از آغاز تبلیغات تا روز برگزاری میذارم توی وب سایت .
کمک دیگه ای فکر نکنم از دستم بر بیاد . به هر حال من همه جوره در خدمتم .
دوستدار همگی شما ، بهمنی
اتفاقا سایت شما خیلی عالیه
خیلای عالیه ما هم حاضریم در خدمت دوستان باشیم البته هم از نظر امکانات و تا حد توان هم مالی ولی همه اعضا هم اگه همت کنن و قسمی از کار را تحمل کنند از لحاظ جذب اسپانسر و تبلیغات خاص برای تامیت هزینه های مادی و هماهنگی های لازم با افراد صاحب نفوذی که می شناسند می توانند کمک موثری داشته باشند
خیلای عالیه ما هم حاضریم در خدمت دوستان باشیم البته هم از نظر امکانات و تا حد توان هم مالی ولی همه اعضا هم اگه همت کنن و قسمی از کار را تحمل کنند از لحاظ جذب اسپانسر و تبلیغات خاص برای تامین هزینه های مادی و هماهنگی های لازم با افراد و ادارات صاحب نفوذی که می شناسند می توانند کمک موثری داشته باشند