-
نياز به همكار در فارسي سازي راهنماي مامبو.
سلام
همانطور كه قبلاً به تمامي عزيزان اعلام شد قصد فارسي سازي راهنماي مامبو 465 رو دارم.
اين فعاليت حدود 40 درصدش توسط اينجانب انجام شده. اين فعاليت قبلاً نيمه كاره رها شده بود و مربوط به نسخه هاي پيشين مامبو بود كه كار رو از صفر آغاز كرديم.
من به همراه دوست عزيزمون آقاي علي كاظم زاده در حال فارسي سازي هستيم. و تنها فردي كه فعلاً با من همكاري خواهند كرد ايشون هستند. ديگر دوستان يا درگير كارهاي ديگه اي بودند و يا اصلاً نميتونستند خوب ترجمه كنند.
از طريق همين تاپيك اعلام ميكنم كه هر عزيز ديگه اي كه مايل باشه در اين فعاليت ما رو ياري كنه و به تيم ما بپيوندد لطفاً در همين تاپيك اعلام آمادگي كند تا مراتب كار رو به ايشان ذكر كنم.
عزيزاني كه مايل هستند طي هفته آينده اعلام آمادگي نمايند. (قبل از 15 شهريور)
پكيج آماده نصب بر روي مامبو 465 از طريق همين تاپيك در اختيار كابران قرار خواهد گرفت.
لازم ميدونم اين مطلب رو هم ذكر كنم كه، افرادي كه در انجمن فعاليت بيشتري دارند اين پكيج رو زودتر از ديگران دريافت خواهند نمود!
نسخه آزمايشي هم در ابتدا در اختيار مديران ارشد مامبولرن قرار خواهد گرفت و پس از تأييد در اختيار تك تك كاربران قرار خواهد گرفت.
اگر تعداد افراد تيم به 3 و يا 4 دوست برسه طبيعتاً مراتب كار سريعتر اجرا خواهد شد.
منتظر شما هستيم!
موفق و پيروز باشيد.
-
پاسخ : نياز به همكار در فارسي سازي راهنماي مامبو.
من موافقم لطفاً پروسه کاری رو برایم خصوصی ارسال کنید
-
در مورد ساخت بسته نصب و هر كار برنامه نويسي در اين مورد مي تونم كمكت كنم
-
[quote author=کاسپرسکی link=topic=15999.msg84272#msg84272 date=1219928592]
من موافقم لطفاً پروسه کاری رو برایم خصوصی ارسال کنید
[/quote]
ارسال شد. در صورت تمايل به همكاري در همين تاپيك اعلام نماييد.
[quote author=سعید link=topic=15999.msg84274#msg84274 date=1219930341]
در مورد ساخت بسته نصب و هر كار برنامه نويسي در اين مورد مي تونم كمكت كنم
[/quote]
سعيد جان از لطفت ممنونم. اگه در اينباره نياز به كمكت باشه حتماً ميام.
از اين انجمن به اين بزرگي همين دو عزيز؟!
منتظرتان هستم.
موفق و پيروز باشيد.
-
سلام
انشاء الله اگر وقتمون یاری کنه ما هم آره
لطفاً پروسه کاری رو هم آره
آره!
یا علی
-
سلام بر تو اي دوست بزرگوار مامبويي!
محمد جان وقت كافي داري؟ ميشه بگي روزي چند ساعت ميتوني وقت بزاري؟ تا ببينم ميتوني كمكي بكني يا نه؟ البته ميدونم كه توي اينكار استاد هستي. ولي بخاطر سنگيني كار اين تاپيك رو باز كردم. كسي نياز هست براي همكاري كه وقت كافي و حوصله و توانايي كافي رو داشته باشه. البته بايد بطور كامل با مامبو هم آشنايي داشته باشي. چون ميخواي نقش يك استاد دانشگاه رو بازي كني!
منتظرم.
-
سلام بر پسر مهربون و دوستن مامبویی !
من از قبل اعلام آمادگی کرده بودم ولی یکمی مشکل برام پیش اومد که یکم پیش دوست خوبم بد قول شدیم....
به بقیه دوستان هم توصیه می کنم که اگر می خواهند کمک کنند اول فکر کنند ببیند وقت کافی و حوصله و مهارتشو دارند یا نه .... البته من هنوز هم هستم...
پسر مهربون من سعی می کنم تا هفته دیگه جند صفحه ای رو برات بفرستم..... نمی دونم شایدم بخش زیادشو .....
در هر صورت ببخشید ..... ولی همون طور که بهت گفتم سعی می کنم تا این کاری رو که بهم سپردی رو به اتمام برسونم ...
در ضمن اگر این بخش هایی رو که به من دادی فارسی سازیش تموم بشه چه قدر دیگه کار داره.... ؟
موفق باشید.
-
[quote author=jbasoft link=topic=15999.msg84482#msg84482 date=1220057400]
سلام بر پسر مهربون و دوستن مامبویی !
من از قبل اعلام آمادگی کرده بودم ولی یکمی مشکل برام پیش اومد که یکم پیش دوست خوبم بد قول شدیم....
به بقیه دوستان هم توصیه می کنم که اگر می خواهند کمک کنند اول فکر کنند ببیند وقت کافی و حوصله و مهارتشو دارند یا نه .... البته من هنوز هم هستم...
پسر مهربون من سعی می کنم تا هفته دیگه جند صفحه ای رو برات بفرستم..... نمی دونم شایدم بخش زیادشو .....
در هر صورت ببخشید ..... ولی همون طور که بهت گفتم سعی می کنم تا این کاری رو که بهم سپردی رو به اتمام برسونم ...
در ضمن اگر این بخش هایی رو که به من دادی فارسی سازیش تموم بشه چه قدر دیگه کار داره.... ؟
موفق باشید.
[/quote]
سلام بر تو اي جواد عزيز.
آره منم كه كسي اين موضوع رو ندونه از شما اسمي نياووردم. البته دوستان ديگه اي هم بودن كه لازم نميدونم معرفي كنم.
در هر صورت ... . شما اينكار رو تا كي ميتوني به اتمام برسوني ؟ اون مسائلي كه بهت گفتم رو رعايت ميكني؟ يا دوباره برات ارسال كنم ؟
خوب من اصلاً يادم نيست كه به شما كدوم بخشها رو ارسال كردم. و از اونجايي كه دوستمون كسپر اعلام آمادگي كردن و من نام افرادي كه نتونستند كمك كنن رو حذف كردم و فعاليتش رو كلاً كنسل كردم. براي همين بهتره كه منتظر بمانيد تا برايتان بخش جديدي ارسال كنم و به فارسي سازي بپردازيد.
جالب اينجاست كه اگر علي كارش كامل تحويل دهد.(در زمان اعلام شده)
كسپر هم بعد از قبول. كارش را سريع انجام دهد.
شما هم همچون اين دو دوست كارتان را انجام دهيد.(البته بعد از ارسال بخشهاي جديد) و همچون اين دو دوست سريع باشيد.
خودم هم برام مشكلي پيش نياد و صفحات باقيمونده رو بتونم تموم كنم!
اين فارسي سازي تا آخر ماه مبارك به پايان خواهد رسيد.
اگه فكر ميكني ميتوني. بسم الله. بخشهاي كوچكتر رو ميتونم بهت بدم تا خورد خورد انجام بدي.(چون ميدونم سرت خيلي شلوغه و درگيريت بالاست)
ممنون از اينكه جرأت داشتي و صادق بودي.
موفق و پيروز باشيد.
-
سلام
ممنون از پاسخت ...
من منتظرم تا برام پیام خصوصی بفرستی و بهم بگی باید چه کار جدیدی انجام بدم
در ضمن منظورت این بود که من رو هم خط زدی دیگه ..... من می دونم که بعضی از دوستان از من حرفه ای تر هستند ولی اگر صلاح دونستی و برای دوستان دیگه مشکل کاری پیش نیومد ما در خدمتیم....
نمی خوام تو رو در باستی گیر کنی .... اگر خواستی و دلت خواست و از کار های من خوشت اود برام بفرست در غیر اینصورت مشکلی نیست .... دوستان دیگه اگر کمک می کنند من خوشحال می شم...
موفق باشید
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=15999.msg84271#msg84271 date=1219928236]
سلام
همانطور كه قبلاً به تمامي عزيزان اعلام شد قصد فارسي سازي راهنماي مامبو 465 رو دارم.
اين فعاليت حدود 40 درصدش توسط اينجانب انجام شده. اين فعاليت قبلاً نيمه كاره رها شده بود و مربوط به نسخه هاي پيشين مامبو بود كه كار رو از صفر آغاز كرديم.
من به همراه دوست عزيزمون آقاي علي كاظم زاده در حال فارسي سازي هستيم. و تنها فردي كه فعلاً با من همكاري خواهند كرد ايشون هستند. ديگر دوستان يا درگير كارهاي ديگه اي بودند و يا اصلاً نميتونستند خوب ترجمه كنند.
از طريق همين تاپيك اعلام ميكنم كه هر عزيز ديگه اي كه مايل باشه در اين فعاليت ما رو ياري كنه و به تيم ما بپيوندد لطفاً در همين تاپيك اعلام آمادگي كند تا مراتب كار رو به ايشان ذكر كنم.
عزيزاني كه مايل هستند طي هفته آينده اعلام آمادگي نمايند. (قبل از 15 شهريور)
پكيج آماده نصب بر روي مامبو 465 از طريق همين تاپيك در اختيار كابران قرار خواهد گرفت.
لازم ميدونم اين مطلب رو هم ذكر كنم كه، افرادي كه در انجمن فعاليت بيشتري دارند اين پكيج رو زودتر از ديگران دريافت خواهند نمود!
نسخه آزمايشي هم در ابتدا در اختيار مديران ارشد مامبولرن قرار خواهد گرفت و پس از تأييد در اختيار تك تك كاربران قرار خواهد گرفت.
اگر تعداد افراد تيم به 3 و يا 4 دوست برسه طبيعتاً مراتب كار سريعتر اجرا خواهد شد.
منتظر شما هستيم!
موفق و پيروز باشيد.
[/quote]
سلام من هم در مورد طراحي و گرافيك اگه نياز باشه اعلام آمادگي مي كنم
-
سلام - نيازي به طراحي و گرافيك نداريم!
راهنماي مامبو رو مشاهده كرديد؟ اصلاً خبري از اين مسائل نيست.
از لطف شما سپاسگذارم.
موفق و پيروز باشيد.
-
[quote author=jbasoft link=topic=15999.msg84515#msg84515 date=1220086487]
سلام
ممنون از پاسخت ...
من منتظرم تا برام پیام خصوصی بفرستی و بهم بگی باید چه کار جدیدی انجام بدم
در ضمن منظورت این بود که من رو هم خط زدی دیگه ..... من می دونم که بعضی از دوستان از من حرفه ای تر هستند ولی اگر صلاح دونستی و برای دوستان دیگه مشکل کاری پیش نیومد ما در خدمتیم....
نمی خوام تو رو در باستی گیر کنی .... اگر خواستی و دلت خواست و از کار های من خوشت اود برام بفرست در غیر اینصورت مشکلی نیست .... دوستان دیگه اگر کمک می کنند من خوشحال می شم...
موفق باشید
[/quote]
آقا شرمنده - من تا الان نديده بودم شما ارسالي داشتي! عجيبه.
اما منتظر باش تا شنبه براي شما برنامه كاريت رو ارسال كنم. (البته همون فايلهايي كه قبلاً بهت دادم رو ميتوني شروع بكني - اما از يكي شروع كن شايد اونيكي رو داديم به كسپر)
راستي رسول عزيز هم كه براش مشكل پيش اومد و نميتونه توي اينكار كمكي بكنه (خيلي مشتاق بود). در هر صورت اگه مشكلش حل شد ما منتظرشيم.
دوستان ديگه هم اگه مايل هستند بفرمايند.
علي جان شما هم لطفاً در همين تاپيك اعلام كن چند درصد كار رو انجام دادي؟
منتظرم.
-
سلام دوباره - طاعات و عبادات همگي قبول حق تعالي باشد. انشاالله.
نام افراد تيم و همكاران رو به شرح زير اعلام ميكنم.
علي كاظم زاده ؛ JBASoft
با تشكر از سعيد دوست داشتني، رسول (كسپر) و محمد(Designx) به خاطر اعلام آمادگي در اين پروژه. جداً قوت قلبي براي تيم ما هستيد.
همكاران عزيز > برنامه كاري، موارد مورد نياز و بستههاي آماده شده براي فارسي سازي رو از طريق پيغام خصوصي در مامبولرن دريافت نماييد. ;)
موفق و پيروز باشيد.
-
سلام
انشاء الله که بتونیم همکاری خوبی در کنار هم داشته باشیم
یا علی
-
خیلی عالی هست که تیمی تشکیل دادید
اگر لطفا کنید با من هم هماهنگ کنید کارها رو خیلی عالی میشه که یک وقت کاری تکراری انجام نشه و یا شاید ما هم کاری داشته باشیم
ممنون از همه دوستان بالا و سایرین
-
[quote author=DesignX link=topic=15999.msg85589#msg85589 date=1220587432]
سلام
انشاء الله که بتونیم همکاری خوبی در کنار هم داشته باشیم
یا علی
[/quote]
دوست عزيز محمد جان انشاالله در فعاليتهاي آينده به افراد تيم اضافه خواهد شد و از وجود شما نيز بهرهمند خواهيم شد.
[quote author=مجید link=topic=15999.msg85596#msg85596 date=1220593689]
خیلی عالی هست که تیمی تشکیل دادید.
اگر لطفا کنید با من هم هماهنگ کنید کارها رو خیلی عالی میشه که یک وقت کاری تکراری انجام نشه و یا شاید ما هم کاری داشته باشیم
ممنون از همه دوستان بالا و سایرین.
[/quote]
ممنون از لطفتون. اين برنامه فارسي سازي كه قبلاً هم با شما و هم آقا محسن هماهنگ شده. ولي برنامه هاي آينده هم با شما هماهنگ خواهد شد تا كاري تكراري نباشد. راستي اون كارها رو هم خصوصي بفرستيد تا بتونيم در رابطه با اونا هم تصميم گيري و برنامه ريزي كنيم.
موفق و پيروز باشيد.
-
رو کمک من هم حساب کنید پسر مهربون.
-
سلام
دوست من قهستان عزيز
همونطور كه مطلع شديد براي علي كاظم زاده عزيز مشكلاتي پيش اومده كه نميتونه در اين فعاليت ادامه همكاري داشته باشه.
ادامه انجام فعاليت علي رو به شما خواهيم سپرد.(با علي هم هماهنگ شده)
با تشكر از لطفتون به كاربران مامبولرن.
تمامي موارد مورد نياز شما و توضيحات براي شما طي چند روز آينده بصورت خصوصي ارسال خواهد شد.
نيكبخت باشيد.
-
من در خدمتم
امیدوارم بتونم به خوبی تو این تیم کار کنم
-
سلام
متأسفانه به خاطر پارهاي از مشكلات كه براي دوستان عزيز علي و جواد پيش اومد اين دو دوست نميتونن كمكي بكنن و ... .
آقا هادي شما چي؟ شما هم خبري ازت نيست!
-----------------------------------------------------
اين پروژه قرار بود كه در مهر به پايان برسد كه متأسفانه به دليل مشكلاتي كه براي سيستم خودم پيش اومد و تعدادي از فايلها پريد و همچنين مشكلاتي كه براي دوستان پيش اومد و ... عملي نشد.
لطفاً هركسي كه علاقمند هستش كه در اين كار كمكي بكنه در همين تاپيك اعلام كنه تا ... .
طبيعتاً هرچه تعداد همكاران بيشتر باشد اين پروژه سريعتر به پايان ميرسد.
نيك بخت باشيد.
-
-
عزیز بچه ها جدیدا توی کار های تیمی کمتر میاند ...
من هستم تا جایی که بتونم کمک کنم برای همین کامل روی من حساب نکن اما تا جایی که بتونم میام ...
قربانت
شهریار
-
بله متأسفانه كاراي تيمي ديگه تعطيل ميشن و اصلاً خبري هم نميشه! بايد يه فكري به حالش بكنيم.
براي اينكه مطلع بشيد كل كار از چه قرار هستش توضيحات زير رو مينويسم.
تمامي قسمتهايي كه باقي مونده و يا اينكه نه كامل هستند و يا هنوز از طرف دوستان به من ارسال نشده رو ليست ميكنم.
banners - content - mambots كه كاملاً دست نخورده هستند.
menus كه تعداد اندكي از صفحاتش توسط دوست خوبم jbasoft ترجمه شده.
modules كه قرار بود designx روش كار كنه اما ظاهراً نتونست.
categories كه قراره قهستان انجام بده و خبري از ايشون نيست.
لازم ميدونم بگم كه 70 صفحه از اينكار آماده هستش و تنها همين قسمتها مونده كه تعداد كل صفحات باقيمونده 97 هستش.
اما آقا شهريار شما فكر ميكنم اگر بتوني روي منوها كار كني خيلي خوب بشه. 27 صفحه كل تعدادش هست.
مامبوت و محتوا و بنر رو خودم احتمالاً تا آخر هفته آينده تمومش كنم.
فقط ميمونه ماژول و بخش كه فعلاً در رابطشون بايد تأمل كرد تا ببينيم دوستاني كه قبول زحمت كردن چكار ميكنن!
از اونجايي كه توي اين تراژدي تجربه كردم تاريخ نبايد اعلام بشه پس ديگه كار زمانبندي شده انجام نخواهيم داد و تاريخي رو اعلام نميكنيم. هر وقتي كه حاضر شد در اختيار همگان با شرايطي خاص قرار خواهد گرفت.
در ضمن فكر ميكنم هرگز نتونيم كار گروهي رو در ايران جا بندازيم و ... .
در هر صورت اگر مايلي كه روي منوها كمكي بكني در همينجا لطفاً اعلام كن تا موارد لازم رو براي شما بصورت خصوصي ارسال كنم.
صفحات بسيار سبكي داره و فقط تعدادش زياد هست. اكثر متنهاش هم تكراريه.
-
والا من مقاله زیاد تجربه کردم اما 27 صفحه کتابه ! :دی با این وجود بفرست ببینم چه جوریه ...
در مورد کار تیمی هم تا حالا زیاد تست کردم میشه یک کار هایی کرد ولی پدرت در میاد :دی چون برای افراد ممکنه توجیه نشده باشه که کار تیمی ممکنه شیر کردن انجام دهندگان و شهرت باشه اما بازده و راندمانش بیشتره . خلاصه : آری شود ولی به خون چگر شود !
-
اصلاً يكي از مسائلي كه در كار تيمي مطرح هستش اينه كه همگي با هم به يه جايي ميرسن و فقط يه نفر كه بهره نميبره! مثل مديران مامبولرن
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
موارد مورد نياز شما براي آغاز بكار توسط ارسال خصوصي ارسال شد.
-------------------------------------------------------------------------------------
كسي ديگه نميتونه كمكي بكنه؟!
تا پايان هفته آينده (23 آبان) در انتظار دو دوست عزيز (قهستان - designx) ميمونيم تا ببينيم كه با صفحات محول شده خودشون چكار كردند.
عدم ارسال پاسخ از سوي هر دو دوست عزيز به معناي انصراف خواهد بود.
-
خوب ظاهراً كه خبري از دو دوست بسيار عزيز ما نشد!
-------------------------------
آقا شهريار شما به كجا رسيدي؟
چند صفحه مونده؟
-
سلام
دوست گرامی آقای مهربون
در حال حاظر وقت دارم و خوشحال میشم که کمک کنم لطفا از دو قسمت باقی مانده 1 قسمت را به من بدهید تا شروع کنم و در اسرع وقت ترجمه را برایتان ارسال نمایم .
اگر رضایت بخش بود ادامه داده و در غیر این صورت انصراف می دهم
با تشکر
A.Sadeghi
-
سلام دوست عزيز
بنده خيلي خوشحال شدم وقتي پيغام خصوصي شما رو در اين باب دريافت كردم. از اينكه گفتم در اين تاپيك اعلام آمادگي كنيد براي اين بود كه همه از حضور شما مطلع بشوند و بدانند كه شما هم در اين فعاليت نقش خواهيد داشت و ... .
البته اميدوارم شما هم همچون دوستان ديگر كه در اين تاپيك اعلام آمادگي كردند يكدفعه غيب نشيد! نميدونم چرا بعد از دريافت فايلها يكدفعه ديگه پيداشون نميشه و اصلاً توي انجمن كم ميان!
كه البته اين دو قسمت باقيمونده هم دقيقاً به خاطر اعتماد به اين عزيزان هستش. شايد اگر اعلام آمادگي نميكردند تا الان اين راهنما منتشر شده بود!
به هر صورت منتظر باشيد تا قسمت اول رو براتون ارسال كنم تا شروع كنيد (منوها) و پس از تكميل و ترجمه ، ماژولها رو براتون ارسال ميكنم تا لطف كنيد و ترجمه كنيد تا ... .
منتظر فايلها باشيد.
يا حق
-
سلامي دوباره. دوست عزيز، جناب آقاي صادقي ميتونم در رابطه با كاري كه قبول زحمت كرديد جوياي احوال بشم؟!
ممنون ميشم در رابطه با فايلهاي ارسال شده توضيحي بفرماييد كه تا كجاي كار پيش رفته ايد؟ و چه مقدار مونده و ... .
با تشكر
-
سلام دوست عزیز هنوز می تونم کمک کنم
من زبانم بد نیست یک کمکی هم با کد ها بلدم کار کنم اما خیلی کم
اگر بتونم کمک کنم
خیلی خوشحال می شم
-
این فارسی سازی بر سه بخش بود.
بخش اول : صفحات متوالی و پیوسته
بخش دوم : صفحاتی که کدنویسی در آنها توضیح مختصری داده شده بود و موارد خاص (8 صفحه)
بخش سوم : کار با منوها و ماژولهای مدیریت مامبو
بخش اول و دوم که بزرگترین و گسترده ترین قسمتها بودند تکمیل شدند و تنها بخش سوم که گذاشته بودم تا کاربران انجام دهند، متأسفانه در این تاپیک تا به اکنون به هیچ نتیجه ای نرسیده و از آنجایی که به شخصه دوست داشتم بدون همکاری کاربران اینکار به پایان نرسد هرگز بخش سوم را انجام ندادم تا با کاربران آشنا شوم.
تا بحال بنده و دوست خوبم سعید صفحات ترجمه شده را آماده کرده ایم و تنها دو قسمت "ماژول" و "منو" باقیمانده تا پس از فارسی سازی این دو قسمت، کلیه بسته راهنمای مامبو رسماً در سایت مامبولرن منتشر شوند.
فارسی سازی این قسمت از راهنما تنها احتیاج به آشنایی اندک به زبان انگلیسی و آشنایی نسبی با مامبو دارد، تنها چیزی که در اینکار مهم است زمان کافی است و برنامه ریزی صحیح.
در هر صورت اگر واقعاً تمایل دارید تا این دو قسمت را ترجمه کنید، بفرمایید تا فایلهای مورد نیاز را برایتان ارسال کنم.
اگر تمایل دارید و واقعاً قصد دارید در اینکار سهمی داشته باشید خوشحال میشم در خدمتتون باشم. (در همین تاپیک اعلام آمادگی نهایی خود را بیان کنید تا در ارسالهای خصوصی با یکدیگر در اینباره مکاتبه کنیم)
یا حق
-
خوب من زبان نسبتا" خوبه و با مامبو هم تا حدودی آشنا هستم
برای امتحان یک صفحه رو به من بدید تا ترجمه کنم
اگر خوب بود و تایید کردید بازم در خدمت خواهم بود
-
ایمیل خود را مشاهده نمایید. تمامی فایلهای مرتبط با منوها برای شما ارسال شد.
یا حق