-
نیاز به تهیه یک فرم اطلاعاتی
من نیاز دارم که یوزرهای سایت من بتونن یک فرم که از اجزاء گوناگونی تشکیل شده رو پر کنن که حدود 20 مورد در نظر بگیرید x1 , x2 , x3 ... x20 دارم البته بگونه ای باشه که تیتر هر باکس رو بشه تغییر داد .
همچنین فرم تکمیل شده اول توسط مدیر کنترل بشه بعد برای عموم یوزرها با یک قانونی مثلا حروف افبا قابل مشاهده باشه
و از همه مهمتر اینکه یوزرهای بعد از تایید صحت فرم توسط مدیر بتونن از هر x و یا مجموع اطلاعات ورودی در چند x عمل جستجو انجام بدهند. برای مثال اگر x1 و x2 و x3 در فرم جستجوی مورد نظر پر شدند کلمه مورد جستجو فقط در این سه x مورد جستجو قرار بگیره و بقیه باکس ها بی اثر باشن.
و البته مقداری ریزه کاری دیگه که اگر نیاز بود عرض میکنم.
-
پاسخ : نیاز به تهیه یک فرم اطلاعاتی
سلام. حالا اوقدر دقيق كه متوجه نشدم. ولي حدس مي زنم كامپوننت SOBI 2 كار شما را راه بيندازه.اگر هم نياز به مورد خاصي داشتيد كه مي تونيد با sales [at] mambolearn [dot] com تماس بگيريد.
موفق باشيد...
يـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلي
-
میشه لین دانلود sobi 2 و DocMan را بگذارید.
ممنونم
-
سلام. سايت دانلود SOBI :
دانلود داكمن :
کد:
http://www.open4g.com/index.php?option=com_xcdownloads&view=category&id=37%3Adocman-for-mambo&Itemid=38
البته داكمن با مامبو سازگار نيست اما مثل اينكه توي آدرسي ك دادم نسخه ي سازگار شدش هست ???
يـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــــلي
-
میشه بگی کدومو باید چون دوتاست من میخام آخرین ورژن مامبوی که الان رو همین سایت (فارسی) برای دانلود هست رو نصب کنم؟
ممنون
-
سلام. خوب اگه منظورتون آخرين ورژن SOBI 2 هست مي تونيد از لينك زير دانلودش كنيد :
کد:
http://www.sigsiu.net/download/components/sigsiu_online_business_index_2.html
يـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــــلي
-
اين دوتا كه اسم برديد مديريت دانلود هستند نه فرم ساز !
كامپوننت هاي فرم ساز هم نياز شما برطرف نمي كنند به اين خاطر كه تاييد مديريت و جستجوي مجموعه اي داره
-
نمیدونم چرا اصلا نمیتونم دانلودشون کنم SOBI 2 رو لینک دانلودی که میاد اصلا عمل نمیکنه میشه شما تست کنید!
داکمن کارش چیه؟
-
سلام
لینک دانلود مشکلی نداشت !
از داکمن برای سرویس دانلود استفاده میشه . با این کامپوننت شما میتونید مجموعه های مختلف بسازید و در هر مجموعه فایلهایی اضافه کنید تا کاربرها دانلود کنند . البته با مامبو سازگار نیست .
برای سرویس دانلود از Remository میتونید استفاده کنید
یا علی
-
جناب فیروزمندان میشه بفرمایید که سوبی برای کاری من میخام بدرد میخوره یا نه؟
-
علی آقا، اگه تونستی دانلود کنی که هیچ
اگر نه یکبار روی دانلود کلیلک کن، اگه نشد دوباره این کار را بکن
بعد یک صفحه میاد که باید تیک بزنی و روی دانلود کلیلک کنی.
-
سلام
اگه دانلودشون هم بکنی بدرد این کاری که شما می خواین بکنی نمی خوره.
یا علی
-
برای انجام یه همچین کاری غیر از facileForm (که آموزش کمی هم در موردش هست . خیلی هم پیچیده هست. حالا خیلی نه، اما پیچیدست)
چیز دیگه ای وجود نداره؟؟؟؟
-
قبلا هم عرض كردم
حتي فرم ساز ها نيازشون رو برطرف نمي كنند
به خاطر اينكه اونها فرم هاي فرانت اند مي سازند ولي اينجا نوشته تاييد مديريت و ... لازم هست
-
آقا سعید عزیز،ممنون.
اما میشه بگید یه چیزی در حد همون فسیل فرم (منظور چیزی که فرانتد) باشه اما کمی ساده تر
چی هستش؟؟؟؟
-
سلام. دوستان توجه داشته باشند كه ( SOBI 2 ( Sigsiu Online Business Index 2 كامپوننت مديريت دانلود نيست ! بلكه قابليت هاي موجود در آن اين اجازه را مي ده كه از اون به عنوان سيستم دانلود هم بشه استفاده كرد. اين كامپوننت در واقع يه index هست كه مي تونه فرمي هم براي ورود اطلاعات از جانب كاربران و ارسال آن براي مدير داشته باشه و مدير پس از تاييد اين اطلاعات اون ها را در سايت نمايش بده.محتويات اين فرم هم هر چيزي مي تونه باشه و بنابراين نزديك ترين كامپوننت به درخواست دوستمون تنها SOBI 2 هست ;)
نقل قول:
SOBI 2 - Sigsiu Online Business Index 2 is a directory component for the WCMS Mambo and Joomla! to show entries of companies, clubs, persons, shops, products, aso.
در ضمن از نظر دانلود هم هيچ مشكلي نداره. :)
يـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلي
-
منم دقیقا دنبال همچین چیزی هستم !!!
-
سلام. خوب سوبي را ديديد يا نه؟ نظر من اينه كه اين كامپوننت نزديك ترين كامپوننت به درخواست شماست.
يـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــلي
-
بالاخره تونستم نصبش کنم ولی فارسی نمیشه میشه لطف کنید راهنماییم کنید
فایل فارسی رو گرفتم و از داخل سوبی قسمتی برای زبان داشت آپ هم شد فارسی هم جزو زبانهاش میاد ولی نمیشه فارسی رو ذخیره کرد ضمنا قسمت مدیریتش هم نتونستم فارسی کنم/
دوست عزیزم آقای کاظم زاده ممنون از شما و بقیه دوستان
-
میشه بگید فایل زبان فارسی را از کجا دانلود کردید.
لینکشو لطف میکنید؟؟؟
ممنونم
-
سلام. فايل فارسي را از همون سايت سوبي مي تونيد دانلود كنيد. (در قسمت آخرين آپديت ها سمت راست يه نگاهي بندازيد)
نقل قول:
فایل فارسی رو گرفتم و از داخل سوبی قسمتی برای زبان داشت آپ هم شد فارسی هم جزو زبانهاش میاد ولی نمیشه فارسی رو ذخیره کرد ضمنا قسمت مدیریتش هم نتونستم فارسی کنم/
تا اونجايي كه يادم هست شما بايد توي قسمت تنظيمات كامپوننت زبان فارسي را از يه منوي كشويي انتخاب كنيد و بعد ذخيره كنيد. در ضمن فايل زبان قسمت مديريت بسيار ناقص ترجمه شده و شايد تنها برخي قسمت هاي ضروري بخش مديريت فارسي بشه.پس انتظار فارسي شدن همه ي بخش مديريت را نداشته باشيد. فايل فول فارسي و راست چين شدش را من تهيه كردم ولي متاسفانه عموميش نكردم.
موفق باشيد...
يـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــلي
-
فرمایش شما متین
اما مشکل اینه که نمیشه یک زبان را که از توی اون جدول انتخاب میکنیم
ذخیره کرد.
مشکل از کجاست؟؟؟؟
ممنونم
-
سلام. خوب شما مشكل اينه كه شما به بخش مديريت زبان مي رويد. در صورتي كه شما بايد به بخش configuration برويد و از اونجا زبان را از ليست انتخاب كنيد. اگر زبان در ليست كشويي موجود باشد!
يـــــــــــــــــــــــا عـــــــــــــــــــلي
-
لطف کن بگو چطور ميتونم کاري کنم که وقتي سوبي باز ميشه اول از همه بره رو حالت جستجو
ضمنا تم هاش رو چطور بايد عوض کنم؟
کسی نمیتونه کمکم کنه ؟
یک سوال دیگه نمیشه سوبی رو مستقل از مامبو و بصورت جداگانه نصب کرد؟
** پست های شما یکی شد
-
سوال اول : لینک منویی که به سوبی میسازید دستی به جستجو ی سوبی بسازید
سوال دوم : تم خاصی نداره متاسفانه اگر بخواهید فایل هایی که مخصوص اون هست رو باید خودتون ادیت کنید + CSS اون رو اگر هم بخواهید باید براتون بنویسید چون تمهاش کد داره و ...
سوال سوم : خیر نمیشه و اگر بخواهید باید اسکریپت های دایرکتوری مستقل رو نصب کنید
یاعلی
-
از این اسکریپتهای دایرکتوری میتونی یک نمونه معرفی کنی؟