سلام روزتان بخیر و سعادت
هنگام نصب مامبو روی سرور و هنگام بالا آمدن هر صفحه پیغام
Failed loading C:\Servers\ZendOptimizer-3.2.0\lib\Optimizer-3.2.0\php-5.2.x\ZendOptimizer.dll
به نظرتان اشکال از کجاست؟
با تشکر و امید بهروزی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام روزتان بخیر و سعادت
هنگام نصب مامبو روی سرور و هنگام بالا آمدن هر صفحه پیغام
Failed loading C:\Servers\ZendOptimizer-3.2.0\lib\Optimizer-3.2.0\php-5.2.x\ZendOptimizer.dll
به نظرتان اشکال از کجاست؟
با تشکر و امید بهروزی
چه مامبویی نصب کردید ؟ نسخه مامبو
4.6.5
ZendOptimizer رو باید نصب کنید در تنظیمات ZendOptimizer.dl این فایل رو فراخوانی میکنه اما این فایل موجود نیست یا اینکه در کانفیگ php.ini این خط که این فایل رو فراخوانی میکنه رو بردارید
یاعلی
اگر حذف کنم کاری که بهم نداره داره؟
مگر اینکه بخواهید مواردی رو باز کنید که نیاز به اون داشته باشه در به صورت معمول در مامبو 4.6.5 چیزی که نیاز به ZEND داشته باشه ندارم به صورت پیش فرض
یاعلی
قربون آقا مجید گل دستت درد نکند انشاء الله ماه رمضان سرشار از سعادتی داشته باشی. . .
آقا ببخشید این فایل php.ini را از کجا و چگونه دستکاری کنم
در ضمن گالری که روی 4.6.5 خوب کار بده چی هستش.
با تشکر فراوان
سلام
فايل php.ini در پوشه WINDOWS قرار دارد. با ناتپد هم ميتوني تغييرش بدي. ري استارت هم يادت نره!
در رابطه با گالري هم بهتره كه در انجمن جستجو كنيد و به جوابتان برسيد. (گالري چي ميخوايي)
اگر به جواب هم نرسيديد ميتونيد يك تاپيك جديد به اين منظور باز كنيد.
نيكبخت باشيد.
با تشکر روی هاست گذاشتمش ، پس چه طوری می تونم اصلاحش کنم؟ چون من دسترسی به ini ندارم که؟
یه گالری معمولی و خوش شکل حالا هرچی که باشه اما روی مامبو جدید جواب بده چه فارسی چه زبان اصلی.
بازم ممنون پسر خوب و مهربون
سلام
منظورتون از اينكه ميگيد روي هاست گذاشتمش چيه؟! فايل رو يا سايت رو. فايل رو كجا ريختيد؟ اصلاً نبايد جابجا كنيد اين فايل رو!
در مورد گالري هم zoomgallery و datso و خيلياي ديگه هستش كه اگه بگرديد به اونا ميرسيد.
نيكبخت باشيد.
سایت رو گذاشتم بالا و دارم اجرا که می کنم سایت خوب بالا می آید اما این پیغام پایین تمام صفحاتش هست
و اما در مورد zoom gallery خیلی گشتم لینک خوبی که کار بده نجستم اگر دارید برام بذارید ممنون می شم
با تشکر از شما
سلام.اگر شما به فايل php.ini دسترسي نداريد، مدير هاستتون بايد اين فايل را تغيير بده.
در مورد گالري هم zoom Gallery با مامبو سازگار نيست فعلا.مي تونيد از همون داتسو استفاده كنيد.
يــــــــــــــــاعــــــ ــــــــــلي
با درود و سپاس
دوست گرامی توجه کنید که Zend Optimizer یک نرم افزار برای باز کردن فایل های PHP می باشد که به وسیله نرم افزار Zend Guard کد شده است و از آنجایی که مامبو یک نرم افزار بازبهر (OpenSource) می باشد، پس نیازی به استفاده Zend Optimizer نمی باشد.
برای یافت مسیر php.ini می توانید یک فایل با نام phpinfo.php را بسازید و در آن
را بگذارید و سپس فایل را ذخیره کرده و در مرورگر خود آدرس Yoursite.com/phpinfo.php را وارد کنید.کد:<?php phpinfo(); ?>
مسیر نوشته در مقابل Loaded Configuration File ، مسیر فایل php.ini می باشد برای نمونه : /etc/php5/apache2/php.ini
هم اکنون شما می توانید این فایل را ویرایش کنید، ولی اگر شما از خدمات هاستینگ یک سرور برای نمونه مامبوسرور یا ... استفاده می کنید، دیگر قادر به ویرایش فایل php.ini نمی باشید و باید با پشتیبانی هاستینگ تماس گرفته و نادرستی را در میان بگذارید.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
از همه دوستان متشکرم حل شد.