سلام من کد google Analytics رو در داخل قالب قبل از تگ بسته بادی قرار میدم ولی انجمن ارور میده ! میگه که قالب مشکل داره و ...
میشه راهنماییم کنید !
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من کد google Analytics رو در داخل قالب قبل از تگ بسته بادی قرار میدم ولی انجمن ارور میده ! میگه که قالب مشکل داره و ...
میشه راهنماییم کنید !
ممنون
من پیشنهاد میکنم ازین استفاده نکن!! سرعت لود شدن صفحه رو به شدت کاهش میده!
خوب پرشین استت هم نمیشه گذاشت
یه راهی بگید بشه کد گذاشت
سلام
احمد جان ، فایل گوگل فقط 6.69Kb هست ، و فقط یه request ارسال می کنه که کل این انتقالش هم 35B هست .
کلا رو هم با سرعت dialup هم باشه 2-3 ثانیه برای اولین باری که کاربر وارد میشه و برای دفعات بعد هم که فایل کش شده کل زمان 295ms هست ;)
تو رقیباش این (به نظر من ! ) بهترین هست .
روش نصبش هم که سادست توی فایل قالب قبل از بسته شدن تگ Body قرار بده .
سبز باشید
امیر
گوگل آنالیتیک قابل مقایسه با بقیه نیست ، خیلی عالی تره ، حالا شما چجوری می گید سنگین و سرعت رو می گیره!!! حداقل از نمونه های ایرانیش که خیلی سر تره!!
حالا برگردیم سر سوالتون ، نمی دونم ، مطمئنید که اشتباه کد رو قرار ندادید؟!! شاید یک تگ هست که باید این مثلا قبل از اون قرار بگیره ...
از بحث بهتر بودن گوگل آنالیستیک که بگذریم .. در جواب سوال دوستمون باید بگم:
از بسته کد ابتدا و انتهای سراسری استفاده کنید ...
وقتی بسته رو نصب کردید از پنل مدیریت وارد قسمت مربوط به بسته بشید و کد را یا در پایین یا در بالای قالب قرار بدید .. خیلی راحته ...
من خودم از این روش استفاده می کنم ... قبلا هم گفتم کار این بسته اینه که انواع کد ها رو در فایل ایندکس قرار بده ...
یا حق
دلیل خواصی داره که همین جوری مشکل پیدا می کنه؟
دوستان حتما یه چیزی دیدم که این حرف رو میزنم.گوگل آنالیتیک رقیب نداره! ولی من هم که استقاده میکردم همه میگفتن سرعت لود شدن پایین اومده! تازه قالب رو هم خراب میکرد!
قالب رو خراب می کرد؟!! :o
قالب که خراب نمیشه .. با اون روشی که گفتم .. یعنی با کد ابتدا و انتهای سراسری مشکلتون حله
ولی از نظر سرعت به نظر من سرعت یه ذره سرعتش پایینه .. ولی باز هم ارزش استفاده داره .. چون آمارش خیلی جزئیات زیادی داره
من حس میکنم کد ابتدا و انتهای سراسری آمارش دقیق نیست توی یکی از انجمن های فارسیم پرشین استت رو داخل این کد گذاشته بودم درست حسابی کار نمیکرد ! انگار نمیشمرد !
مشکل از من بوده یا واقعا امار کم بوده !؟ :D
اتفاقا آمارش خیلی دقیق تر از بقیه اسکریپت ها هست ، چون خیلی از بازدید کننده های سایت ها معمولا ربوت های مختلف هستند ، مثلا آمار خود سی پنل معمولا 2-3 برابر آمار واقعی هست...