-
کامپوننت supacart
سلام به همه ی دوستان.
من این کامپوننت رو که در یکی از تاپیک ها آقای فیروزمندان معرفی کردن دانلود کردم .
اما متاسفانه وقتی می خوام روی 4.6.5 فارسی تستش کنم ، روی لوکال که wamp server هست پیغام زیر رو می ده:
Fatal: جابجایی فایل های آپلود شده به پوشه media/ به خطا مواجه شد
به نظر شما مشکل از چیه؟! با کامپوننت های دیگه این مشکل رو نداره حداقل ( روی لوکال منظورم هست )
با تشکر.
-
پاسخ : کامپوننت supacart
سلام
علي جان من از appserv استفاده ميكنم و مشكلي نداشت و راحت نصب شد و حتي يك ارور هم هنگام نصب و استفاده نداشتم.
شما هم از appserv استفاده كن تا بتوني ار اين كامپوننت استفاده كني در لوكال.
نيكبخت باشيد.
-
دست گلت درد نکنه ،اما appserve رو هم تست کردم نشد!!! جل الخالق ، بعضی موقع ها بخواد حال آدمو بگیره ، بد می گیره!
-
بستگی به تنظیمات سرور ها داره ( منظور php,ini و ... )
چون پیش فرض appserv کاملا با مامبو سازگار هست ( خواسته های مامبو ) به همین دلیل عموما باهاش به مشکلی بر نمیخوریم اما میشه بقیه رو هم درست تنظیم کرد
موفق باشید
-
حالا که هیچ کدومش درست نمی شه!!! نه با wamp و نه با appserve
-
-
Fatal: جابجایی فایل های آپلود شده به پوشه media/ به خطا مواجه شد.
هم با فایر فاکس چک کردم هم با ie !
-
فایل زیپت رو باز کن extract و بعد از مسیر پوشه نصب کن ببین حل میشه
-
اگر راه حل آقا كمجيد جواب نداد اينم تست كن :
يه مامبو ديگه نصب كن ببين بازم مشكل داري؟!
هرچند كه فكر كنم يه اشكالي توي نصب appserv داري كه نميشه!
-
[quote author=مجید link=topic=17041.msg90649#msg90649 date=1224245492]
[/quote]
ممنون بابت راهنمایی ، اما دقیقا منظور و نگرفتم یعنی دستی خودم نصبش کنم؟! اکسترکت و اضافه کردن جداول دیتابیس و ...؟!
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=17041.msg90650#msg90650 date=1224245787]
اگر راه حل آقا كمجيد جواب نداد اينم تست كن :
يه مامبو ديگه نصب كن ببين بازم مشكل داري؟!
هرچند كه فكر كنم يه اشكالي توي نصب appserv داري كه نميشه!
[/quote]
تا دلت بخواد این کار رو کردم ، فرقی نکرد !!! چه رو ومپ و چه روی اپ سرو!!!
-
[quote author=mr_aliagha link=topic=17041.msg90678#msg90678 date=1224256397]
[quote author=مجید link=topic=17041.msg90649#msg90649 date=1224245492]
[/quote]
ممنون بابت راهنمایی ، اما دقیقا منظور و نگرفتم یعنی دستی خودم نصبش کنم؟! اکسترکت و اضافه کردن جداول دیتابیس و ...؟!
[/quote]
سلام. همون فايل زيپ را روي هاستتون آنزيپ كنيد و بعد توي قسمت نصب جامع از طريق قسمت سوم يعني "نصب از داخل پوشه " نصب كنيد.
در ضمن من هم يه بار همين مشكل را كامپوننت سوبي داشتم كه هر كاري كردم نشد و همين خطايي كه براي علي آقا مي داد براي من هم داد و هم روي لوكال و هم روي سرور نصب نشد! حالا من هم راه پوشه را مي تستم ببينم چي ميشه.
يـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــــلي
-
علی جون دست درد نکنه ، درست شد ، فقط می مونه این که مگه مشکل چی بوده که به صورت معمول نصب نمی شه اما از طریق پوشه نصب درست می شه!!!
-
مشکل از بسته فایل زیپ شما بوده مطمئنان
-
سلام.خواهش مي كنم علي آقا.
آقا مجيد پس مشكل من هم همين بوده؟ آخه من همون فايل زيپ را فرستادم براي يكي ديگه به راحتي نصبش كرده بود :o
يـــــــــــــــــــــــا عــــــــــــــــــلي
-
شاید موقعه دانلود مشکل داره شده نه اینکه بسته ما مشکل داشته باشه عزیزم
-
سلام. من هم روي لوكال و هم روي سرور تست كردم.چرا براي من بايد اين طوري اينطوري بشه اونم تقريبا همه جا اما براي بقيه ... :(
يـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــلي
-
من حقیقتا بار اول بود که به این مشکل برخورد کردم ، حالا که مشکل حل شد ، اما خوب خیلی دوست دارم ببینم دلیلش چی بوده ، یه بار دیگه دانلود می کنم ببینم چی می شه!
-
سلام
علی جان این پیگیری شما حتما باعث موفقیتت میشه . منم تا حالا به این مشکل برنخوردم . منتظر نتیجه کارت هستم ;)
موفق باشید
امیر
-
یه بار دیگه گرفتم روی یه مامبو دیگه نصب کنم بازم نشد، مشکل از فایلش نیست ، خیلی عجیبه!!
-
سلام. درسته علي جان.دقيقا همين طوره. حالا شما همين فايل را بفرست براي يكي ديگه ببين چطوري برات نصب مي كنه!!! مشكلش با شخص هست انگار :دي
من هم روي هر مامبويي خودم تست كردم (لوكال/سرور) نشد اما ديگران مي تونستن نصب كنن.
عجيبا غريبا :o
يــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلي
-
حالا یه نکته، نمی تونه مشکل از browser باشه؟ جدیدا یه سری مشکلات تو فایرفاکسیم دیدم، از جمله موقع attach فایل تو جیمیل! که به محظی اتچش تموم می شه ، می خواد فایل ایندکس جی میل رو دانلود کنه!!! البته یه نکته هم هست و اون اینکه با ie هم تست کردم و نتونستم کامپوننت رو به طور معمول نصب کنم ، اما چیزی که خودم به ذهنم می رسه اینه که براوزر درست اطلاعات رو از طریق فرم نصب جامع نمی تونه ارسال کنه ، حداقل تو این مورد ...