سلام
در 1.1.7 چطور میشه بدون ورود به تاپیک و همزمان چند تاپیک رو انتخاب و همه رو یکجا مهم کرد و برعکس همه رو یک دفعه عادی کرد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
در 1.1.7 چطور میشه بدون ورود به تاپیک و همزمان چند تاپیک رو انتخاب و همه رو یکجا مهم کرد و برعکس همه رو یک دفعه عادی کرد؟
این کار به صورت پیش فرض ممکن نیست و باید تک تک این عمل را انجام بدید
ممکنه بسته ای برای اینکار وجود داشته باشه
نه نوید جان ...
اتفاقا این کار به صورت پیش فرض شدنیه ....
اولا یه نکته به شما بگم ... شما در بعضی از قالب ها اگه روی حاشیه تاپیک ها در صفحه داخلی هر انجمن دوبار کلیک کنید می تونید اون تاپیک رو همونجا تغییر نام بدید .. مثل دوبار کلیک روی نام فولدر در ویندوز عمل می کنه .. ولی اینجا نباید روی نام دوبار کلیک کرد بلکه باید روی حاشیه نام تاپیک این کار رو انجام داد ....
در مورد مهم کردن گروهی تاپیک ها ....
شما باید تنظیمات خودتون رو تغییر بدید .. البته می تونید به طور همزمان این تغییرات رو برای همه کاربران اعمال نمایید .. ولی بهتره فقط برای خودتون این تغییر رو انجام بدید ...
وارد پروفایل کاربری خودتون بشید --> تنظیمات عمومی انجمن ها --> نمایش لینک های مدیریت در صفحات داخلی انجمن ها --> نمایش به صورت گزینه انتخابی رو انتخاب کنید و ذخیره نمایید
حالا وارد انجمن مورد نظرتون بشید و زیر لیست تاپیک ها از منو استفاده کنید .. اگه توجه کنید جلوی هر تاپیک یک چک باکس میاد که باید تاپیک های مورد نظرتون رو تک تک انتخاب کنید و حالا به راحتی تاپیک ها رو به صورت گروهی انتقال بدید .. حذف کنید .. مهم کنید ... ترکیب کنید و .....
موفق باشید
من نمیدونستم. ممنون
مسئله همینه که اون بسته رو پیدا کنیم.
بسته نمیخواد. از امکانات پیش فرض smf است.
ببخشید گزینه تشکر رو پیدا نکردم تا ازتون تشکر کنم.
ممنون از راهنماییتون.
تغییراتی که گفته شد انجام دادم ولی منویی نیومد که انتخاب کلی بکنیم.
شما وقتی وارد یک board شدید در زیر لیست تاپیک ها سمت راست یک منوی کشویی خواهید دید .. در سمت چپ هر تاپیک هم یک چک باکس خواهید دید ...
مطمئنید که چیزی نیومده؟؟؟
اگه به مشکل برخوردید لینک انجمنتون رو بدید + پسوورد مدیریت تا تست کنم
منوی مربوطه رو دیدم. اومده. مرسی
سلام
چطوری میشه مثل ویبولتین قبل از نام تاپیک مهم شده آیکون مهم قرار داد؟
یا خود کلمه مهم رو با رنگ قرمز؟
این بستگی به قالبتون داره ، قالبهای مختلف تاپیک های مهم را به صورتهای متفاوت نمایش میدن
در مورد قالب پیش فرض چطور میشه این کار رو کرد؟
در مورد این تغییر دیگه باید خودتون شروع به تغییرات بکنید که نیاز به دانستن php داره