مشکل تنظیم دائمی پارامترها در ارسال محتوا
با سلام
در هنگام ارسال محتوا در قسمت پارامترها ، گزینه هایی وجود دارد که بعضی از آنها در قسمت تنظیمات قابل تنظیم دائمی هستند . مانند : نام نویسنده ها ، تاریخ و زمان ایجاد ، .....
اما بعضی از گزینه ها هستند که من نتوانستم آنها را تنظیم دائمی کنم . این گزینه ها عبارتند از : نام بخش ، لینک بودن نام مجموعه (بخش ) ، نام مجموعه ، لینک بودن نام مجموعه
هم اکنون من برای ارسال هر خبر باید تک تک این پارامترها را تنظیم کنم . لطفا راهنمایی بفرمایید چطوری می توانم این تنظیمات را یکبار تغییر داده تا دیگر نیازی به تغییر آن برای هر خبر نداشته باشم
با تشکر
پاسخ : مشکل تنظیم دائمی پارامترها در ارسال محتوا
از منوها این رو تغییر بدید و پارامترهاش رو ست کنید !
مثلا اگر در صفحه اصلی هست باید منوی اصلی --> صفحه اصلی برید و پارامترها رو اونجا تنظیم کنید
[quote author=مجید link=topic=18329.msg97458#msg97458 date=1230395871]
از منوها این رو تغییر بدید و پارامترهاش رو ست کنید !
مثلا اگر در صفحه اصلی هست باید منوی اصلی --> صفحه اصلی برید و پارامترها رو اونجا تنظیم کنید
[/quote]
ممنون از پاسختون اما من قبلا این کار را کردم . تنظیمات پیش فرض در منوی اصلی / صفحه اصلی همگی بر روی "نمایش " تنظیم شده است . اما هر مطلب جدیدی که می خواهیم بفرستیم کماکان پارامترهای پیش فرض آن " عدم نمایش " است .
به نظر شما مشکل از کجاست ؟
با عرض سلام مجدد .
تمظیمی که در منوی اصلی انجام می شود مال نمایش مطلب در صفحه اول است . اما تنظیمات مورد نظر مربوط به متن کامل خبر است . یعنی زمانی که ادامه مطلب طده می شود .
وقتی که پارامترها در منوی اصلی را تنظیم می کنیم ، لینک مجموعه و بخش ها در صفحه اول نمایش داده می شود اما زمانی که ادامه مطلب را می زنیم ، این لیتک ها حذف می شود . در حقیقت پارامترهای آن متفاوت است . ( همان هایی هست که در هنگام ارسال مطلب ست می کنیم ، نه انهایی که در منوی اصلی تمظیم می شود .)
آیا راهکاری وجود دارد ؟
این مطالب قرار هست در کجا منتشر بشن ؟
اگر منویی به بخش یا مجموعه موردنظر دارید، در تنظیمات اون منو ست کنید.
[quote author=سعید link=topic=18329.msg97594#msg97594 date=1230476040]
این مطالب قرار هست در کجا منتشر بشن ؟
اگر منویی به بخش یا مجموعه موردنظر دارید، در تنظیمات اون منو ست کنید.
[/quote]
در تنظیمات منو ، پارامترهای مورد نظر وجود ندارد !
پارامترهای مورد نظر عبارتند از : نام بخش ، لینک بودن نام مجموعه (بخش ) ، نام مجموعه ، لینک بودن نام مجموعه
شما در منو چه نوع لینکی به بخش موردنظر دادید ؟
بلاگ بخش / بلاگ مجموعه / جدول مجموعه / جدول بخش ؟
[quote author=سعید link=topic=18329.msg97703#msg97703 date=1230569827]
شما در منو چه نوع لینکی به بخش موردنظر دادید ؟
بلاگ بخش / بلاگ مجموعه / جدول مجموعه / جدول بخش ؟
[/quote]
با سلام مجدد
هم از جدول مجموعه استفاده کرده ام و هم از جدول بخش .
اما در تمظیمات هیچ کدام این پاارمترها وجود ندارد .
نحوه ایجاد منو هم به این صورت بود که وقتی مجموعه مورد نظر را ایجاد کردم ، از همان منوی سمت چپ موچود ( لینک منو ) منوی مورد را ساختم ....
در بلاگ این پارامترها هستند. همونطور که صفحه اصلی از نوع بلاگ هست.
خب پس حالا چطور یک می توان این تنظیمات را تغییر داد ؟ از طریق دیتا بیس امکان دارد ؟
به هر حال این تنظیمات در پارامترهای خود محتوا وجود دارد . و به صورت پیش فرض بر روی عدم نمایش قرار دارد . حتما می توان به طریقی پیش فرض آنها را تغییر داد . قائدتا از طریق دیتا بیس امکان پذیر باید باشد ؟؟؟؟؟؟
از طریق دیتابیس امکان پذیر نیست.
احتمالا با تغییر در سورس اینکار انجام می شود.
البته تغییر در سورس به چند دلیل پیشنهاد نمی شه:
1- تغییر در سورس، با اولین بروزرسانی خنثی می شه
2- به دلایل امنیتی
3- ...
فقط در صورتی که نیاز مبرم دارید، در سورس تغییر ایجاد کنید.
[quote author=سعید link=topic=18329.msg97750#msg97750 date=1230621961]
از طریق دیتابیس امکان پذیر نیست.
احتمالا با تغییر در سورس اینکار انجام می شود.
البته تغییر در سورس به چند دلیل پیشنهاد نمی شه:
1- تغییر در سورس، با اولین بروزرسانی خنثی می شه
2- به دلایل امنیتی
3- ...
فقط در صورتی که نیاز مبرم دارید، در سورس تغییر ایجاد کنید.
[/quote]
نکته ای که هست اینه که اولا چرا از طریق دیتابیس امکان پذیر نیست ؟! فکر می کنم تمامی این تنظیماتی مخصوصا در این مورد که همیشه به صورت پیش فرض وجود دارد ، باید در دیتابیس اعمال شود . آیا اینطور نیست ؟
به هر حال مشابه این تنظیمات را در مورد پارامترهای دیگر داریم . وقتی پیش فرض آنها را تغییر یم دهیم ، حتما در دیتابیس ذخیره می شود .....
اما در مورد مسائل امنیتی :
در صورتی که از طریق دیتابیس نشود ، و باید با کدنویسی مشکل را حل کرد ، ممکنه بفرمایید چه مشکل امنیتی پیش بیاد ؟
من به این مورد نیاز مبرم دارم . اگر مورد خاصی نیست ، راهنمایی بفرمایید تا من این پارامترها را تغییر بدهم
ممنون
[quote author=mousio link=topic=18329.msg97860#msg97860 date=1230726364]
نکته ای که هست اینه که اولا چرا از طریق دیتابیس امکان پذیر نیست ؟! فکر می کنم تمامی این تنظیماتی مخصوصا در این مورد که همیشه به صورت پیش فرض وجود دارد ، باید در دیتابیس اعمال شود . آیا اینطور نیست ؟
[/quote]
شما اگر فکر می کنید اینطور هست می تونید انجام بدید.
وقتی که مطلب رو ذخیره می کنید، تنظیمات در دیتابیس ذخیره میشه. درسته. اما در سورس کد html برخی default ها تعریف شده اند که این کد های html در داخل سورس مامبو هستند.
مشکل امنیتی به خودی خود با تغییر سورس بوجود نمیاد. بلکه با تغییر غیر اصولی سورس بوجود میاد.
ضمن اینکه به احتمال زیاد با اولین بروزرسانی مامبو ، تغییرات در سورس به حالت اول برمی گردند.
اوکی
در صورتی که این دیفالت ها در کد اچ تی ام ال تعریف می شه ، می تونید بفرمایید که کجاست و چگونه می شه آن را تغیر داد ؟؟؟
بله با بروز رسانی بر می گرده اما این مورد برای من موردی نداره ....
لطفا اگر می تونید این تغییر را بگید ، بفرمایید و اگر امکانش نیست بفرمایید تا من از پیگیری این موضوع منصرف بشم و به صورت دستی این پارامترها را تغییر دهم ...
به خاطر حجم بسیار زیاد مطالب و تعدد مدیران ، نیاز مبرمی به این تغییر ( برای کاهش زمان فعالیت و .... ) دارم
ممنون
سلام
این فایل رو باز کنید :
کد:
administrator\components\com_content\content.xml
برای هر یک از موارد، کد قسمت اول رو در سورس پیدا کنید و به کد دوم تغییر بدید:
بخش : (خط 32 )
کد:
<param name="section" type="radio" default="0" label="Section Name" description="Show/Hide the Section the item belongs to">
کد:
<param name="section" type="radio" default="1" label="Section Name" description="Show/Hide the Section the item belongs to">
[hr]
لینک بخش : (خط 36 )
کد:
<param name="section_link" type="radio" default="0" label="Section Name Linkable" description="Make the Section text a link to the actual section page">
کد:
<param name="section_link" type="radio" default="1" label="Section Name Linkable" description="Make the Section text a link to the actual section page">
[hr]
مجموعه : (خط 40 )
کد:
<param name="category" type="radio" default="0" label="Category Name" description="Show/Hide the Category the item belongs to">
کد:
<param name="category" type="radio" default="1" label="Category Name" description="Show/Hide the Category the item belongs to">
[hr]
لینک مجموعه : (خط 44 )
کد:
<param name="category_link" type="radio" default="0" label="Category Name Linkable" description="Make the Category text a link to the actual Category page">
کد:
<param name="category_link" type="radio" default="1" label="Category Name Linkable" description="Make the Category text a link to the actual Category page">
[hr]
توجه : قبل از ایجاد هر گونه تغییرات در سورس، حتما پشتیبان تهیه کنید.
یا علی
بسیار ممنون آقا سعید
حل شد
ممنون