سلام من مي خواستم بدونم چطوري ميتونم يك كد خاص مثلا نمايش وضعيت آب و هوا يا نرخ دلار رو توي سايتم بزارم ممنون :)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من مي خواستم بدونم چطوري ميتونم يك كد خاص مثلا نمايش وضعيت آب و هوا يا نرخ دلار رو توي سايتم بزارم ممنون :)
دوست عزيز به بخش ماژولهاي كاربري رفته و روي دكمه جديد كليك كنيدو
.
بعد در قسمت اديتور روي دكمهاي كه محتواي html را نمايش مي دهد كليك كرده و كد مورد نظر را آنجا پيست كنيد.
و ماژول را منتشر نماييد.
ممنونم ولي منظورتون از دكمه هاي اديتور html كجاست من يه ماژول جديد درست كردم ولي وقتي كد رو paste مي كنم چيزي ايجاد نميشه ؟؟
اگه منظورتون دكمه etit html source هستش مدت زياديه كه اين پنجره ها مثل اديت و Insert image براي من باز نميشه :(
www ابتداي آدرس سايتتون هست يا نه؟؟؟
اگه نيست اضافه كنيد و بعد لاگين كنيد.
اره هست ولي متاسفانه يه مدتي اين مشكل رو دارم كه اصلا اين پنجره ها باز نميشه
يه سوال ديگه كه ممنون مي شم اگه جواب بدين
من توي سايتم ميخوام يه مطلبي بزارم كه هميشه بالاي صفحه بمونه و با آپ كردن يه مطلب جديد اصلا تكون نخوره و پايين نياد و هر وقت مطلب جديدي مي نويسم زير اون قرار بگيره بايد چيكار كنم خيلي خيلي ممنونم بابت جواب هاتون مرسي :)
منظورتون مثله سایت مامبولرن هست در صفحه اصلی مطلبی هست که با تغییر صفحات عوض نمیشه !
اگر آری باید یک موقعیت ماژول بای Mosmainbody ایجاد کنیبد و داخل اون ماژول مطلبتون رو بنویسید
آره دقيقا همين فقط نميدونم توي قسمت ماژولها چه جوري بايد اين رو پيدا كنم اگر ممكنه جواب بدين خيلي ممنون از جوابتون .
سلام.باید در قسمت مدیرت ماژل های بخش کاربری، روی "جدید" کلیک کنید و در صفحه تنظیمات ماژول، موقعیت انتشار ماژول را مشخص کنید و در ادیتوری هم که موجود هست، مانند هنگام ارسال مطلب، مطالبتون را وارد کنید. ماژول را منتشر کنید و ذخیره کنید.
یـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــلی
مرسي از جوابتون ولي من همين كا رو ميكنم مثلا موقعيت banner يا top يا چيزهاي ديگه رو انتخاب ميكنم و منتشر ميكنم ولي هيچي روي صفحه اصلي نمياد من در قسمت آيتم ها "صفحه اصلي "رو انتخاب كردم ولي بازم نمياد ؟
سلام. در همون صفحه تنظیمات ماژول، وضعیت انتشارش "بلی" هست؟
قالب سایتتون اصلا موقعیت های banner یا top را ساپورت می کنه؟
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلی
در خود تنظيمات ماژول وضعيت انتشار "بلي" هست ولي من دقيقا نميدونم قالب سايتم top يا banner رو ساپورت ميكنه يا نه ولي الان موقعيت ماژول رو left , right كردم نمايش داد ولي من ميخوام دقيقا وسط صفحه بين منو ها مطلبم رو قرار بدم اگه ساپورت نكنه كاري ميشه كرد؟ بازم واقعا ممنونم
سلام. شما با نوشتن url زیر در آدرس بار مرورگرتون می تونید موقعیت های تعریف شده در قالب سایتتون را ببینید :
site.com/index.php?tp=1
در صورتی که هر موقعیتی غیر از top و banner اون جایی از قالب که مد نظر شما هست وجود داشت، توی تنظیمات ماژول اون موقعیت را انتخاب کنید.اگر هم که هیچ موقعیتی در مکان دلخواه شما تعریف نشده بود، باید توی فایل index.php قالبتون، خودتون تعریف کنید.
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلی
مرسي ديدم موقعيت headr يه ماژوا كوچك بالاي بنر سايته و موقعيت right هم همينوطور در سمت راست متاسفانه من نميتونم فايل index رو تغيير بدم ممنونم از راهنماييتون و شرمنده از مزاحمت
سلام. لینک قالبتون را در صورت امکان اینجا قرار بدید.
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی
چه طوري بايد لينك قالب رو بزارم من فقط ميدونم اسم قالب mehdi هستش :-[
قالب رو zip کنید و یکجا آپلود کنید مثل rapidshare.com و بعد لینکش رو اینجا بزارید
تا بررسی کنیم
متاسفانه من مدتيه يه مشكلي دارم كه پنجره هاي اديتور من در مديريت باز نمي شوند حتي قسمت file manager هم در سي پنل باز نميشود تا بتوانم قالب رو پيدا كنم و زيپ كنم اگر بشه راهنمايي كنيد از چه طريقي اينكار رو بايد انجام بدم با پوزش و سپاس
سلام. از طریق ftp کل فولدر قالبتون را دانلود کنید و روی کامپیوترتون زیپش کنید و بعد یه جا آپلود کنید.
یـــــــــــــــاعـــــــ ــــــلی
ببخشيد پيغام من رو گرفتين ؟؟؟
با سلام در مورد باز نشدن پنجره های گفته شده
احتمالا جاوا در مرورگر شما ایراد پیدا کرده من 1 بار این مشکل شما رو تو مامبو داشتم ولی نه تو سی پنل
شما برنامه جاوا ران تایم رو نصب کنید انشاالله درست میشه
یــــــــــــــــا حــــــــــــــــــــــق
من JRE رو هم نصب كردم ولي درست نميشه برنامه اي ديگه اي نيست كه بتونه بعنوان برنامه كمكي اين مشكل رو حل بكنه ؟؟ من فكر ميكردم شايد از ويندوزم باشه با اينحال كه چند بار عوض كردم ولي قبلا با همين ويندوز همه پنجره ها باز مي شد ولي الان نه مرسي از جوابتون :)