پاسخ : مشکل سایت من چیه ؟
من فکر میکنم که بک آپ خودتون رو اول در لوکالتون تست کنید و مشکلاتش رو بر طرف کنید
و اگر همچنان روی آن سرور هستید بگید براتون بک آپی برگردونند
ممنون از توجه شما
سرور بک آپش رو برگردونده
منم از طریق FTP دانلود کردم و از نظر آلودگی به ویروس چک کردم
آلودگی نداشت
کلا مشکل برام مبهم هستش
نطر شما در مورد اون پیغام که گفتم چیه ؟
هر بار هر صفحه ای که می خوام باز کنم چه در بخش مدیریت چه در بخش کاربری همون پیغام رو میده
قطعا چیزی داره لود میشه که نیاز به اون پلاگین داره
من پیشنهاد میکنم مامبوتون رو کاملا با فایل های جدید تغییر بدید
منظورتون نصب دوباره مامبو هست یا رپلیس فایلهای مامبو از طریق FTP ؟
از دوستان خواهش می کنم راهنمایی کنند .
ممنون
منظور مجید جان جایگزینی فایل ها هستش
موفق باشید
ممنون از توجه شما
اگر ممکنه بفرمایید کدام فایل و فالدرها رو رپلیس کنم تا تغییری در محتوای سایت انجام نشه و فقط مشکلم حل بشه ؟
متشکرم
سلام
محتوای سایت شما در دیتابیس محفوظ است و با ریپلیس کردن فایلهای موجود در پوشه www مشکلی برای سایت پیش نمیاد. قبل از هرکاری بکاپ بگیرید.
قالب و اکستنشهای دیگر رو هم ترجیحاً سعی کنید ریپلیس کنید و ... .
یا حق
سلام دوباره
من تمام فایلهای پوشه httpdocs رو با بک آپی که قبلا از FTP گرفته بودند رپلیس کردم ولی سایت داون شد .
چطور می تونم فرمایش شما رو عمل کنم ؟
از چه فایلهایی استفاده کنم ؟
مامبوی شما نسخش چند هست؟ همان نسخه رو از مامبو دیگ دریافت کنید و آن بسته را در هاست خود ریپلیس کنید.
برای قالب و کامپوننتها هم همچنین عملی را باید انجام دهید تا فایلهای شما از تگهای Iframe رهایی یابد. (از آنجایی که اینچنین تگهایی فایلها و یا اسکریپتهای آلوده را در سایت فعال میکنند، آنتی ویروسهای داخل سیستم کاربری نمیتوانند آنها را شناسایی کنند و هنگامی که سایت لایو میشود فعالیت خود را آغاز میکنند. امیدوارم ابهامتون هم برطرف بشه با این مختصر توضیح)
دقت داشته باشید فایل configuration.php مشکلی براش پیش نیاد تا سایت همچون گذشته آنلاین باشد.
یا حق
با تشکر از شما دوست عزیز
فرمایشات شما را انجام دادم در بخش کنترل پنل مامبو تمام مشکلات حل شد ولی در بخش کاربری سایت همچنان توقف هایی برای دریافت دیتا از یک آی پی نامربوط به سایت ادامه دارد .
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
خوب دوست عزیز شما حتماً کامپوننتها و ماژولها و قالبتون هم آلوده شده.
این فایلها را نیز اووررایت کنید.
ماژولها را حذف کنید و دوباره نصب کنید.
مامبوتها را حذف کنید و دوباره نصب کنید.
قالب را نیز از یک قالب بطور مثال قالب پیشفرض استفاده کنید.
کامپوننتها هم حذف کنید و دوباره نصب کنید.
مواردی که در مامبوی پیشفرض موجود هست از این کارها مستثنی هستند و نیازی به انجام حذف و نصب دوباره ندارند.
قبل از هر کاری بکاپ تهیه کنید تا در صورت بروز مشکل بتوانید بازگردانی کنید.
البته یک راه ساده تر اما زمان بر هم هست که اگر این کارها جواب نداد باید انجام بدید. پس سعی کنید با همین راهنماییها انجام بدید.
یا حق
با تشکر فراوان از شمامشکل حل شد
:)
سلام دوباره به دوستان عزیز
مشکلی که تصور می کردم حل شده به شکلی دیگر ظاهر شد
سایت من الان جزو لیست سایتهای خطرناک برای کاربر توسط گوگل شده
وقتی سایت می خواد بیاد بالا تو نوار وظعیت براوزر قبل از اینکه از آدرس اصلی سایت اطلاعات رو ترنسفر کنه می ره دنبال یک سایتی که او جزو سایتهای آلودست .
هرچه قدر هم می گردم نمی تونم منبعش رو پیدا کنم
لطفا کمک کنید / :(
مراحلی که قبلاً انجام دادید و مشکل برطرف شد رو دوباره انجام بدید. این مراحل رو هر سایت آلوده شده ای انجام بده، مشکلش برطرف میشه.
پیشنهاد میکنم از یک هاست ایمن استفاده کنید! همچنین هر ماژول و یا کامپوونتی رو بر روی مامبوی خود نصب نکنید.
یا حق