میخواهم کاربران توسط مدیر تایید بشن درحالی که کاربر بعد از ثبت نام براش ایمیلی فرستاده میشهکه با اون خودش ، خودشو فعال میکنه در حالی که من میخوام خودم از طریق بخش مدیریت خود کاربر جدید رو تایید کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
میخواهم کاربران توسط مدیر تایید بشن درحالی که کاربر بعد از ثبت نام براش ایمیلی فرستاده میشهکه با اون خودش ، خودشو فعال میکنه در حالی که من میخوام خودم از طریق بخش مدیریت خود کاربر جدید رو تایید کنم
[quote author=mehdibabapour link=topic=19880.msg105809#msg105809 date=1240410679]
[/quote]
سلام
خوش آمدید
اگر در مورد مامبو حرف می زنید می تونید با چرخی در محیط مدیریت به امکانات اون پی ببرید ، کار بسیار ساده ای هست...
در مورد امکانات و برای حداقل شناخت مامبو از بخش آموزش و جستجو در انجمن مامبولران استفاده کنید.
اما برای شروع ، در محیط ادمین مامبو منو های مختلفی وجود داره ، شما می تونید از این طریق مامبو رو شخصی سازی کنید ، برای محدود کردن عضویت به تائید مدیر از این مسیر استفاده کنید ، ابتدا در محیط ادمین لاگین کنید ، منو > بخش کابری > تنظیمات کلی > بخش کاربری > فعال سازی کاربر جدید = خیر
در این صورت برای کاربر متقاضی ثبت نام ایمیل تائید فرستاده نخواهد شد و می بایست مدیر وی را تائید کند.
وسلام
از کمکی که کردین ممنونم
دوست عزیز از راهنمای که کردین ممنون اما در این صورت کاربر جدید همان لحظه تایید شده است و میتواند وارد سایت شود و از منو کاربری استفاده کند فقط براش ایمیل تایید فرستاده نشده است اما من میخوام بعد از ثبت نام بدون تایید مدیر نتونه لاگین بشه و از منو های کاربری استفاده بکنه فقط وقتی بتونه از منو کاربری استفاده کنه که کدیر تاییدش کرده باشه .
با استغاده ازمنو > بخش کابری > تنظیمات کلی > بخش کاربری > فعال سازی کاربر جدید = خیر فقط براش ایمیل فرستاده نمیشه همین درحالی که همون لحظه کاربر فعاله .
[quote author=mehdibabapour link=topic=19880.msg105894#msg105894 date=1240576616]
دوست عزیز از راهنمای که کردین ممنون اما در این صورت کاربر جدید همان لحظه تایید شده است و میتواند وارد سایت شود و از منو کاربری استفاده کند فقط براش ایمیل تایید فرستاده نشده است اما من میخوام بعد از ثبت نام بدون تایید مدیر نتونه لاگین بشه و از منو های کاربری استفاده بکنه فقط وقتی بتونه از منو کاربری استفاده کنه که کدیر تاییدش کرده باشه .
با استغاده ازمنو > بخش کابری > تنظیمات کلی > بخش کاربری > فعال سازی کاربر جدید = خیر فقط براش ایمیل فرستاده نمیشه همین درحالی که همون لحظه کاربر فعاله .
[/quote]
عجیب است!
من بر این باور بودم که به این صورت عضویت منوط به تائید مدیر خواهد بود! اما اینطور نیست! بهتر است دوستان با تجربه تر روشنگری کنند... من راه دیگری سراغ ندارم..
وسلام...
خب براي ثبت نام معمولا تاييد مدير نميذارن.
چون ثبت نام عمومي هست و كاربرها هم جز يكسري اطلاعات عمومي و نام مستعار معمولا چيزي وارد نميكنن.
پس شما يا امكان ثبت نام عمومي رو ميديد و يا نميديد. يا صحت ايميل رو چك ميكنيد يا نميكنيد. اما ديگه تاييد مدير اين وسط زياد معنا و كاربردي نداره.
اما اگر شما واقعا به دليلي منطقي اين امكان رو ميخوايد بنظرم بايد براش برنامه نويسي سفارشي بشه.
برای چه کاری نیاز به تایید مدیر دارید ؟
شما می تونید اجازه بدید کاربران ثبت نام کنند، سپس اون کار مورد نظر رو با سطح دسترسی Author انجام بدید و پس از عضویت ، مدیر تنها کاربرانی که مایل باشه رو سطح دسترسی شون رو به Author ارتقا بده.
ازهمه متشکرم
مادر وب سایتمون اطلاعاتی رو با دریافت آبونمان منتشر میکنیم
اول مشخصات کاربری که خودشو ثبت نام کرده رو میگیریم از طریق ثبت نام
بعد از عملیات مالی اجازه استفاده از منو کار بری میدهیم
روش آقا سعید رو هم انجام میدم ببینم چه جوابی میگیرم
[quote author=mehdibabapour link=topic=19880.msg106007#msg106007 date=1240747578]
مادر وب سایتمون اطلاعاتی رو با دریافت آبونمان منتشر میکنیم
بعد از عملیات مالی اجازه استفاده از منو کار بری میدهیم
[/quote]
کافیه این اطلاعات رو با سطح دسترسی Author منتشر کنید.
آقا سعید در تغییر سطح دسترسی یا ساخت محتوا با سطح دسترسی Author گزینه ای به این نام نیست فقط 3 سطح دسترسی public ,registered , specila هست در ماپول هم همچنین البته مامبو من 465 هستش
اقاسعید ممنون شد در محتوا سطح دسترسی روی special و در ماژول سطح دسترسی روی دو گزینهspecial وAuthor باشد و بعد از ثبت نام کاربر که تایید شده توسط ایمیل و یا مدیر باشد سطح دسترسی کاربر از این registered به Author تغییر داده شود در اینصورت دیگر کاربر قبل از تغییر سطح کاربری نمیتواند به اطلاعات دست پیدا کند