کمک در مورد پیدا کردن یک قسمت در content.html.php
سلام دوستان
من بازم یک مشکل دیگه دارم اونم اینه که من میخواهم که جای اون قسمت مطالب رو در content.html.php بدونم بزارید بیشتر توضیح بدم ما توی هر پستی که ارسال میکنیم یک تایتل یا همان contentheading داریم یک نام نویسنده داریم یک سری آیکون داریم مثل pdf , email , print و تاریخ ایجاد پست و آخرین بروز رسانی و خود مطلبی که ارسال کردیم حالا من میخواهم جای اون قسمت مطلب رو در فایل content.html.php بدونم که بتونم توی اون تغییرات ایجاد کنم مثلا براش بکگراند بزارم حتما میگید برای بکگراند گزاشتن برای اون قسمت از مطلب میتوان در css قالب برای اون قسمت TD,TR,P,DIV بکگراند گذاشت ولی اینجا یک مشکل داره اگه و اونم اینه که اگه اینکار را بکنیم اون بکگراندی که ما تعریف کردیم در تمام سایت روی td,tr,p,div ها تاثیر میزاره وقالب سایت رو به هم میریزه
Re: کمک در مورد پیدا کردن یک قسمت در content.html.php
سلام
شما می خواهید این تغییرات را رو کدام نسخه از مامبو بدهید
یا علی/خداحافظ
سلام
ما همچنین نسخه ای نداریم اما از خط415 به بعد هست که نوشته Show a content item می تونی تغییرات بدهی
یا علی/خداحافظ
سلام آقای احمدزاده
نسخه رو اشتباهی گفتم نسخه 4.5.3h درسته
بعد هم من میدونم از کجا قسمت content شروع میشه ولی اون تیکه ای رو میخواهم که تابعی که مطلبی رو که ما نوشتیم نشون میده یا اون تابع رو تعریفش کرده
سلام
برید این کد را پیدا کنید
// displays Item Text
echo $row->text;
این باعث نمایش مطالب می شود
یا علی/خداحافظ
خیلی خیلی ممنون اجرت با امام حسین ولی فقط اگه میشه قسمتی که تابعش رو تعریف کرده رو هم بگید کجاست دو برابر اجرت با امام حسین
سلام
یعنی چی تابعش کرده؟
خوب این مستقیم از بانک اطلاعاتی اونجا نشون می ده
یا علی/خداحافظ
نه عزیز نگاه کن توی اون صفحه برای تمام قسمتهای content یک تابع تعریف کرده و در جایی که لازم هست آن را فراخوانی کرده حالا این قسمتی که شما گذاشتید محل فرا خوانی آن تابع هست و تابع در خط دیگری تعریف شده من اون خط رو میخواهم
خوب این کار که سادست. هر تابعی با اسمش فراخوانی میشه:
مثلا
کد:
HTML_content::Title( $row, $params, $access );
mosHTML::PrintIcon( $row, $params, $hide_js, $print_link );
مثلا تو مثال اول شما باید تابع title از کلاس HTML_content رو بررسی کنید که کلاس تو همین صفحه تعریف شده.
و تو مورد دوم تابع PrintIcon از mosHTML که تو صفحه mambo.php یا joomla.php تعریف شده.
فکر کنم بررسی mambo.php و content.html.php واسه کاری که میخواین انجام بدین کفایت کنه ولی خوب دقت بیشتری احتیاج داره. فراموش نکنید شما دقیقا میدونید که میخواید چیکار کنید ولی ما نه , صبحت های ما شاید کمی هم شما رو گمراه کنه.
سلام ممنون از راهنماييتون
<tr>
<td valign="top" colspan="2">
<?php
// displays Table of Contents
HTML_content::TOC( $row, $params );
// displays Item Text
echo $row->text;
?>
</td>
</tr>
اين قسمتي هست كه تابع رو فرا خواني كرده حالا من قسمتي رو ميخواهم كه تابع رو تعريف كرده
خب عزیزم ببین تو کدوم تیبل میخوای بکگراند بزاری اون تیبل رو اینجوری کن:
مثلا اگه میخوای عکس بکگراند بزاری اینو
<table class="contentpaneopen<?php echo $params->get( 'pageclass_sfx' ); ?>">
تبدیل کن به این.
<table class="contentpaneopen<?php echo $params->get( 'pageclass_sfx' ); ?>"background="/path/to/file.jpg" width="460" height="188">
تغیرات رو تو هر تیبلی بدی همونجا بکگراند گذاشته میشه. و یا هر کار دیگه ای که مایلی با html انجام بدی.