-
♥♥ پشتیبانی از جوملا فارسی - تیم مامبولرن ♥♥
سلام
بعد از غیبتی نسبتا طولانی ، از امروز مجددا در خدمت دوستان عزیز هستم . در این مدت که در انجمن حضور نداشتم کارهای زیادی انجام شده که به مرور ، شاهد اونها خواهید بود .
مامبولرن همیشه بر اساس نظر کاربران و با حمایت کاربران تصمیم گرفته و اهداف خود را دنبال کرده . از این رو از همه شما خواهش میکنم در این نظر سنجی شرکت کنید . از پرداختن به موضوع های متفرقه در این تاپیک جدا خودداری کنید .
نظر شما در رابطه با پشتیبانی جوملا توسط تیم حرفه ای مامبولرن چیست ؟
- موافقم : اگر جواب شما موافقم است لطفا دلیل خود را کاملا شرح دهید
- مخالفم : اگر جواب شما مخالفم است لطفا دلیل خود را کاملا شرح دهید
بعد از پاسخ به این مورد اگر پیشنهاد خاصی در جهت بهتر شدن مامبولرن دارید لطفا مطرح کنید .
توجه داشته باشید که به زودی نسخه 2 سایت مامبولرن راه اندازی خواهد شد از این رو نتیجه این نظر سنجی برای ما اهمیت زیادی خواهد داشت .
یا علی
-
پاسخ : ♥♥ پشتیبانی از جوملا فارسی - تیم مامبو&
موافقم
**** پ .ن
- موافقم : اگر جواب شما موافقم است لطفا دلیل خود را کاملا شرح دهید
ممنون میشم اگر در این رابطه توضیح بدید و دلایل خود رو بنویسید
یا علی
-
پاسخ : ♥♥ پشتیبانی از جوملا فارسی - تیم مامبولرن ♥♥
موافقم چون باعث پربارتر شدن بار علمی انجمن میشه و از پراکندگی موضوعات در فروم های مختلف و نیاز به مراجعه به سایت های دیگر جلوگیری میشه
-
با عرض سلام
موافقم
با توجه به شباهت زیاد این دو سیستم ، و همچنین توانایی مدیران و توسعه دهندگان و همچنین کاربران مامبولرن
مطمئن هستم که این مسئله ی نه تها به راحتی قابل انجام است ، بلکه کمک به بزرگتر شدن مامبولرن خواهد شد
از طرفی در حال حاضر ، با انتشار نسخه جدید جوملا و کامپوننت های جدید و متنوع ای که برای این سیستم آماده شده و همچنین تنوع و زیبایی قالب ها ی جوملا ی جدید ، شمار بالایی از کاربران جدید سیستم های مدیریت محتوای متن باز رو به خود جلب کرده است
لذا فکر می کنم که اینکار خیلی مفید نیز باشد و همچنین با استفاده از هر دو این سیستم ها شاید نتایج کاملتری کسب شود
--
و چند پیشنهاد در مورد انجمن مامبولرن
1- پیشنهاد می کنم که کامپوننتی برای تشکر ( همانند ویبولتین ) بر روی انجمن اضافه شود.
2- امکان ویرایش محتوا توسط کاربران را قرار دهید
3- بدلیل اینکه کاربران حرفه ای تایم زیادی رو برای فعالیت در انجمن سپری می کنند و همچنین بنابه سلیقه ها ، فکر می کنم امکان تعویض و انتخاب قالب انجمن از بین چند قالب متنوع مفید واقع شود
4 - بخشی به عنوان VIP ایجاد شود که این بخش امکانات جدید و هزینه بر رو به رایگان در اختیار کاربران فعال قرار دهد.
با تشکر
مصطفی
-
موافقم.
با توجه به سابقه ی خوب تیم مامبولرن و همچنین سطح علمی مدیران، بسیار مفید خواهد بود.
یا علی
-
موافقم.
لطفا تمامی امکانات مامبولرن رو در یک سایت متمرکز کنید. مثل مامبو-دیگ و اس ام اف لرن و مامبوسرور و ... یک جا بودن اینها باعث میشه همه چیز جمع و جورتر بشه.
-
موافقم ...
چون به نظر میاد در شرایط فعلی یک کار دارد به صورت موازی انجام میشود که نتیجه آن هدر رفتن انرژی و وقت و بازدهی کمتر است ...
در حال حاضر که اقبال عمومی به جوملا است و با توجه به پتانسیل زیادی که در مامبولرن وجود دارد ... به نظر میاد اگر مامبو لرن وارد میدان جوملا بشه به بزرگترین و بهترین پشتیبان جوملا در ایران تبدیل خواهد شد که همگام با حرکت جهانی آن به موفقیت های بالاتری دست خواهیم یافت
با آرزوی موفقیت
-
سلام محسن جان،
من شدیداً موافقم.
در صورتیکه چنین کاری انجام شود مزیت های ذیل را برای کاربران در بر خواهد داشت:
1. پشتیبانی پرطرفدارترین سیستم مدیریت محتوا که حائذ بیشترین و بهترین افزونه هاست.
2. متمرکز شدن کلیه کاربران جوملا در سایت پشتیبان جوملا، چراکه همه گسترش های جوملا که توسط تیم های مختلف در وب منتشر شده همگی یک ایرادی دارند و کامل نیستند، اما تجربه مامبولرن نشان می دهد که تیم جوملا نیز می تواند بهترین کار را در نوع خود ارائه دهد.
3. بنده شخصاً حاضرم در این زمینه به طور جدی در حد توان و زمانم انرژی بگذارم و بخشی از مسئولیت ها را بر عهده بگیرم. یکی از دلایل دور شدن من از مامبولرن و قطع همکاری این بود که به جوملا روی آوردم و به عقیده من جوملا مزیت های رقابتی متعددی نسبت به مامبو دارد. با شروع به کار تیم جوملا، به نظرم فعالیت هایم همسو می شوند.
-
سلام.
در خصوص موافق / مخالف نظر قاطعی ندارم.
مسلما این خواسته تمام کاربران هست و نه تنها موافقند ، بلکه درخواست این موضوع رو هم از مدتها پیش دارند !
پس جواب این نظر سنجی کاملا مشخصه و فکر نکنم کسی باشه که مایل به پشتیبانی تیم مجرب مامبولرن از جوملا و کار اصولی نباشه.
اما باید هر دو بعد قضیه رو در نظر گرفت.
قبلا در صحبتی که بصورت خصوصی داشتیم در پاسخ به پیشنهاد من یک سری دلایلی رو بیان کردید . همچنین مواردی که مهدی مطرح کرد.
اگر فکر می کنید که اون دلایل الآن دیگه مصداق نداره یا میشه موانع رو برداشت و راه حل هایی برای رفع کمبود هایی که مطرح کردید هست، من هم تابع نظر تیم مامبولرن هستم!
یا علی
-
موافقم
فقط بایستی با دسته بندی های مناسب اطلاعات جمع آوری شوند
بیشتر کنار هم باشند و راحت تر پیدا شوند
البته توصیه می کنم با سایت جومفا ترکیب شوید و با هم کار کنید که چند بار کاری نشود
-
سلام
بر عکس همه ،من مخالفم . البته نه به جوملا . به نظر بهتره تیم حرفه ای مامبولرن ، بدون تعصب ، بهترین سیستم مدیریت محتوا را انتخاب کنه و به صورت حرفه ای آن را گسترش دهد . حالاخواه مامبو باشد خواه جوملا .
به نظر من پشتیبانی ازدو سیستم ، یکجور حرکت موازی است .
-
سلام به خدمت همه دوستان، کاربران و اعضای عزیز تیم مامبولرن
موافقم:
به دلیل اینکه تیم مامبولرن انقدر قدرت و تخصص داره که بتونه از این پورتال حمایت کنه.
ضمن اینکه مطمئن هستم در صورتی که مامبولرن این کار رو آغاز کنه، رقبای عزیز این سایت کما فی سابق از زحمات دوستان بهره مند میشند!!!
از طرفی چون جوملا Extention های زیادی داره، طرافدار هم داره.
مامبولرن تخصص، تجربه، اعتبار، قدرت و حتی کاربر رو هم در اختیار داره.
من به شخصه حاضر هستم در صورتی که جوملای "اساسی" از طرف مامبولرن ارائه بشه به همراه Extention ها بصورت "Wish List" آماده و Localize بشه،
عضو "Paid" این کلوب باشم.
به هر حال فکر میکنم مامبولرن میتونه یک HELP در معنای واقعی برای یک Webmaster باشه.
مرسی
-
موافقم O0
و کارتون واقعا حرف نداره ، از انجایی که جوملا تنوع بیشتری در زمینه اکستنشن و قالب داره ، و تیم شما هم در پشتیبانی بسیار قوی هست ، خیلی خوب میشه که از جوملا هم پشتیبانی نمایید
متشکرم ;)
-
موافقم - گذشته از برتری جوملا از نظر فنی دلایل دیگری نیز هست ، اولا مامبولرن یک انجمن قانونمند هست و در ثانی دارای مدیریتی به مراتب بهتر از سایر گروه هایی که در زمینه سیستم های مدیریت محتوا فعال هست . بنده قبلا با یکی از گروه ها کار می کردم ولی به خاطر مسائل مدیریتی و اشتباهات پایه ای که وجود داشت کار را کنار گذاشتم ولی اگر مامبولرن تصمیم به ساپورت جوملا داشته باشد خالصانه در خدمت دوستان خواهم بود .
پیروز و سربلند باشید
-
بنده هم موافقم
چون این کار باعث می شه تا یه جور حس رقابت بین سایت های پشتیبانی دیگر مثل جومفا، پرشین آی تی ، تی سی شاپ، پارس جوملا و.... ایجاد بشه که این خودش خیلی عالیه و باعث می شه تا همه با هم به سرعت پیشرفت چشمگیری رو در زمینه جوملا ببینیم
یا علی
-
به این صورت مخالم چون تفکیک خوبی بین همین اس ام اف و مامبو وجود نداره باید انجمن ها مجزا باشه!
موفق باشید
-
اول سلام
خوبه به چند دلیل
*- امکان انتخاب برای کاربرا فراهم میشه
*- میشه بسته های جوملا رو برای مامبو بهینه کرد
*- میشه قالب های زیبای جوملا رو برای مامبو بهینه کرد
( چون بسته ها وقالب های جوملا انصافا بیشتر وقشنگترند)
*- میشه به امنیت جوملا از طریق مامبو کمک کرد.
امکان تبادل تجربه از طریق کاربران حرفه ایی هر دو سیستم به وجود میاد
و دیگه اینکه اگه کسی در مورد جوملا سوال پرسید هی نگن قوانین انجمن رو رعایت کنید ;)
در کل خوبه البته با [size=20pt]رعایت تفکیک لازم[/size]
یا حق
-
مخالفم :
1 . زیرا این انجمن داره الان از دو سیستم پشتیبانی میکنه و اگر یکی دیگه هم اضافه شه خر تو خر میشه و یه کاربر تازه وارد نمیتونه سریع به جوابش برسه
2 . چون این سیستم پشتیبانی داره فکر کنم بیهوده باشه و موفق نشین که اون طور که باید پشتیبانی کنید
-
:D به طرز عجیبی موافقم
دلیل:
بر همه واضح و مبرهن است که امکانات و افزونه هایی که برای جوملا هست برای مامبو نیست
از طرف دیگه، قوی ترین تیم پشتیبانی از یک سی ام اس در زبان فارسی تا اون جایی که من کار کردم همین تیم مامبولرنه.
نتیجه = بهتره که بهترین ها، وقتشونو برای بهترین کارها صرف کنن. O0
-
موافقم
به نظر من این فروم از لحاظ پشتیبانی بعد از تیم joomfa قرار میگیره ولی قابلیتها و پتانسیل بالایی داره و میتونه جای خودش رو به نحو شایسته ای باز کنه.
[move]همگی موفق باشید.[/move]
-
موافقم
همون طور که دوستان گفتند با پشتیبانی از جولا فارسی علاوه بر افزایش سطح اطلاعات دوستان، می شه از امکانات و توانایی های جوملا و مامبو برای قدرت مند تر کردن هر دو سیستم مدیریت استفاده کرد.
-
مخالفم : چون روند توسعه مامبو کاملاْ داره از جوملا جدا میشه!
شاید الان مامبو و جوملا تفاوت چندانی نداشته باشند. اما در آینده که مامبو با بستر CakePHP منتشر شود مطمئناْ دیگه قابل مقایسه با جوملا نیست و ۲ موضوع کاملاْ جدا از هم میشن. پس دلیلی نداره که توی این انجمن پشتیبانی شه. همونطور که بیشتر بچهها گفتن، انجمن خیلی شیر تو شیر میشه!!! مگر قرار باشه چندین انجمن مختلف و کاملاْ مجزا ایجاد شه که طاهر خوشی نداره (البته به نطر من)
به قول معروف : یا رومی روم، یا زنگی زنگ!!!
مخالفم - ببخشید که دوباره میگم، این نکته از قلم افتاد.
چیزی که مشخصه اینه که مامبو از نظر فنی و ... (فعلاْ بحث کثور افزونه رو بیخیال اما بعداْ اینم شامل میشه) نسبت به جوملا برتری داره. و حدالقل بچههای این انجمن اینو قبول دارند. (مخصوصاْ مدیران). حالا وقتی قراره کلاْ ساختار ایندو از هم جدا شه، کی میخواد جواب این تفاوتها رو بده؟ مطمئناْ بیشتر میل به استفاده و یا گسترش مامبو دارند و جوملا به حاشیه میره، این خوب نیست. چون جوملا هم بالاخره سیستم محتواییه واسه خودش و کاربرانش حق دارند که پشتیبانی خوبی داشته باشند.
من یه سوال دارم از بزرگترها که بیشتر مشکلات رو اینجا اونا حل میکنند. شما پس از ارائه مامبو جدید، بیشتر به توسعه و استفاده از کدوم سیستم علاقهمندید؟ آیا بیشتر میل و گرایش شما به مامبو نیست؟ بزارین کاربرای جوملا هم کار خودشون رو انجام بدهند و مامبولرن هم سر کار اول خود بمونه، و با توسعه وظیفه (لطف) اصلی خودش که اسمش روشه فعالیتهای خودش رو گسترش بده. نه با فراتر کردن گستره وظایف.
جهان داره تخصصی میشه، جوملا جوملاست و مامبو قدرت!!! ;D اینجوری کاربرای جوملا رو به سمت مامبو میکشیم نه مامبولرن!!! (که البته باز هم به سمت مامبو مییان، چون مامبو بدون مامبولرن واسه فارسی زبانها معنی نداره ;) )
چرا همش فارسی سازی افزونهها؟؟؟ و رفع مشکلاتشون؟؟؟ کیک انقدر ساده هست که ما هم بتونیم اکستنشنهایی رو براش درست کنیم و اسم ایران و مامبولرن رو کنار اسم مامبو تو جهان نشون بدیم!!!
دیگه خیلی بحث داره خطرناک میشه. بقیش با بقیه...
ممنون میشم از بچههای پشتیبانی، یکی نظرشو در رابطه با این موضوع بگه. فکر نمیکنم بحث پرت شه.
یا علی...
** دو پست شما یکی شد
-
مخالفم و موافقم
مخالفم بخاطر اینکه هر کدام دارند برای خود پشرفت می کنند. و جدا از هم دارند می شوند
موافقم بخاطر اینکه هر چه منابع دم دست تر شود بهتر است. مثلا بنده اموزش های جوملا و مامبو را در راستای هم می دانم نه در تضاد هم.
اگر کامپوننت هایی که برای مامبو تعریف شده تغییر کند که برای جوملا هم قابل استفاده باشد بهتر است.
-
موافقم: چون جوملا علاوه بر اقبال عمومي بيشتر، اكستنشن ها و منابع آموزشي بيشتري هم در دسترس داره. فقط امكاناتي براي انتقال سايت فعلي مامبويي به جوملا فراهم كنيد.
-
از ديد مدير يك سايت معمولي موافقم :
بنا به دلايلي كه دوست عزيز MK2 گفتند.
ولي از نظر يك مدير سايت حرفه اي كه فقط با مامبو كار ميكنه مخالفم چون آينده مامبو ممكنه به خطر بيافته .
مهم تخصص مديران مامبوست كه آيا از جوملاييها قدرتر هستند يا خير .
ضمن اينكه بايد ببينيم در سطح جهاني هم چنين اتفاقي افتاده است يا خير .
ولي در كل اگر باعث پيشرفت مامبو شود و گوي سبقت را از جوملا بگيرد ، چرا كه موافق نباشم . با اين شرط بسيار موافقم .
-
موافقم
1- شباهتهای سیستم
2- عدم پشتیبانی قوی فارسی از جوملا توسط دیگران
3- تسلط مدیران مامبویی بر روی جوملا
4- جلوگیری از تفکر اینکه مامبویی ها فقط دنبال گسترش مامبوی خود و کامپوننتهای آن هستند
-
موافقم
چون این باعث میشه کاربران بیشتر داشته باشیم اینجا و از مزایای هر کدام از سیستمها در دیگری استفاده کنیم یا انگیزه ایجاد اون مزیت را بوجود بیاریم.
البته باید جلوی مخلوط شدن مباخث مطمئنن گرفته بشه .
-
با سلام به دوستان عزیز
من هم 100% با این بحث موافقم
1- جوملا دارای قالب ها و کامپوننت ها ی رایگان بیشتری نسبت به مامبو است از این رو برای اکثر کاربران مناسب تر است
2- در حال حاضر مرجع قوی در ایران برای پشتیبانی آن وجود ندارد
و ...
-
[size=15pt]نيكي و پرسش[/size]
خب معلومه كه موافقيم
دليلش هم معلومه ،علاوه بر اينكه تجربيات خوبي بدست مياد ،باعث گستردگي اطلاعات
ميشه و تنوع استفاده از امكانات بالا ميره در نتيجه پاسخگوي كاربرهاي زيادي خواهد شد
همين الان من بدليل استفاده از مامبو توي سايتم و استفاده از بعضي امكانات جوملا مثل
قالب و يكسري كامپونت هاي آن مشكلاتي براي سايتم بوجود آمده كه در نتيجه احتمالا
مرا مجبور خواهد كرد تصميمي براي اين موضوع بگيرم ولي اگر اين پشتيباني صورت بگيرد
بعضي ار اينگونه مشكلات حل خواهد شد.
-
شدیدا موافقم
چون این باعث میشه کاربران بیشتر داشته باشیم و طرفداران جوملا هم به این انجمن بپیوندند
با توجه به شباهت زیاد این دو سیستم ، و همچنین توانایی مدیران و توسعه دهندگان و همچنین کاربران مامبولرن
مطمئن هستم که این مسئله ی نه تنها به راحتی قابل انجام است ، بلکه کمک به بزرگتر شدن مامبولرن خواهد شد
و به همه دللایل مثبتی که اکثر دوستان موافق بیان فرمودند
قدرت و توانایی و پشتیبانی اعضای تیم مامبولرن توانایی این را داره که به جوملا هم کمک فراوانی بکنه و کاربران هم استفاده بهتری ببرند
پایدار باشید
-
موافقم
1- به دلیل اینکه مامبو ( منظورم تیم اصلی مامبو هست ) با دروغ هاش آدم رو یاد************* میندازه و الان بیشتر از یک ساله که وعده اومدن مامبو 5 و بهشت برین رو میده ولی هممون میدونیم که این یه دورغه و تیم مامبو مرده و قرار نیست اتفاق جدیدی بیفته!
2- به دلیل اینکه تیم های دیگه ای که پشتیبانی جوملا رو تو ایران دارن خیلی ضعیف و مبتدی عمل میکنن و معمولا متوسط سن گردانندگانشون به 18 سال هم نمیرسه و هیچ حسابی نمیشه روشون باز کرد!
3- به دلیل اینکه با اینکه خیلی از مشکلات جوملا در زبان فارسی توسط تیم های مختلف حل شده ولی به دلیل عدم برقرری ارتباط با تیم اصلی جوملا، این مشکلات همچنان در نسخه های جدید جوملا وجود داره و رفع نمیشه، تیم شما با توجه به تجربه ایکه در برقراری ارتباط با تیم مامبو داره کمک بزرگی در این زمینه میتونه انجام بده
آقای فیروزمندان عزیز، شرکت ما تمامی مشکلات جوملای فارسی و انگلیسی رو ( در حالت چپ چین و راست چین در تمامی مرورگرها ) حل کرده، ولی فقط حاظرم این تغییرات رو در اختیار کسی قرار بدم که کاری کنه که این تغییرات در جوملا اصلی اعمال بشه تا لازم نباشه این پچ ها روی نسخه های جدید اعمال بشه
دو تا خواهش هم دارم:
1- در صورتیکه قراره در زمینه جوملا کار کنید مثل تیم www . 30minonline.com که البته الان نابود شده، تغییرات برای فارسی سازی رو به صورت پچ بدید و نه یک جوملا که فقط مخصوص مامبولرنه و اگر روزی مامبولرن بره کسانی که از جوملای مامبولرن استفاده کردن راهی به جز نابودی سایتشون نداشته باشن! ( کاریکه الان بعضی از تیم های فارسی سازی دارن انجام میدن )
2- لطفا مثل تیم میترا که از خودش جوملا در کرده اعتماد به نفس نترکونید و جوملا رو مورد عنایت قرار ندید، ملت جوملای فارسی شده میخوان، نه جوملایی که هزار درجه ظاهرش فرق کرده باشه تا ملت فکر کنن نسبت به تیم های دیگه کار بیشتری روش انجام شده، فارسی سازی یعنی چند تا کار مشخص پس لطفا کار اضافه ای روی جوملا انجام ندید.
دستتون درد نکنه
به قول اون یارو تو برنامه منطقه آزاد: مثل بابای جومونگ نباشید، مثل خود جومونگ باشید ;)
** از مباحث سیاسی در این انجمن خودداری کنید !
-
با سلام
من موافقم
chon time poshtibanneye khobi baraye joomla be zabane farsi vojod nadare1
2- joomal tanavoe ghaleb va moudel va ..... bishtari nesbat be sayere dare
-
موافقم
چون افرونه های زیادی داره و خیلی ها به علت نداشتن یه پبشتیبان قوی از مامبو استفاده میکنند.
-
موافقم
به دلایل زیر :
1 - جوملای 1.5 بسیار قدرتمند و همه گیر ( Popular ) می باشد
2- آینده جوملا با آمدن جوملای 1.6 که گوشه ای از امکانات آن در سایت جوملا آورده شده بسیار روشن و امیدوار کننده است.
3- تعداد تیم هایی که روی جوملا کار می کنند بسیار زیاد می باشد و فقط نزدیک به 40 شرکت در قسمت طراحی قالب برای جوملا در حال فعالیت هستند.
4 - جوملا برای خود داری فروم های داخلی است و دیگر لازم نیست شما فرومی جدای از سایت بزنید که کاربران مجبور باشند 2 بار برروی سایت ثبت نام کنند .
5- تعداد اکتنشن های جوملا فوق العاده زیاده و هر روز هم به تعداد آن ها اضافه می شه .
پیشنهاد جهت فعالیت مامبولرن :
همان طور که دوست عزیزمون فرمودند همانند سایت 30minonline که متاسفانه دیگه فعالیت نمی کنه عمل کنید و برای فارسی سازی جوملا Patch عرضه کنید که دوستان دیگه بدونند چه قسمتهایی از سایت تغییر کرده . من این مورد رو توی سایت joomla.ir هم مطرح کردم ولی متاسفانه این سایت ها کل جوملا رو فارسی کرده و بر عموم عرضه می کنند.
اگر کمکی هم خواستید ما در خدمتیم
یا علی
-
سلام
موافقم اما ...
این پشتیبانی باید باعث بشه که جوملا و مامبو به هم نزدیک تر بشن
و با توجه به اینکه هسته جوملا از مامبو هستش باید راه کار ها واسه هر دو قابل اجرا باشه
نه اینکه پشتیبانی به جوملا از سطح کیفیت خدمات مامبو کم کنه .
ولی در کل خیلی خوب میشه .
آرزوی موفقیت دارم واستون
-
با سلام
موافقم
اگر مامبو بتواند مباحث مربوط به تجارت الکترونیک و فروشگاه اینترنتی را هم بصورت free اضافه کند خیلی عالی می شود
همچنین به نظر بنده تنوع قالب در خصوص مامبو خیلی کم است
بنده به این دلیل به جوملا روی آوردم که دو دلیل بالا را حل کرده است و به غیر از تنوع زیاد افراد زیادی هم هستند که با مبالغ کم کارهای سفارشی انجام می دهند و بنده فکر می کنم که این یکی از مهم ترین دلایلی است که افراد به جوملا روی می آورند .
لطفاً اگر افرادی را می شناسید که قالب مامبو و ماژول ها و کامپوننت های سفارشی برای مامبو طراحی می کنند به بنده معرفی فرمائید چون بنده در زمینه سی ام اس سفارش زیاد دارم و در صورتی که افراد حرفه ای باشند که این کارها را انجام دهند بنده حاضرم دوباره روی مامبو کار کنم .
با تشکر
-
سلام
من با این کار موافقم چون این کار نه تنها دامنه فعالیت مامبو و کاربران اون رو افزایش میده بلکه کاربران مامبو رو ترغیب میکنه که اطلاعات خودشون رو افزایش بدن.
ضمنا از این طریق انجمن مامبولرن نیز هم از نظر تعداد کاربران و هم از نظر معلومات غنی تر میشه.
با تشکر
-
سلام :)
من هم تا حدودی موافقم، ولی خطراتی هم داره
قطعا با وجود اکستنشن های بسیار زیادی که برای جوملا هست، پشتیبانی از تک تک اونها کار سختیه
و من واقعا نمیدونم ما میتونیم از نظر وقت گذاری پشتیبانی خوبی داشته باشیم یا نه؟
کلا ترجیه میدم رو یه سیستم خوب کار کنیم، تا 2 تا سیستم نصفه داشته باشیم
یع 100% رو ترجیه میدم به 2 تا 50% ;)
موفق و پیروز باشید
یا علی علیه السلام
-
سلام
فکر میکنم من هم قبلاً به نوعی صحبتهای حسین عزیز رو گفته باشم اما به شیوه ای دیگه. با برخی از قسمتهای صحبت مهدی مشتاقی عزیز هم موافق هستم.
100 درصد پشتیبانی از جوملا میتونه باعث افزایش تعداد کاربران بشه، اما ما برای تعداد کاربران اینجا جمع نشدیم! بلکه برای گسترش مامبو دست به این همکاری زدیم.
به نظرم مامبولرن میتونه در کنار سایت فعلی سایتی دیگر داشته باشه و تنها به حمایت و پشتیبانی از آن سایت بپردازد. در واقع یه جور سرمایه گذاری.
مامبو در حال حاضر خیلی کمبود الحاقات نداره. حالا من نمیدونم که برخی از دوستان چه انتظاراتی داشتند که نتونسند با مامبو بهش برسن! اما من هرکاری میخوام با مامبو میکنم و تا بحال به خاطر الحاقات جوملا از جوملا استفاده نکردم و انتخاب من بسته به نوع کاربردم بوده. از اکثر CMSها هم استفاده میکنم. (حتی جاوز که الحاقات زیادی نداره)
جوملا برای خودش پشتیبانیهای متعددی در ایران داره و پشتیانی مامبولرن از جوملا تنها یک پشتیان دیگر اضافه میکند مگر اینکه برنامهای درست و کامل ریخته شود. بسیاری از کاربران مامبو با این کار ممکن هست که فکر کنن مامبولرن به سمت جوملا سرازیر شده و این نشانه خوبی نیست. (همین الان دو نفر در اینباره به بنده ایمیل زدند!)
برخی از کاربران فکر میکنن که مامبو دیگه نمیخواد بروز بشه که نمیدونم این تفکر از کجا اومده! (نسخه 5 مامبو منتشر خواهد شد) در هر صورت با پشتیبانی مستقیم جوملا توسط مامبولرن مخالف هستم. مگر اینکه یک برنامه و قوانین خاصی به همراه یک سایت جدید ایجاد شود تا کاربران جوملا در آنجا جمع شوند.
یا حق
-
سلام
بالاخره یکی اومد و حرف دل ما رو زد ، :) منم با پسر مهربون(مهدی) و حسین شکرزاده و مهدی مشتاقی موافقم
آقای فیروزمندان بهتر بود که یه مقدار در مورد پشتیبانی جوملا(اگه برنامه ی خاصی براش دارین) توضیح میدادین و یه خرده شفاف سازی میکردین تا بچه ها یه نظر قطعی توی موافقت و یا مخالفتشون میدادن؛ و با اما و اگر جواب نمی دادن.
موفق باشید
یاعلی