سلام
من دو هر کاری میکنم نمیتونم کامپوننت رو جوملا نصب کنم یعنی ماپول نصب میکنه ولی کامپوننت نصب نمیکنه
نسخه جوملا: 1.5.15 پرشین آی تی
فایل تا اخر آپلود میشه ولی صفحه بعد نمیاد و هیچ اروری هم نشون داده نمیشه انگار که اصلا فایلی آپلود نشده
قصد داشتم کامپوننت های گالری که توی پرشین آی تی معرفی شده رو نصب کنم هیچ کدومش نصب نشد
سلام
الآن هم رفتم برای اطمینان بیشتر کامپوننت xmap رو نصب کنم بعد از آپلود ارور زیر رو نشون داد:
کد:
* کامپوننت نصب: DB function failed with error number 2006
MySQL server has gone away SQL=INSERT INTO jos_components VALUES( 0, 'نقشه سایت', 'option=com_xmap', 0, 0, 'option=com_xmap', 'نقشه سایت', 'com_xmap', 0, 'js/ThemeOffice/component.png', 0, '', 1 )
SQL =
INSERT INTO jos_components VALUES( 0, 'نقشه سایت', 'option=com_xmap', 0, 0, 'option=com_xmap', 'نقشه سایت', 'com_xmap', 0, 'js/ThemeOffice/component.png', 0, '', 1 )
* Error Loading ModulesMySQL server has gone away SQL=SELECT id, title, module, position, content, showtitle, control, params FROM jos_modules AS m LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = m.id WHERE m.published = 1 AND m.access <= 2 AND m.client_id = 1 ORDER BY position, ordering