-
مشکل Collation در بانک اطلاعاتی و نمایش اطلاعات utf8
سلام ،
دیتا بیس قبلی latin1_swedish_ci و مربوط به مامبو قدیمی بوده و الان جوملا جدید (1.5) هست و utf8_general_ci
حالا فایل دیتا بیس رو دارم و import می کنم ، ولی همش به شکل نا مفهوم نمایش داده میشه ، چطور باید قابل خوندنش کنم یا بهتر بگم چطور اون دیتا بیس قبلی رو اطلاعات توش رو utf8 کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
پاسخ : مشکل Collation در بانک اطلاعاتی و نمایش اطلاعات utf8
سلام
آیا دیتابیس را با استفاده از کامپوننت migration تبدیل کرده اید؟
موفق باشید
-
نه متاسفانه من قبل اینکه export بگیرم فایلهاش و از روی سرور پاک کرده بودند و فقط من db رو دارم که پر از متن هست. نسخه مامبو نصب شده رو هم نمیدونم.
آیا راهی هست که بدون migration کاراکتر ست رو به utf8 تبدیل کنیم ؟
-
من راهی سراغ ندارم ولی روش استاندارد مهاجرت هستش
موفق باشید
-
شما میتونید از Notepad++ استفاده کنید
دیتابیس رو بیارید روی لوکال هست و باز کنید میحتوایات رو کپی کنید یه صفحه جدید روی notepad++ باز کنید و پیست کنید و یونید رو روی utf8 بزارید و ذخیره کنید
-
مشکل حل نشده ، این کار رو انجام دادم
اصلا فایل دیتا بیس روی UTF-8 هست ولی ادبیات نمایش میده
-
همون رو از داخل خود کنترل پنل جولا ایمپرت کنید
اگه نتونستید درستش کنید بفرمایید تا خودم درست به کار بشم
-
آقا درست شد ، فهمیدم مشکل از کجا بود . phpmuadmin که ازش اکسپورت میگرفتم ، موقع اکسپورت تنظیم بود روی یک زبون دیگه که وقتی اینجا import مشد دیگه اول زبون اولیه رو ساپورت نمیکرد. زیبون اکسپورت شده رو ساپورت میکرد . بابت اون نرم افزار هم ممنون ، خیلی عالی بود.
فدای وجودت
-
آخ آخ درست نشد...
یه مشکل دیگه دارم ، همه ی اطلاعات بعد از ورود به علامت سوال تبدیل میشه .
چیکا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
عیبی نداره تنا امید نشو بازم تالش کن
هر وقت خسته شدی بگو تا برات درستش کنم
-
آخه آنلاین نیست.......
روی لوکالم هست
-
فایل sql رو برام ارسال کنید تا ببینم چیکارش کردید
-
مشکل من حل شد ، زحمتش رو هم آقا یاشار کشیدند :) :)
-
سلام
دوستان من هم یه جورایی این مشکل شما رو دارم
من روی لوکال و اپاچی سرور یه سایت درست کرده ام و ازش پایگاه داده رو اکسپورت کردم و روی سرور اینپورت کردم اما زمانی که سایت رو باز میکنم همه فارسی ها به شکل ؟؟؟؟نمایش داده میه اگه میشه راهنمایی کنید
-
سلام
Collation جداول دیتابیس در سرور چیست؟
یا علی
-
سلام
منم همچين مشكلي دارم. توي جوملا مطالبم مستطيلي شكل ميشد
دوستان prin.ir و كبيري خيلي در حقم لطف كردند و كمك كردند و فايل رو تبديل به utf شد . ولي وقتي اپلود كردم ديتابيس رو ديدم فقط مطالبي كه تو بخش پنجره بالاي ارسال مطلب درست اومده و اوناييكه در ادامه مطلب هستند هنوز اجق وجق هستند (مستطيل و ...)
دوستان يك كمك كنيد .
-
دوست عزیز اون کاری رو که بالای همین پست اشاره کردم رو انجام دادی؟؟
-
سلام
یه سئوالی دارم در راستای عنوان همین تاپیک!
آیا دستوری هست که Collation های تمام یک دیتابیس رو با یه دستور به یونیکد مورد نظر تغییر بده. (تو تنظیمات، تغییر پیش فرض هست ولی قبلیا رو ساخته انجام نمی ده و برای این کار ظاهرا باید دستی و تک تک انجام داد که عملی نیست!)
یا حـــــــــــق
-
[quote author=Yashar313 link=topic=24656.msg133933#msg133933 date=1272344322]
دوست عزیز اون کاری رو که بالای همین پست اشاره کردم رو انجام دادی؟؟
[/quote]
سلام
منم اون روش رو با نرم افزار emeditor تست كرده بودم و جواب نگرفتم. مشكل اينه كه وقتي جدول با اين اديتورها باز مي كنم توشون همون نوشته ها اجق وجق هست
حالامن يكاري كردم . مخلوطي از روش هاي دوستان رو بكار بردم. همونطور كه گفته دوستان به من كمك كردند و جداول رو تبدبل كردن ولي هنگام ايمپورت نصف مطالب بصورت مستطيل شكل و. ... مي آمد. منم اول ايمپورت كردم تا اينجا مطالب درست بود بعد با كد كانورتي كه داده بودند ديكد كردم بعد ايمپورت كردم تو جوملاي اصلي
اون مشكلا حل شد فقط مون يوزرها كه وقتي ميري قسمت يوزرها نشون ميده ليستش اومده چون 3 تا صفحه براش فعاله ولي هيچ يوزري رو تو ليست نشون نمي ده
-
میشه بدونیم این دیتابیس که تو از ینیکد های مختلف استفاده شده چه جوری ایجاد شده؟؟
-
[quote author=Yashar313 link=topic=24656.msg134063#msg134063 date=1272457506]
میشه بدونیم این دیتابیس که تو از ینیکد های مختلف استفاده شده چه جوری ایجاد شده؟؟
[/quote]
راستش من مامبو داشتم. مي خواستم برم جوملا بعدش هركاري ميكردم وسطش ارور ميداد دو تا راه مختلف رو رفتم كه جواب نگرفتم
توي اين لينك توضيح دادم.
توي يكيش فقط بعضي از جداول رو مي آورد و بعد گير مي كرد. و تو دومي كل بانك رو مي آورد ولي همش ميشد علامت سوال
دوستان لطف كردند بانك اطلاعات من رو درست كردند. منم اون رو آپلود كردم تا اينجاش درست بود من ديدم خيلي از ماژولهاي پيشفرض مامبو اينطوري حذف ميشه
رفتم يك جوملا كامل نصب كردم و فقط بانك اطلاعات و يوزر و بخش و مجموعه رو با اون قبلي عوض كردم. كه بعد متوجه شدم تمام مطالب موجود در "ادامه مطلب " بهم ريخته. بخاطر همين جوملا قبلي رو با كدي كه بچه ها معرفي كردند كانورت كردم بعد جابجايي رو انجام دادم كه درست شد
ولي تو اي حالت اسم يوزرهام رو نمياره. تو جداولش اومده ولي تو مديريت كاربران اسمشون رو ليست نميكنه. حالا من از كجا ميدونم هست؟ بخاطر اينكه 3 صفحه يوزر شناخته ولي اسمس نمي نويسه
اگر بتونيد اين مورد رو حل كنيد تمومه
-
[quote author=Yashar313 link=topic=24656.msg134063#msg134063 date=1272457506]
[/quote]
سلام
اگر با بنده هستید. من جدول رو درست کردم که utf-8 جنرال بود. بعدش پیش فرض رو عوض کردم و بعد از اون جداول بر اساس utf-8_unicode. البته دیتابیس برای تسته و در لوکال می باشد. فقط گفتم اگر یه روزی اینطور مشکلی پیش اومد راه حل چیه؟
یا حـق