با سلام
وقتی کسی می خواد حساب کاربری جدید ایجاد کنه و تمام فیلدها رو پر می کنه و دکمه عضویت رو میزنه دوباره همون صفحه لود میشه بدون اینکه پیام خطا بده یا پیام موفقیت و هیچ کاربری ثبت نام نمیشه. مشکل از کجاست؟
این هم آدرس سایت
کد:www.ravye.com
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
وقتی کسی می خواد حساب کاربری جدید ایجاد کنه و تمام فیلدها رو پر می کنه و دکمه عضویت رو میزنه دوباره همون صفحه لود میشه بدون اینکه پیام خطا بده یا پیام موفقیت و هیچ کاربری ثبت نام نمیشه. مشکل از کجاست؟
این هم آدرس سایت
کد:www.ravye.com
سلام
من به سادگی عضو شدم
قالب شما چون جایی برای نمایش پیغام ها ندارد ، شما فکر میکنید کاری انجام نشده است
موفق باشید
ممنون برای اصلاح این مساله در قالب باید چه کار کنم؟
این قالب در حقیقت ویرایشی از sina glass هست
باید عبارت زیر را در جای مناسب که فکر کنم زیر موقعیت بنر باشه قرار بدید:
موفق باشیدکد:<jdoc:include type="message" />
ممنون.
خودم قرار دادم
سلام وقتی من کد ی که آقای نوید گفتند رو قرار می دم و درست میشه ولی یک مشکل جدید پیش میاد و در بالای موقعیتی که این کد رو گذاشتم این عبارت میاد ثابت می مونه
* JFolder::files: این مسیر دارای پوشه نمیباشد
چه کنم؟ خواهش می کنم کمک کنید. مرسی
این پیام یکی ار ماژول ها یا کامپوننت های شما است که قبلا هم وجود داشته اما محلی برای نمایش اون نبوده حالا که محل نمایش اونو ساختید پدیدار شده که فکر می کنم برای ادامه اون بهتره یه پست جدید بزنید چون موضوع عوض شده
دروود
لایه ftp رو ست کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام. مرسی. ftp را در تنظیمات اصلی سایت ست کردم و فعال کردم آیا منظورتان همین هست یا کار دیگری انجام دهم؟ مرسی
دروود
منظور بنده همین مورد بود
شاد و سلامت در پناه ایزد
ممنون
من این کار رو کردم یعنی از اول فعال بود مشکل من نصب افزونه نیست من وقتی اون کد آقا زراعتی رو قرار می دهم در قالب تا پیام بعد ثبت نام نمایش داده بشه این عبارت بصورت ثابت در بالای سایت زیر هدر نمایش پیدا می کنه و نمی دونم چطوری حذف کنم!؟
مرسی
به منوی راهنما و بعد اطلاعات سیستم و بعد سطح درسترسی پوشه ها بروید و ببینید که آیا همه پوشه ها نمایش داده شده قابل ویرایش هستند یا نه
اگر اینطور نیست باید یا از طریق اف تی پی لیر یا از طریق پنل هاست اقدام به اطلاح مجوز اونها کنید