پاسخ : سوال در مورد امنیت جوملا
سلام
اینکه بگیم امنیت سیستم مربوطه بالا هست یا پایین از اخلاق حرفه ای ها بعید هست که سیستمی رو رد کنند !
جوملا شاید از نظر امنیتی مشکلاتی رو داشته باشه. که خوب طبیعی هست. ولی دلیل اون این نیست که سورسش رو همه دارن ! شک نکنید جوملا امنیتش بیشتر هست که سورسش دست همه هست و مشکلاتش سریعتر شناسایی میشه و سریعتر براش بسته امنیتی منتشر میشه و با بروزرسانیهای هفته های اخیر جوملا این موضوع رو ثابت کرده ! (هرچند خودش یه ایراده که پشت هم بسته امنیتی منتشر بشه!)
یکی از این سی ام اسهایی که هموطنان عزیز زحمت کشیدن و نوشتن رو بنده شخصاً یک باگ خیلی بزرگ توش پیدا کردم که اگر شما بجای رمز عبور یک تعداد مشخصی ستاره وارد میکردید وارد مدیریت میشد ! من حتی یکبار هم سورس رو ندیده بودم ! پس ربطی به سورس دیده شده نداره ! جالب اینجاست با اینکه من بهشون اطلاع دادم هنوز اون سیستم رو مشکلش رو برطرف نکردند و خیلی هم ادعا دارن که این یک مزیت هست !!!!!!!!!! شاید یک روز این باگ رو در یک سایت منتشر کنم ! چون سایتهای جالبی با این سیستم منتشر شدن و بد نیست که بدانند سایتشان به هیچ وجه امنیت نداره !
در هر صورت اگر به دنبال یک سیستم امن هستید من به شما استفاده از مامبو رو پیشنهاد میکنم. در غیر اینصورت اگر امنتر دوست دارید میتونید سایت رو HTML بنا کنید. سایت را با استفاده از جوملا یا هر سیستم دیگه ای در لوکال ایجاد کنید و اونرو با استفاده از یک نرم افزار مشخص به html تبدیل کنید و در سایت قرار دهید. چون در اون زمان دیگه کسی نخواهد توانست کدنویسی شما را هک کند.
امنیت کاملاً نسبی هست. حتی سیستم شما مطمئن باشه و هاست شما مشکل امنیتی داشته باشه شک نکنید هک خواهید شد. حتی همه چیز درست باشه و شما یکبار اشتباه کنید و از نظر امنیتی دچار اشتباهی بشید در مدیریت سایت باز هم هک میشید !
همیشه فرض کنید شما یک صندوق پر از طلای خالص وسط یک خیابان دارید و روش نوشتید صندوق طلا با قفل مطمئن ! شک نکنید کسی هست که این قفل ایمن رو بشکنه و وارد صندوق بشه و طلاهاش رو برداره و بره !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
خیلی ممنون از جواب کاملتون واقعا ممنون
چند نمونه از سایت های جوملا که هک شدن رو میگین ؟!!!
سلام
خواهشا بحث را به حاشیه نکشید و سوال جدید خود را در تاپیک جدید مطرح کنید و در آنجا لینک این پست را مطرح کنید که به بحثی در این تاپیک مطرح شده اشاره کند
در مورد امنیت بگویم
مطمئنا هر سایتی بدون شک قابل هک میباشد
هکر های بزرگ سایت های بزرگی که برای خود مدیر امنیت جدا دارد را هک میکند پس براحتی میتوانند سایت های مشابه شخصی و .. را هک کنند
در مورد اینکه سورس جوملا همه جا وجود دارد و هر هکری دسترسی به آن دارد خوب این بهتر است که باگ مربوطه براحتی شناسایی میشه و برطرف میشه
و این را هم مطمئن باشید که کار هکر های مبتدی و ابتدایی نیست که بخواهند سایت های جوملا را هک کنند
پس هک شدن سایت های دلیل بر ضعیف بودن سیستم نیست
بلکه عوامل بسیاری دخیل هستند
1- قدرت هکر
2- امنیت هاست
3- ..
در مورد سایت هایی که توسط چند نفر طراحی میشود بگویم
هک شدن سایت ها ربط زیادی به آشنا بودن به کد ها و سورس ندارد
بلکه هکر ها از روش های خاص خود برای پیدا کردن راهی به سایت شما استفاده میکنند
این را هم مذکر شوم که این جمله کاملا اشتباه است
آشنایی هکر به سورس جوملا باعث هک شدن آن میشود
این را همه میدانند که linux از نظر امنیتی قدرتمند میباشد
در حالی که که سیستم عامل open source میباشد
که میتوان گفت که همین open source بودن آن دلیل بر امنیت بالای آن میباشد
یا علی
بله من هم همین مساله ای رو که trisha گفتند به ذهنم رسید چون مثلا ما در عمل می بینیم که با وجود اینکه لینوکس اپن سورس هست و سورسش دست همست ولی امنیت بالایی داره در صورتی که ویندوز سورسش فقط دست مایکروسافته ولی می بینیم که چه چیز مزخرفی از آب در اومده
سلام لینک ادامه مطلب سایت من هم هک شده که cms آن جوملا کسی می تونه کمکم کنه ممنون می شم
[quote author=SALAM1364M link=topic=28140.msg142568#msg142568 date=1280214238]
سلام لینک ادامه مطلب سایت من هم هک شده که cms آن جوملا کسی می تونه کمکم کنه ممنون می شم
[/quote]
سلام
میشه بگید این دیگه چه جور هکی هست !؟!؟ فقط اومدن لینک ادامه مطلب رو هک کردن !؟
برای حل مشکل هم در یک تاپیک مجزا مشکل رو بیان کنید. قوانین انجمن رو که حتماً خوندید دیگه !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
اره منم تو همین موندم نمی تونم وارد ادامه مطلبام از تو سایت شم می تونید خودتون ببینید tablighatetolooa.com
** لینک اصلاح شد
سلام
دوست عزیز مشکل شما ربطی به امنیت جوملا نداره
پرمیشن تمام فایل های هاست خودتون رو روی 777 تنظیم کنید و جوملا 1.5.20 مامبولرن رو یک بار روی فایلهای خود درون هاست extract کنید و سپس پرمیشن فولدرها رو 755 و فایل ها رو 644 قرار دهید
مشکل شما حل خواهد شد
شاد و سلامت در پناه ایزد
[quote author=SALAM1364M link=topic=28140.msg142577#msg142577 date=1280219328]
اره منم تو همین موندم نمی تونم وارد ادامه مطلبام از تو سایت شم می تونید خودتون ببینید tablighatetolooa.com
[/quote]
لطفاً قوانین سایت را بخوانید و از مطرح کردن موضوعات بی ربط به یک تاپیک خودداری فرمایید.
موضوع شما هیچ ارتباطی با این تاپیک نداشت حتی اگر مشکل شما مربوط به هک شدن سایتتان بود !!!
لطفاً قوانین را یکبار برای همیشه مطالعه فرمایید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست