پاسخ : مشکلی در نصب ماژول ها
سلام
به این منظور بهتر است که Ftp جوملا را فعال نمایید تا این مشکل رفع شود
موفق باشید
سلام آقای زراعتی عزیز،
از راهنمایی شما ممنونم.
FTP در جوملای من فعال است و این مشکل وجود دارد. من مسیر فولدرهای tmp و logs و ftp_root را درون فایل configuration.php چندین بار تغییر دادم ( طبق اصول و مطابق مسیر اصلی وب سایت ) و حالا با خطاهای زیر مواجه میشوم :
* JFTP::mkdir: Bad response
* JFTP::chmod: Bad response
* JFTP::store: Bad response
* اخطار! انتقال فایل انجام نشد
من از کنترل پنل Plesk استفاده میکنم و احساس میکنم یک جای کار در پرمیشن ها اشکال دارد که با این مشکلات عجیب و غریب مواجه میشوم !!! به نظر من یوزر FTP دسترسی های لازم را ندارد، اما نکته جالب اینجاست که یک بار من توانستم یک ماژول را بدون هیچ مشکلی نصب نمایم و از آن به بعد درست بعد از تغییر یوزرنیم و پسورد FTP دیگر نتوانستم ماژول نصب کنم ( البته من این تغییر یوزر نیم و پسورد را در فایل configuration.php تنظیم نمودم و مطمئن هستم این تنظیمات درست هستند ).
به نظر شما کجای کار من اشکال دارد؟ به نظر شما مجددا جوملا را نصب نمایم ؟
با سپاس فراوان از توجه شما ...
سلام دوستان عزیز،
من فکر کنم متوجه شدم مشکل از کجاست اما نمیدانم چگونه میتوانم این مشکل را رفع نمایم !!!
من در ادمین جوملا به قسمت زیر رفتم :
راهنمایی --> اطلاعات سیستم --> سطح دسترسی پوشه ها
در این قسمت دیدم وضغیت تمام موارد به جز پوشه tmp در حالت "غیرقابل ویرایش" و قرمز رنگ است ! تنها پوشه tmp به رنگ سبز و قابل ویرایش است.
این در حالی است که من پرمیشن های تمام پوشه ها را هم در محیط File Manager و هم با برنامه FileZilla بررسی نمودم و همه درست مشابه پوشه tmp است !!!
لطفا من را راهنمایی نمایید که چگونه میتوانم سطح دسترسی سایر پوشه ها را نیز قابل ویرایش نمایم ( در حالتی که همه آنها درست همانند پوشه tmp دارای پرمشین 755 هستند ) ؟؟؟
بینهایت از توجه شما ممنونم ...
با سلام
دوست عزیز محتویات پوشه tmp رو کامل پاک کنید یکی از دلایل دیگر هم طبق نظر بعضی سابت های مرجع جوملا اینه که chmod فایل configuration.php رو 644 کنید البته من با مورد دوم به جواب نرسیدم.
باز هم اول از همه از صحیح بودن تنظیمات ftp خود مطمئن شوید.
موفق باشید
سلام dj_amin عزیز،
از راهنمایی شما ممنونم، من این روشی را که فرمودید نیز امتحان کردم اما نتیجه ای در بر نداشت.
من از تنظیمات FTP مطمئن هستم، امروز موفق شدم بدون مشکل یک ماژول انگلیسی را که برای شرکت S5 بود نصب نمایم ( بدون اینکه هیچ تغییری در قسمتهای سایت بدهم ) اما کماکان با ماژول های دیگر همان مشکلی که ذکر نمودم را دارم !!!
آیا ماژول ها برای نصب تنظیمات خاصی دارند ؟؟؟ چگونه میتوانم کاری کنم که همه ماژول هایم همانند همان ماژول که نصب شد بدون هیچ مشکلی نصب شوند ؟؟؟
از توجه شما ممنونم ...
سطح دسترسی پوشه های شما چنده؟ از Fix File Ownership و Fix File Permissions در هاستتون استفاده کنید.
سلام dj_amin عزیز،
سطح دسترسی همه پوشه ها 775 است. من یک بار هم تمام پوشه ها را به 777 تغییر دادم اما این مشکل برطرف نشد.
اگر برایتان امکان دارد در مورد این مواردی که فرمودید کمی برای بنده بیشتر توضیح دهید که چگونه میتوانم از این موارد در هاست استفاده نمایم؟
هاست من کنترل پنل Plesk 9 دارد.
به نظر شما آیا امکان دارد تمام این مشکلات از این باشد که حالت ایمن در سرور من روشن میباشد؟
اگر این طور است آیا برای خاموش نمودن این مورد حتما باید با مسئول هاست تماس بگیرم؟
باز هم از راهنمایی شما ممنونم ...
Fix File Ownership و Fix File Permissions دوتا از گزینه هایی است که در پنل هاستتون است که استفاده از اونا خالی از لطف نیست.
و نکته دیگه اینیکه اگه می تونید افزونه های دیگری رو نصب کنید مشکل میتونه از سنگین بودن این افزونه شماست سعی کنید از نصب از روی آدرس هم امنحان کنید.
موفق باشید
سلام dj_amin عزیز،
از راهنمایی شما بسیار ممنونم ...
متاسفانه هیچ یک از این روش ها نتوانست مشکل من را برطرف نماید.
خیلی برایم جالب است که چطور یکی از ماژول های S5 بدون هیچ مشکلی نصب میشود ولی هیچ ماژول دیگری نصب نمیشود !!!
تنها راهی که توانستم بر این مشکل غلبه نمایم نصب ماژول روی لوکال و سپس انتقال آن به هاست بود که خدا را شکر مشکل من با این روش برطرف شد و فعلا با همین روش سازش نموده ام ...
باز هم از توجه و راهنمایی همه شما دوستان عزیز متشکر و سپاسگزارم ...
خدمتتون عرض کردم مشکل از طرف سرور شماست و احتمالا با سنگین بودن افزونه مشکل داره من هم در جایی از Free host استفاده میکنم و این مشکل رو با افزونه های سنگین دارم
موفق باشید
سلام
یک تماس کوچیک با مدیر هاست بگیرید و درخواست کنید owner فایلها را تصحیح نمایند.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست