پاسخ : مشکل در طراحی قالب
سلام
اگر فایل اصلی php قالب رو با دریم ویر باز کنید شاید المانهای نامشخصی از قالب رو ببنید.
فایل css هم تنها یک فایل متنی هست.
یا حــق
پس چه فایلهایی را انتخاب کنم و ویرایش کنم ؟ آیا باید ایمپورت کنم ؟
سلام
قالب جوملا بدلیل داینامیک بودن امکان ویرایش از طریق نمای ظاهری در dreamweaver را ندارد. داینامیک به این معنی است که فایلها و توابعی در زمان اجرا، فراخوانی میشوند و همانند قالب های html نیست.
برای اینکه بتونید ویرایش رو انجام بدید نیاز به آشنایی با ساختار قالبهای جوملا دارید و البته مشخص است که نیاز به دانش html, css و اندکی php نیز دارید.
اگر نوع تغییراتی که میخواید بدید رو بگید، میشه راهنمایی کرد در چه فایلهایی دنبال ویرایش باشید.
یا علی
متشکر
مدتی است که کار با CSS و کدهای HTML و PHP به همراه نرم افزار Dreamweaver را آغاز کرده ام و در کار با کلاسهای CSS مشکل خاصی ندارم .
کلا تغییرات در قالب را جهت رفع ایرادات در مرورگرها دنبال میکنم . یعنی تقریبا با همه قسمتهای قالب کار دارم .
یکبار کل سایت را در دریم ویور ایمپورت کردم ولی مشکل حل نشد .
اولویت تغییر :
1- تغییر در شکل ظاهری منوها
2- تغییر اندازه لوگو و تیبل مربوطه
3- تغییر اندازه قالب ( بزرگتر کردن قالب )
4- تغییر رنگ بندی قالب
5- اضافه و حذف و تغییر اندازه فریم و تیبل
6- استاندارد کردن اندازه سایت در مرورگر IE8 و Chrome و firefox
طبق آن چیزی که در دریم ویور دیدم ، میخواهم نتیجه کارم را بصورت زنده در همان صفحه اصلی دریم ویور ببینم . Live view
آدرس سایت sih.ir
[hr]
سلام مجدد
دوستان عزیز . من فکر نمیکنم طراحی قالب و تغییر در فریم ها و کادرها اینقدر کار مشکلی باشد . مشکل من در ارتباط بین فایلهای PHP و Index و CSS است و نمیدانم در یک قالب معمولی در جوملا ،( یا مامبو ) چه فایلهایی دخیل هستند و چگونه میتوان آنها را به هم مرتبط کرد.
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید .
[quote author=p30p30 link=topic=28490.msg143653#msg143653 date=1281282794]
1- تغییر در شکل ظاهری منوها
2- تغییر اندازه لوگو و تیبل مربوطه
3- تغییر اندازه قالب ( بزرگتر کردن قالب )
4- تغییر رنگ بندی قالب
5- اضافه و حذف و تغییر اندازه فریم و تیبل
6- استاندارد کردن اندازه سایت در مرورگر IE8 و Chrome و firefox
[/quote]
تمامی موارد فوق نیاز هست index.php , template.css رو ویرایش کنید !
طبق آن چیزی که در دریم ویور دیدم ، میخواهم نتیجه کارم را بصورت زنده در همان صفحه اصلی دریم ویور ببینم . Live view
[/quote]
کسی که به html , css مسلط باشه مشکلی نخواهد داشت !
من فکر نمیکنم طراحی قالب و تغییر در فریم ها و کادرها اینقدر کار مشکلی باشد . مشکل من در ارتباط بین فایلهای PHP و Index و CSS است و نمیدانم در یک قالب معمولی در جوملا ،( یا مامبو ) چه فایلهایی دخیل هستند و چگونه میتوان آنها را به هم مرتبط کرد.
[/quote]
هیچکاری آسان نیست ! همه فایلها دخیل هستند ! برای راه رفتن یک خودرو چه چیزهای نیاز هست !؟ آیا اگر باطری ماشین از ماشین جدا بشه ماشین بدرستی میتونه کار کنه !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
خیلی ممنون
خوب باتری ماشین رو چطوری میشه متصل کرد ؟
فرض کنید که من تعمیرکار باتری ، نحوه سیم کشی داخلی ماشین و ارتباط اون با سایر قسمتهای ماشین رو بلد نیستم .
خلاصه :
از کجا شروع کنم یا ادامه بدم . مطمئنم که گیر یک نکته کوچک هستم ( همون فوت کوزه گری ) .
چطوری میشه مانند صفحات استاتیک ، نمایی از تغییراتی که در سایت میدهم بصورت زنده مشاهده کنم . ( البته در محیط طراحی مانند دریم ویور نه افزونه های فایرفاکس )
از دوستان تقاضامندم راهنمایی بفرمایند.
شما میتونید لینک فایلهایی که در قالب لینک شدن رو از حالت ویژه شناخت جوملا خارج کنید. مثلاً در قالب یا فایل css هرجایی تصویر مشاهده میکنید اونرو به صورت عادی لینک در بیارید و بعد از اینکه قالب رو به شکلی که مایلید تنظیم کردید میتونید این تغییرات در لینک فایلها را به حالت اصلی که باید باشه برگردونید.
بطور مثل فرض میکنیم شما قالب پیشفرض رو میخوایید اینکار رو بکنید ! :
کد:
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $tmpTools->templateurl(); ?>/css/template.css" type="text/css" />
رو به
کد:
<link rel="stylesheet" href="css/template.css" type="text/css" />
تغییر بدید و شمایل سایت را بررسی کنید.
البته در قالب پیشفرض تعداد این فایلها زیاد است !
این به این معنا نیست که شما بتونید ماژولها را نیر در این پیشنمایش مشاهده کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
بهتره یک جوملا در لوکال نصب کنید.
تغییرات در فایل php رو می تونید همونجا با فراخوانی ببینید.
برای مشاهده تغییرات کوچیک در CSS هم می تونید از همین روش استفاده کنید بعلاوه استفاده از پلاگین firebug هم می تونه کلی شما رو جلو بندازه.
موفق باشید
یا حــــــــق
سلام
از آنجایی که وملا در قالب ود از ساختار Div پیروی میکند شما نمی توانید ساختار قالب را همانند قالب های مامبو که بر پایه table بوده اند ببینید
و برای تغییرات در قالب نیازمند دانش حرفه ای در زمینه css میباشید.
و طبق گفته علیرضا عزیز
یا علی
[quote author=علیرضا link=topic=28490.msg143818#msg143818 date=1281484204]
سلام
برای مشاهده تغییرات کوچیک در CSS هم می تونید از همین روش استفاده کنید بعلاوه استفاده از پلاگین firebug هم می تونه کلی شما رو جلو بندازه.
موفق باشید
یا حــــــــق
[/quote]
سلام .
از پلاگین فایرباگ که فرمودید استفاده کردم . واقعا عالیست . حتی فایلها و شماره خطهایی که باید تغییر دهم را نیز مشخص میکند .
من دنبال این بودم که دریم ویور را به این صورت در بیاورم که اکثر اجزاء در صورت هر گونه تغییر ، خود را نشان دهند . ظاهرا هیچ برنامه ای شبیه فایرباگ وجود ندارد .
البته فایل اصلی HTML که در فایرباگ نشان میدهد را نمیدانم از کجا آمده و تغییرات آن را در کدام فایل هاست انجام دهم .
ولی آدرس CSS ها را خیلی دقیق آورده است .
ممنون
شما میتونید از developer اینترنت اکسپلورر 8 هم استفاده کنید. f12 را بزنید سورس سایت را نمایش خواهد داد و میتونید در همانجا سورس را تغییر دهید و مشاهده کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[quote author=مهدی. link=topic=28490.msg144211#msg144211 date=1281828905]
شما میتونید از developer اینترنت اکسپلورر 8 هم استفاده کنید. f12 را بزنید سورس سایت را نمایش خواهد داد و میتونید در همانجا سورس را تغییر دهید و مشاهده کنید !
[/quote]
ممنون از لطفتون . دفعه قبل هم که راهنمایی گرفتم این پیشنهاد را داده بودید .
ولی منظور من این است که این قابلیت در فرانت پیج یا دریم ویور بوجود آید .
اگر این کار امکان پذیر است , آموزش آن را از کجا میتوانم گیر بیاورم . آیا کسی از دوستان حاضر است آموزش دهد ؟
دوست من محیط developer اینترنت اکسپلورر 8 کاملاً محیطی مشابه به نرم افزارهای طراحی وب و کدنویسی دارد و میتونید خیلی کارها بکنید ! کمی زمان بگذارید و با این محیط اشنا شوید ضرر نمیکنید.
شما کلاً عادت دارید یک سوال رو در چند تاپیک مختلف و به روشهای مختلف مطرح کنید ! ولی خوب عادت ندارید یک پاسخ را یکبار ارزش براش قائل بشید و کمی تلاش کنید ! خوب مشخصاً به جایی نمیرسیم در چنین شرایطی.
شرمنده که خیلی راحت حرفم رو میزنم ! و امیدوارم ناراحت نشید
تا زمانی که شما ندونید کدنویسی html چگونه هست ! تا زمانی که نتونید بدون فرانت پیج و دریم ویور کاری کنید شما در هیچ زمانی نخواهید توانست به هدف خودتون برسید !
حالا هر آموزشی هم به شما داده شود هرچقدر هم دقیق و کامل. تا زمانی که شما نتونید کدنویسی html را درک کنید مشخصاً آن آموزشها هم به شما کمکی نخواهد کرد !
درست مثل ریاضیات که تا ندونید مشتق چیست ! انتگرال رو متوجه نخواهید شد ! و تا نتونید ضرب کنید مشخصاً عمل تقسیم کاری پیچیده خواهد بود !
پس پیشنهاد من به شما :
فراگیری html , css
سپس مطالعه آموزشهای مختلف در رابطه با وب که همکاران در اینترنت بدون هیچ چشم داشتی در اختیار همگان گذاشته اند.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
متشکر .
البته که ناراحتی نداره . چون به هر حال من دارم در این زمینه شاگردی میکنم و سوابق برنامه نویسی ام به وب ارتباطی نداشته اند .
به همین خاطر است که راحت سوال میکنم .
لطفا به ابتدای تاپیک و سوالم توجه فرمایید :
" ولی مشکل اینجاست که وقتی فایل Template.css یا سایر فایلهای CSS و Htm را باز میکنم ، هیچ اثری از شکل ظاهری قالب وجود ندارد و در برخی قسمتها فقط کلمه PHP نوشته شده است . "
هدف من این بود که بتوانم با دریم ویور اینکار را انجام دهم .
هر چند با فایرباگ بسیاری از مسائلی که در ذهنم وجود داشت حل شد و بسیار متشکرم .
اگر درباره دریم ویور جواب منفی است بفرمایید تا از دست این نرم افزارها راحت شوم !
ممنون
موضوع استادی و شاگردی نیست.
من فقط بهتون دو توصیه دوستانه میکنم.
html , css که زمان زیادی نمیبره فراگیریش رو آموزش ببینید
از دریم ویور و برنامه های مشابه کمترین استفاده رو داشته باشید و خودتون کد نویسی کنید
شک نکنید اگر این دو کار را دنبال کنید متوجه تمامی حرفهای من در این تاپیک خواهید شد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
این چیزی که شما میگی درسته.بستگی به قالب داره.چون هر شرکتی یه جور کد ها رو فراخوانی میکنه که به همین راحتی ها مبتدی ها نمیتونن قسمت مربوطه رو پیدا کنند.
از قالب چه شرکتی استفاده میکنید و اگه اسم قالب هم بگی بهتره! البته تا بگیا، دیگه نمیشه کمکت کرد! چون 100% قالبت تجاریه! و 90% هم از شرکت جوملاآرت هستش :D