ببخشيد . من هرچي فكر كردم نفهميدم اين سوال رو كجا بايد مطرح كنم.
سوال اول اينكه آخرين ورژن مامبو كه 4.6.5 هست كي منتشر شده.
آيا پشتيباني مامبو توسط شركت اصلي طراح آن خاتمه يافته؟
آيا مامبو يك پروژه خاتمه يافته ست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشيد . من هرچي فكر كردم نفهميدم اين سوال رو كجا بايد مطرح كنم.
سوال اول اينكه آخرين ورژن مامبو كه 4.6.5 هست كي منتشر شده.
آيا پشتيباني مامبو توسط شركت اصلي طراح آن خاتمه يافته؟
آيا مامبو يك پروژه خاتمه يافته ست؟
سلام
فکر میکنم نزدیک به ۲ سال پیش !
هنوز پروژه باز است و مامبولرن تا زمانی که پروژه مامبو باز باشد از آن پشتیبانی خواهد کرد.
نسخه ۵ مامبو آماده انتشار است و در اختیار تیم برنامه نویس مامبولرن نیز میباشد اما بصورت عمومی انتشار نیافته است.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
يعني نسخه 5 مامبو ميتونه در مقابل جوملا حرفي براي گفتن داشته باشه؟ مگه مرجع مامبو و جوملا يك شركت نيست؟ وقتي بين 2 محصول رايگان كه هر دو توي يه مسير هستن هيچ فرقي نيست چرا يكيشون متوقف نميشه ؟ البته اين مطلب شايان ذكر هست كه مامبو براي شروع خيلي خوبه . من خودم با مامبو شروع كردم . قبل اينكه كد قالب هاي مامبو رو ويرايش كنم كد هاي جوملا برام پيچيده بود.بازم مرسي
مامبو 5 کاملاْ سیستم متفاوتی هست ! اینرو میتونید در رود مپی که برای مامبو نوشته شده مطالعه کنید ! به هر حال هر سیستمی خواص خودش رو داره و یکی از مزیتهای مامبو رو آوردن به cake php هست و ساده تر شدن کدنویسی برای نسخه ۵ و انتشار ملحقات !
فراموش نکنید جوملا از مامبو جدا شد و نه بالعکس !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
من يك سايتي با مامبو طراحي كردم.
يكي از هكر ها سايتم رو ديد ، در مورد مامبو اطلاعاتي نداشت . گفت برنامه نويسي سايت يك باگ بزرگ امنيتي داره.کد:http://www.tooskola.ir
در صورتي كه من هم پرميشن رو رعايت كردم . هم رو Administrator پسورد گذاشتم.
ولي در مورد جوملا همون دوست هكرم گفته كاملا استاندارده.
اميدوارم توي مامبو نسخه 5 اين مشكلات برطرف بشه.
دروود
با احترام به شما و دوست شما این مورد درست نیست
با این که زمان زیادی از ارائه اخرین ورژن مامبو گذشته هنوز هیچ باگی در اون پیدا نشده
قطعاً هکر های بزرگتری در دنیا هستند که ...
و مامبو یکی از بهترین و استانداردترین ها بوده و هست
شاد و سلامت در پناه ایزد
اینروزها همه هکر شدن ! :D
خب شما ميگيد چيكار كنيم؟ هك كردن براي بعضي هايي كه جنبه استفاده از تكنولوژي رو ندارن ينوع سرگرميه . وگرنه چه كرمي تو تن بعضي هكر ها وجود داره كه بخوان يك وبنامه شخصي رو هك كنن ؟ اگه سايت مهمي مثل بانك و شركتنرم افزاري و ... باشه باز ميگيم ارزش داره . اين جور هكر ها مثل جيب بر هايي ميمونن كه شايد جيب يك پير مردي رو بزنن كه تازه از بانك برگشته و 100 هزار تومن حقوق بازنشستگي يك ماهش رو گرفته!
سلام
احتمالا منظورشون برعكس بوده!
يكي از دلايلي كه مامبو از دو سال قبل انتشار جديدي نداشته اين بوده كه تا بحال باگ امنيتي در اون يافت نشده. درحالي كه اكثر بسته هاي منتشر شده جوملا در اين مدت براي رفع باگ هاي امنيتي بودن
يا علي
[quote author=محمود مراديان link=topic=31673.msg156780#msg156780 date=1296116037]
من يك سايتي با مامبو طراحي كردم.
يكي از هكر ها سايتم رو ديد ، در مورد مامبو اطلاعاتي نداشت . گفت برنامه نويسي سايت يك باگ بزرگ امنيتي داره.کد:http://www.tooskola.ir
در صورتي كه من هم پرميشن رو رعايت كردم . هم رو Administrator پسورد گذاشتم.
ولي در مورد جوملا همون دوست هكرم گفته كاملا استاندارده.
اميدوارم توي مامبو نسخه 5 اين مشكلات برطرف بشه.
[/quote]
سلام
دقیقا" بر عکس به عرض رسوندند...تا به حال پج امنیتی مامبو دیدین؟
جوملا هر معمولا" هر یک ماه در میان یک پچ جدید منتشر میکنه
سلام مجدد.
آخه توي قسمت امنيت مامبو كاربران زيادي از هك شدن سايتشون صحبت كردن . آخه مبحث امنيت از نظر من خيلي مهمه . شايد هم باگ از مامبو نباشه و مشكل از تنظيمات كاربر باشه . دقيقا باگهايي كه توي تنظيمات يك سايت و يا هاست امكان داره وجود داشته باشه چيه كه ما بتونيم در مورد اونا تنظيمات استاندارد رو انجام بديم . اين رو هم ميدونم كه هكر ها حتي به سيستم هاي ناسا هم حمله كردن.ولي مهم اينه كه ما حد اكثر امنيت استاندارد رو ايجاد كنيم .
درود
این موضوع با موضوع ارائه شده اولیه تفاووت داره بهتره در تایگیک جداگانه ای مطرح بشه و روش بحث بشهنقل قول:
دقيقا باگهايي كه توي تنظيمات يك سايت و يا هاست امكان داره وجود داشته باشه چيه كه ما بتونيم در مورد اونا تنظيمات استاندارد رو انجام بديم
این موضوع را ایجاد می کنم بحث کنیم
پایدار و سلامت باشید
درود
برای پیگری موضوع باگ ها اینجا را مشاهده بفرمایید
پایدار و سر بلند باشیدکد:http://www.mambolearn.com/forum/index.php/topic,31709.new.html#new
[quote author=محمود مراديان link=topic=31673.msg156862#msg156862 date=1296165369]
سلام مجدد.
آخه توي قسمت امنيت مامبو كاربران زيادي از هك شدن سايتشون صحبت كردن . آخه مبحث امنيت از نظر من خيلي مهمه . شايد هم باگ از مامبو نباشه و مشكل از تنظيمات كاربر باشه . دقيقا باگهايي كه توي تنظيمات يك سايت و يا هاست امكان داره وجود داشته باشه چيه كه ما بتونيم در مورد اونا تنظيمات استاندارد رو انجام بديم . اين رو هم ميدونم كه هكر ها حتي به سيستم هاي ناسا هم حمله كردن.ولي مهم اينه كه ما حد اكثر امنيت استاندارد رو ايجاد كنيم .
[/quote]
دوست گرامی امنیت یک بحث نسبی هستش. بخش مهم امنیت سایت شما بر میگرده به تنظیماتی که مدیر سرور شما انجام داده و فایروالهایی که در سرور نصب هستند و ... .
اون دوستتون که ادعا کرده رو بگید بیاد اینجا با هم اختلاط کنیم :D یا حداقل شواهدی در این رابطه را منتشر کند.
به هر حال سایت alef.ir از مامبو استفاده میکند !
به هر کسی هم نمیشه گفت هکر ! همونطور که به خیلیها نمیشه گفت خواننده.
اگر کمی بخش امنیت مامبو رو دقت کنید تا ۲ سال پیش که من همه تاپیکها را بررسی کردم همگی به خاطر ضعفها و مشکلات خودشون مامبوشون هک شده و هیچکسی از کدنویسی ضربه ندیده بود !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
كاملا متوجه منظور همگي شدم دوستان من . بله حرف شما درسته . همچنين در اين مورد كه موضوع اصلي تاپيك عوض شده . به همين بسنده ميكنيم كه اگر مشكل امنيتي توي كد نويسي مامبو وجود داشت تو اين 2 سال شركت طراحش اصلاح ميكرد و يك ورژن جديد تر ارائه ميداد . باز هم ممنونم از همه دوستان. و افتخار ميكنم كه روزانه چند ساعت از وقتم رو تو اين انجمن سپري ميكنم.
يا حق
[quote author=محمود مراديان link=topic=31673.msg156921#msg156921 date=1296228336]
اگر مشكل امنيتي توي كد نويسي مامبو وجود داشت تو اين 2 سال شركت طراحش اصلاح ميكرد و يك ورژن جديد تر ارائه ميداد .
[/quote]
کسی این حرف رو نزد. ولی مامبو در حال استفاده هست و مشکلی نداره. ولی خوب شرکت پشتیبان کم توجهی داره میکنه و ... ! به هر حال هنوز پروژه مامبو بسته نشده. اما اطلاعات بیشتری در دسترس نیست که آیا نسخه بعدی منتشر میشود یا ... !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست