دوستان سلام من به دنبال پلاگيني هستم كه امكان افزدون عكس يا همان آواترا را براي جي كامنت مي دهد شنيدم خودش يكي داره از دوستاني كسي فارسيش رو سراغ داره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان سلام من به دنبال پلاگيني هستم كه امكان افزدون عكس يا همان آواترا را براي جي كامنت مي دهد شنيدم خودش يكي داره از دوستاني كسي فارسيش رو سراغ داره؟
توی جوملا آی آر می توی پیداش کنی
متاسفانه مركز افزونه هاي جوملا . آي آر غير فعال شده. از دوستان كسي نداره؟
---
نه دوستان فكر كنم منظورم رو اشتباه رساندم من دنيبال يك افزونه ساده هستم كه به كاربران امكان افزودن آواترا رو بده نه يك رابز بين جي كامنت افزونه ها اجتماعي.
*دو پست شما یکی شد.
یعنی اینکه هر کسی که میاد و یه کامنت می زنه برای خودش هم یه آواتار آپلود کنه؟
جی کامنت پلاگینی داره که آواتار ها رو بر مبنای آدرس ایمیل افراد از سایت گراواتار می گیره که فکر می کنم مناسب ترین گزینه برای شما باشه
دوست عزيز ادرس اين سايتي كه معرفي كرديد چيه؟ و ايا اموزشي هم داره و اين پلاگيني هم كه گفتيد فارسي سازي شده؟
دروود
شاد و سلامت در پناه ایزدکد:http://extensions.joomla.org/extensions/extension-specific/extensions-specific-non-sorted/11706?qh=YTozOntpOjA7czo4OiJqY29tbWVudCI7aToxO3M6OToiamNvbW1lbnRzIjtpOjI7czoxMDoiamNvbW1lbnQncyI7fQ%3D%3D
سایت گراواتار متاسفانه مسدود شده است .من منتظر معرفي راهكارهاي ديكري هم هستم
ممنون
دیگه شورش رو درآوردن
قصد ندارم چیزی بگم اما گراواتار مگه چی داشت که بسته بشه!!
دروود
از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
در اين سايت بايد كاربران هم ثبت نام كنند تا آواتراشان نمايش داده بشه درسته؟ اگه اينجوري باشه خب برا كاربان سخته كه از ف ي ل ت ر شك ن استفاده بكنند
می تونی یه ***** شکن مبنی بر وبسایت رو روی هاست خودت راه بدازی و بعد اونو تنظیم کنی که سایت گراواتار رو باز کنه و بعد اون رو ا یه آی فریم در سایت خودت قرار بدی
براي اين كار چيكار بايد بكنم آيا اسكريپت خاصي لازم است
برای اینکار اسکریپت های زیادی وجود داره
کافیه یه جستجو توی اینترنت انجام بدید