سلام چطور ميشه دو ماژول در يك تب قرار داد مثلا مثل سايت iran.ir كه منو وجستجو هر دو در user3 قرار دادن من اينجوري قرار دادم قسمت يوزر3بزرگ شد و دوسطرشد ودر سطر دوم قرارگرفت من تو بعضي سايت ها داديم 3تا ماژول قرار دادن و هر3 در يك سطر قرار گرفته؟ :D
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام چطور ميشه دو ماژول در يك تب قرار داد مثلا مثل سايت iran.ir كه منو وجستجو هر دو در user3 قرار دادن من اينجوري قرار دادم قسمت يوزر3بزرگ شد و دوسطرشد ودر سطر دوم قرارگرفت من تو بعضي سايت ها داديم 3تا ماژول قرار دادن و هر3 در يك سطر قرار گرفته؟ :D
دروود
Jtab ان قابلیت رو داره
شاد و سلامت در پناه ایزد
[quote author=Mr.MersaD link=topic=31909.msg157800#msg157800 date=1296995734]
دروود
Jtab ان قابلیت رو داره
شاد و سلامت در پناه ایزد
[/quote]
اگه ميشه لطفا لينك دانلودش قرار بدين من تو سايت جوملا چك كردم اين بودولي اون نيست
extensions.joomla.org/extensions/style-a-design/tabs-a-slides/8265?qh=YToxOntpOjA7czo1OiJqdGFicyI7fQ%3D%3D
مرسي
** اصلاح لینک
سلام
این مورد بر میگرده به تنظیمات css پلاگین تب که شما استفاده کردید ! با کمی تغییر در این کدها میتوانید به دلخواه برسید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[quote author=مهدی. link=topic=31909.msg157867#msg157867 date=1297032373]
سلام
این مورد بر میگرده به تنظیمات css پلاگین تب که شما استفاده کردید ! با کمی تغییر در این کدها میتوانید به دلخواه برسید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[/quote]
لطفا اگه امكانش هست كمي در موردش توضيح بديد.
چه مقدار به CSS آشنایی دارید !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
نخوندمش ولي چون برنامه نويسي خوندم ميفهممش! O0
لطفا يك كتاب خوب هم براي css و html و xmlمعرفي كنيد.
تويه يك كتاب ديدم كه كتاب جعفرنژادقومي رو پيشنهاد كرده بود.
من html در حد نياز بلدم
کلا با کتابای جعفرنژاد مشکل دارم
دروود
google و بعد از اون
شاد و شلامت در پناه ایزدکد:http://sih.ir/moskooyeh/#
دوستان اگه امكانش باشه به من يك كتاب معرفي كرده و درمورد مشكلم هم يكم توضيح بديد.
باتشكر
[quote author=hamed.2105 link=topic=31909.msg158040#msg158040 date=1297160651]
دوستان اگه امكانش باشه به من يك كتاب معرفي كرده و درمورد مشكلم هم يكم توضيح بديد.
باتشكر
[/quote]
سلام
شما می تونید از کتاب جوملا در امضا من استفاده کنید
موفق باشید