سلام به همه دوستان
من از یک هاست رایگان استفاده میکنم که در file manager آن امکان unzip کردن وجود نداره،میخواستم ببنیم نرم افزاری مثل FTP وجود داره که کار unzip رو انجام بده یا نرم افزار FTP ای هست امکان unzip رو داشته باشه؟
با تشکر :)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه دوستان
من از یک هاست رایگان استفاده میکنم که در file manager آن امکان unzip کردن وجود نداره،میخواستم ببنیم نرم افزاری مثل FTP وجود داره که کار unzip رو انجام بده یا نرم افزار FTP ای هست امکان unzip رو داشته باشه؟
با تشکر :)
سلام
از این سایت ها می تونید استفاده کنید:
net2ftp.com
01ftp.com
اگر هم میخواهید جوملا نصب کنید می تونید از اسکریپتی که در امضای من هست استفاده کنید.
یه اسکریپت هست که برای هاست های پلسک استفاده می شه
آنزیپ کردن فایل در پلسک رو جستجو کنی پیداش می کنی
ممنون از همه، اما هر کاری کردم نشد :(
سلام
هاست خود را تغییر دهید.
در کل استفاده از هاست های رایگن پیشنهاد نمیشه اما:
gigfa.com
danagig.com
از گیگفا استفاده میکنم، که مشکل داره :(
دوستان یک سوال دیگه، کسی هاسترو میشناسه؟کیفیت؟پشتیبانی؟ کلا چطوره؟کد:http://www.joomlart.ir/web-hosting
سلام
موضوع تاپیک چیز دیگری است دوست عزیز ، می توانید از همون سایت اطلاعات رو دریافت کنید.
بله حق با شماست شرمنده
فقط یه موضوع در مورد zip و unzip ، من امروز تونستم فایلهامو unzip کنم،اما چی شد........
فایلهای من قبلا پسوند rar داشت، که من برای اینکه در هاست بتونم ازشون استفاده کنم تبدیل به zip کردم با rename کردن فایل rar پسوند اون رو عوض کردم ، اما این سری من فایل هامو extract کردم و در یک فایل جدید winrar با پسوند zip ذخیره کردم
حالا نمیدونم دقیقا این مسائله بوده یا نه، ولی اینجوری فایلها unzip شد.
با تشکر از همه شما
دروود
حالا که فایل های شما از حالت فشرده خارج شده مشکل شما چی هست ؟!
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
مشکل من فقط unzip کردن بود که حل شد،
با تشکر از شما و تیم خوبتون O0