سلام ، فيلد های فرم ثبت نام را چطوری ميشه ويرايش کرد يا به آن فيلدی اضافه نمود؟
پيشاپيش از همکاری همه دوستان متشکرم!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ، فيلد های فرم ثبت نام را چطوری ميشه ويرايش کرد يا به آن فيلدی اضافه نمود؟
پيشاپيش از همکاری همه دوستان متشکرم!
سلام
مي تونيد از كامپوننت هاي ثبت نام مثل juser يا CB استفاده كنيد
يا اينكه با تغيير در سورس يك فيلد اضافه كنيد(كه نياز به دانش برنامه نويسي داره)
موفق باشيد
با سلام مجدد ، می خواستم cb را نصب کنم که با پيغام زير مواجه شدم؟
یک در در بارگذاری فایل به سرور رخ داده است
سلام
در لوكال يا سرور؟
موفق باشيد
سلام ، لوکال
ضمنا من juser را نصب کردم ولی نمی دونم چطوری با فرم خود جوملا ارتباط بدم و اينکه آيا با فروم کوننا که قبلا نصب شده سازگار خواهد بود.
اگر در مورد تغيير در سورس توضيح دهيد ممنون ميشم البته اضافه کردن فيلد در جوملا 1.5 را مطالعه کردم ولی ظاهرا با 1.7 فرق داره!
از xammp استفاده كنيد
cb و بعضي از كامپوننت ها روي برخي از شبيه سازها نصب نميشن
تغيير در سورس با آپديت از بين ميره و امكان داره در بروزرساني سايتتون اختلال ايجاد كنه
موفق باشيد
سلام ،من juser را نصب کردم ولی نمی دونم چطوری با فرم خود جوملا ارتباط بدم و اينکه آيا با فروم کوننا که قبلا نصب شده سازگار خواهد بود؟
كاربران در هر همه كامپوننت ها يكي هستش و اصلاً فلسفه كامپوننت اينه كه سيستم ها با جوملا يكپارچه بشه
هيچ مشكلي نخواهد داشت
موفق باشيد
من با juser کار نکردم بهتر از cb است؟
ضمنا جهت اطلاع جنای zara بگم همکاری cb با کیونا بی نقصه
اصلا خود کیونا تو منوی یکپارچه سازیش گفته از چه کامپوننت هایی استفاده کنید:
cb یا جومسوشیال یا الفا یوزر پوینت
گزینه های قابل انتخاب هستند
سلام ، با تشکر از همه دوستان که برای اين موضوع وقت گذاشتند.درهسته جولا يک پلاگين هست به نام کاربر-مشخصات که با فعال کردن آن شايد خيلی از دوستان نياز به نصب juser يا cb نداشته باشند ( مشکل خودم با فعال کردن اين پلاگين حل شد.) فقط چطوری می توان نام فيلدها را تغيير داد ؟ مثلا فيلد فيلد منطقه به استان يا فيلد نام به نام و نام خانوادگی.
خيلی ممنون ميشم کاربران حرفه ای و اساتيد راهنمايی فرمايند.(البته می دونم که نياز به دانش برنامه نويسی دارد!)
من متوجه نشدم کدوم پلاگین مد نظرتونه .
ولی یه پیشنهاد داشتم و اون اینکه حتما cb رو امتحان کنید
کلا افزونه های معروف رو ندیده رد نکنید
چون اگر پیشفرض های جوملا تمام نیازهای کاربر رو براورده میکرد کسی نمیرفت دنبال نوشتن همچین افزونه هایی
اصلا به نظر من البته : شیرینی جوملا به افزونه هایش است
موفق باشید
ببخشید من تو 1.5 دنبال این پلاگین میگشتم وظاهرا شما منظورتون پلاگین های 1.7 بوده . به همین خاطر ندیدم
درقسمت مديريت الحاقات پلاگين های غير فعال را انتخاب کنيد متوجه خواهيد شد.برای افراد آماتوری مثل بنده خوبه! البته cb را نيز قبلا ديدم کامپوننت بسيار قابل و کاملی است اما واقعا فعال کردن پلاگين کاربر-مشخصات مرا به هدفم رساند و گرنه يه بر ديگه می رفتم سراغ cb