با سلام
من چگونه مي تونم خروجي فرم ساز رو يه جايي ذخيره كنم و فقط به ايميلم ارسال نشه؟ :-\
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من چگونه مي تونم خروجي فرم ساز رو يه جايي ذخيره كنم و فقط به ايميلم ارسال نشه؟ :-\
مثلا کجا؟
در دیتابیس؟
خوب این لازمش اینه که شما به مامبو، PHP و MySQL تسلط داشته باشید
یا بگردید یه کامپوننت پیدا کنید که این امکان رو داشته باشه
یا بدید براتون سفارشی بکنند
ببينم اين فرم ساز اصلا ذخيره سازي داده ها رو نداره؟ ???
سلام
مگر اینطور نیست که کامپوننت فرم ساز به صورت خودکار با SQL کار میکند و جداول مربوطه را برای فیلدها خودکار در دیتا بیس می سازد ، پس چرا شما تسلط به SQL را ملزم دانستید ؟
سلام
بله حق با شماست اما فكر ميكنم دوست من محمد منظورش custom كردن كامپوننت بوده ...
يا علي
خوب اينا درست
من حالا چطور مي تونم اون فرم هايي كه توسط اعضا پر ميشن رو ببينم؟
با سلام
من چطور ميتونم كاري كنم كه توي فرم ساز وقتي يه فيلد پر نميشه اجازه سابميت داده نشه؟
???
دوست عزیز هنوز 8 ساعت هم نشده پرسیدی!!!!!
یکمی صبر کن!!!!
انصاف داشته باشید حتما یا کسی نمیدونه یا وقت نکرده اینکه شما اینطوری....
این گونه موارد رو بصورت خصوصی به مدیران اطلاع بدید نه اینکه..
لطفا صبر کنید و تاپیک رو دوستان دیگه منحرف نکنند لطفا
[quote author=Shah Masoud link=topic=3905.msg23991#msg23991 date=1167815863]
با سلام
من چطور ميتونم كاري كنم كه توي فرم ساز وقتي يه فيلد پر نميشه اجازه سابميت داده نشه؟
[/quote]
اگه خودش این امکان رو نداره به دو طریق
یا کدهای کلاینت ساید مثل جاوا اسکریپت که وقتی صفحه لود میشه اگه فیلد مورد نظر شما توسط کاربر پر نشده باشه کاری که شما میخواید رو بکنه مثلا اجازه سابمیت نده یا مثلا اسم اون فیلدها رو قرمز کنه که کاربر متوجه شه.
و یا اینکه سرور ساید مثل تغییر کدهای خود php.
طرقش ایناست اما دیگه اینکه چیکار باید بکنید رو از گوگل و دوستانتون باید کمک بگیرید. واگه در نهایت نتونستید بدید کسی دیگه واستون انجام بده.
از گوگل غافل نشید.
نفهميدم چي گفتين بچه ها :(
علیرضا جان این سوال با این جواب؟؟؟؟؟؟!!!!
انگاری اشتباه ارسال کردی! یا سوال ایشون رو بد فهمیدی!
---------------------------------------------------------------------------------
اگر شما تسلط داری که انجام بده اگرم نمیتونی به info ایمیل بزن و درخواستت رو بده تا بررسی بشه
[quote author=Shah Masoud link=topic=3905.msg23991#msg23991 date=1167815863]
با سلام
[/quote]
مگه منظور شما از فرم ساز MOS FORM یا چیزی شبیه به اون نیست؟
محمد جان به نظرم جوابم درست بود , نمیدونم کجاش مبهمه , بگید که من سعی کنم بیشتر توضیح بدم.
تو یه فرم اگه بخواین وقتی یه فیلد پر نشده سابمیت نشه ! خب باید این کارایی که گفتم کرد دیگه .
حالا اینکه MOS FORM امکان ایجاد همچین قابلیتی رو تو فرم های تولید شده نداره . تقصیره من چیه , چرا منو میزنید :D
موفق باشید ;)
شرمنده علیرضا جان
از بسکه دوستان قوانین رو رعایت میکنند و سوالهای توهم توهم میپرسن من فکر کردم این جواب مربوط به این سوال بوده:
[quote author=Shah Masoud link=topic=3905.msg23917#msg23917 date=1167756340]
با سلام
[/quote]
اصلا به Quote تو توجه نکرده بودم
حالا وقتی ما به دوستان میگیم قوانینو ....
فکر میکنن ما باهاشون دشمنی داریم! همین کارارو میکنند که همه چیز قاطی میشه ;)
[quote author=Shah Masoud link=topic=3905.msg23917#msg23917 date=1167756340]
با سلام
[/quote]
با سلام.
من از کامپوننت فرم ساز MOS FORM تو سایتم دارم استفاده می کنم و نسخه 4.5.4 مامبو که از خود مامبو گرفتم.
اگر شما هم دارید از MOS form استفاده می کنید پاسختون اینه:
ابتدا باید گروه بسازید
بعد آیتم های فرمتون رو بسازید. (اگر خواستید قانون خاصی بش بدید باید تو منو های سمت چپ این کار رو بکنید. دو قانون به طور پیشفرض هست 1- اگر پر نباشه پیغامی که شما وارد می کنید رو نشون میده 2- ایمیل: که تشخیص میده آدرس مربوط به یک ایمیل هست یا نه و اگر اشتباه باشه پیغامی که شما وارد کنید رو نمایش میده.)
بعد فرمتون رو بسازید و گروهی که آیتم های مورد نظر توشه رو به این فرم مربوط کنید.
تو همون پنجره "ذخیره نتایج در پایگاه داده" رو تیکدار کنید تا یه جدول واسش ساخته بشه.
احتمالاً از این جملات چیز دقیقی دستگیرتون نشده فقط خواستم بگم این کار با خود MOS form شدنیه و نیازی به کد نویسی نداره.
تنها چیزی که MOS Form کم داره تصویر امنیتی هست و البته لیست های افتادنیه مرتبط. (مثلاً شما نام استان رو از یه لیست انتخاب کنید و شهر های استان در لیست بعدی نمایش داده بشه.)
غیر از اون هر چیزی که مربوط به فرم بشه رو می تونید با این کامپوننت بسازید.
البته دوستان مامبولرنی ممکنه پاسخ کاملتری بدن.
فکر می کنم آموزش کامل استفاده از فرم ساز تو خود سایت باشه.
موفق باشید
Error getting form_id to send email!
اين ارور چيه؟
من زیاد با MOS FORM کار نکردم ولی خوب.
این خطا رو در کجا دریافت می کنید؟ جاوااسکریپت هست یا در صفحه نمایش داده می شه؟
(اگر خواستید قانون خاصی بش بدید باید تو منو های سمت چپ این کار رو بکنید. دو قانون به طور پیشفرض هست 1- اگر پر نباشه پیغامی که شما وارد می کنید رو نشون میده 2- ایمیل: که تشخیص میده آدرس مربوط به یک ایمیل هست یا نه و اگر اشتباه باشه پیغامی که شما وارد کنید رو نمایش میده.)
منظورتون از منوهاي سمت چپ چي هستن؟
[quote author=Shah Masoud link=topic=3905.msg24625#msg24625 date=1168410228]
(اگر خواستید قانون خاصی بش بدید باید تو منو های سمت چپ این کار رو بکنید. دو قانون به طور پیشفرض هست 1- اگر پر نباشه پیغامی که شما وارد می کنید رو نشون میده 2- ایمیل: که تشخیص میده آدرس مربوط به یک ایمیل هست یا نه و اگر اشتباه باشه پیغامی که شما وارد کنید رو نمایش میده.)
منظورتون از منوهاي سمت چپ چي هستن؟
[/quote]
سلام
ببینید برای قانون گذاشتن، باید زمان ایجاد عناصر کار رو بکیند.
بعد از رفتن به بخش عناصر و کلیک روی لینک جدید به صفحه ایجاد عنصر میرید درسته.
دو تا پلن اونجا هست که سمت چپی تب های (سربرگ) مختلفی داره. آخریش اعتبارات هست.
اونجا می تونید از validation های آماده استفاده کنید.
به این ترتیب که:
افزودن اعتبار رو بزنید.
از اعتبارات یکیش رو انتخاب کنید:
is email: چک میکنه آیا آدرس ایمیل هست یا نه.
is alphanumeric: از استفاده از کاراکترهای خاص جلوگیری می کنه که برای یوزر نیم و ... کاربرد داره.
not empty: اگر فیلد پر نشده باشه به کاربر پیغام میده.
پیغام خطا: پیغامی که می خواید اگر کاربر از قانون پیروی نکرد (مثلاً: از آدرس ایمیل غلط استفاده کرد یا فیلد ضروری رو پر نکرد) بعد از زدن دکمه ارسال بالای فیلد نمایش داده بشه.
موفق باشید.
Identifier name \'___________________________________________ ___________________________________________\' is too long SQL=alter table mos_mosform_formdata_1, add column ___________________ varchar (255) null after __________, add column __________________________ varchar (255) null after __________, add column ______________________________________________ varchar (255) null after __________, add column ____________________________________ varchar (255) null after __________, add column __________________________________________________ ____________________________________ varchar (255) null after __________
اين چيه ؟
اروره؟
بعد از تعيين گروه براي فرم داده ميشه
چي كار بايد بكنم؟
متن شما بیش از حد مجاز بلنده!
متن کوتاهتر انتخاب کنید
[quote author=Shah Masoud link=topic=3905.msg24664#msg24664 date=1168441721]
Identifier name \'___________________________________________ ___________________________________________\' is too long SQL=alter table mos_mosform_formdata_1, add column ___________________ varchar (255) null after __________, add column __________________________ varchar (255) null after __________, add column ______________________________________________ varchar (255) null after __________, add column ____________________________________ varchar (255) null after __________, add column __________________________________________________ ____________________________________ varchar (255) null after __________
اين چيه ؟
اروره؟
بعد از تعيين گروه براي فرم داده ميشه
چي كار بايد بكنم؟
[/quote]
جناب رادمهر درست میگن.
ولی توجه کنید که نمی تونید برای جداول نام فارسی انتخاب کنید.
برای فیلدها می تونید ولی برای ستون جداول نمیشه.
فکر می کنم شما این کار رو انجام دادید.
شایدم اشتباه می کنم.
به هر حال موفق باشید.
منظورتون كدوم متنه؟ (كه بلنده)
دوست من خط اول رو نگاه کنین
__________________________________________________ __________________________________________________ ________
اینو میگه بلنده.
کلمات انگلیسی رو امتحان کنید واسه نام جداول پایگاه داده.
بلي
خيلي ممنون ;)
مشكل هموني بود كه گفتين